Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bi,homo,hetero

Błękitna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jprd nie wiem co wy macie przeciwko pedałom mi tam nie przeszkadza to niech robią co chcą to ich sprawa, osobiście nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jprd nie wiem co wy macie przeciwko pedałom mi tam nie przeszkadza to niech robią co chcą to ich sprawa, osobiście nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom

To wyobraź sobie, że dostną prawo do adopcji i nie masz mamy i taty, tylko masz mamę Sebka i tatę Andrzeja.

Opublikowano

To wyobraź sobie, że dostną prawo do adopcji i nie masz mamy i taty, tylko masz mamę Sebka i tatę Andrzeja.

i co związku z tym?? jak się ma tatę i tatę to nie znaczy ze jest się jakimś innym

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Toleruję wszystkich oprócz pedofilów. Nie toleruję kogoś kto wyrządza krzywdę innym.

Bi czy homo to tacy sami ludzie jak my wszyscy, w niczym nie są gorsi od nas. Tacy się urodzili i nic na to nie poradzą. Niemniej każdy ma prawo do miłości i szczęścia.

Uczmy się tolerancji i zacznijmy dostrzegać w nich normalnych ludzi, a nie zaglądajmy im do łóżka, bo tego robić nam nie wolno.
Osobiście cieszę się ich szczęściem, a poza tym gdyby nie oni to nasz świat byłby nudny.

standard (1).gif

Opublikowano

Pedalstwo to choroba, powinno się to unicestwiać, najlepiej przez umieszczanie homoseksualistów w zakładach zamkniętych.

Ta, choroba, która istnieje od początku naszego gatunku, tak samo jak i u zwierząt. Wiecie, jedyna różnica polega na tym, że kiedyś ludzie z taką orientacją seksualną musieli się z tym ukrywać. Najlepsze rozwiązanie aktualnie? Zakaz adopcji dzieci przez takie związki (40% dzieci doświadcza pedofili, a jakoś o tym się nie mówi...), okazywania publicznie swoich uczuć i mam tutaj na myśli ogół ludzi oraz parad równości. xD Jedyne sensowne podejście bez krzywdzenia społeczeństwa.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Toleruję wszystkich oprócz pedofilów. Nie toleruję kogoś kto wyrządza krzywdę innym.

Bi czy homo to tacy sami ludzie jak my wszyscy, w niczym nie są gorsi od nas. Tacy się urodzili i nic na to nie poradzą. Niemniej każdy ma prawo do miłości i szczęścia.

Uczmy się tolerancji i zacznijmy dostrzegać w nich normalnych ludzi, a nie zaglądajmy im do łóżka, bo tego robić nam nie wolno.

Osobiście cieszę się ich szczęściem, a poza tym gdyby nie oni to nasz świat byłby nudny.

picture_4928.gif

Opublikowano

1386448707-U1047659.jpg

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Wisi mi co robią ludzie w czasie wolnym, tym bardziej to co robią w sypialni, jak dla mnie to każdy może ruchać nawet osły jeśli go to bawi

Opublikowano

I czego się dowiedziałaś?

Tego, że nie powinniśmy prowadzić tutaj tej naszej bezsensownej dyskusji :) Od tego jest pw ;)

standard (1).gif

Opublikowano

Adoptuje się dzieci, które rodziców nie mają / rodzicom odebrano prawa do dziecka. Lepiej więc, żeby dziecko nie miało żadnych bliskich podczas kiedy ma możliwość życia w szczęśliwej rodzinie?

A jeśli chodzi o wyrządzanie krzywdy dziecku. Podobają się wam kobiety, tak? Dlaczego? Bo takimi się urodziliście i tak macie zakodowanie w świadomości, bycie wychowywanym przez homoseksualistów nie może tego zmienić.

TOPIC

Jestem biseksualny, nie dlatego, że podobają mi się obie płcie z perspektywy fizycznej. Po prostu jak się kogoś naprawdę kocha to nie widzę żadnego racjonalnego powodu, dla którego płeć miałaby być przeszkodą, sorry :C

Eraken

O mój boże, ale mam ból dupy przez ciebie. Chyba pójdę się powiesić bo nie wytrzymam obelgi intelektualisty z internetów ;_;

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja powiem tak:

Lesbijki/geje to zwykli ludzie, niech sobie robią w łóżku co chcą, ja w to nie wnikam, byle by tego nie robili publicznie i nie mieli możliwości adopcji dziecka, no bo sami wiecie co by z tego dziecka wyrosło...

Było też coś o piecu.

Ja tam jestem tolerancyjny, i nie obchodzi mnie jaką kto ma orientację, jednak trochę wywołuje to u mnie obrzydzenie, i nie chciałbym się zadawać z takimi osobami, ale jeżeli chodzi o pedofilię to takich ludzi trzeba wsadzać do więzienia na min. 20 lat, ale najpierw ucinając im chuje, a nie od razu do pieca, bo dla wielu ludzi kara śmierci jest "lżejsza" niż dożywotnie/wieloletnie pozbawienie wolności.

Opublikowano

Adoptuje się dzieci, które rodziców nie mają / rodzicom odebrano prawa do dziecka. Lepiej więc, żeby dziecko nie miało żadnych bliskich podczas kiedy ma możliwość życia w szczęśliwej rodzinie?

A jeśli chodzi o wyrządzanie krzywdy dziecku. Podobają się wam kobiety, tak? Dlaczego? Bo takimi się urodziliście i tak macie zakodowanie w świadomości, bycie wychowywanym przez homoseksualistów nie może tego zmienić.

TOPIC

Jestem biseksualny, nie dlatego, że podobają mi się obie płcie z perspektywy fizycznej. Po prostu jak się kogoś naprawdę kocha to nie widzę żadnego racjonalnego powodu, dla którego płeć miałaby być przeszkodą, sorry :C

A nie mówiłem, że kucykowy pedał koleś nie może być heteroseksualny ? :mellow:

Wisi mi co robią ludzie w czasie wolnym, tym bardziej to co robią w sypialni, jak dla mnie to każdy może ruchać nawet osły jeśli go to bawi

A co, jeśli wyruchałby twojego osła?

@edit

Eraken

O mój boże, ale mam ból dupy przez ciebie. Chyba pójdę się powiesić bo nie wytrzymam obelgi intelektualisty z internetów ;_;

Kurwa chłopie, może Cie przestraszę, ale to nie przez mój hejt masz bul dupy xD

21515.jpg

Opublikowano

Jeśli zachowują się normalnie to ok, ale jeśli chodzą tacy po ulicy i jeszcze nam mówią, że jesteśmy nienormalni to mam szczerą ochotę przywalic mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...