Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria konkursów Świątecznych w dziale Call of Duty!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1386623711-U336505.png

Dział Call of Duty ma przyjemność zorganizować serię konkursów z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku!

Konkursy prowadzone są przez Zespół Moderacyjny działu CoD: cichy. oraz jakim08.

Zgodę na przeprowadzenie poniżysz konkursów wydał Lord Makin, który też pełni nad nimi honorowy patronat.

Tematy z konkursami zostaną otworzone w dniu ich rozpoczęcia (tzn. 10.12.2013). Od tego dnia możecie publikować swoje prace. :)

1386619764-U336505.png

Pierwszy konkurs, w który do zdobycia jest m.in. 7-AwardImgMaster-1361137781.png.

Waszym zadaniem będzie odnalezienie bałwanów poukrywanych w różnych postach w całym dziale CoD.

Za odnalezienie jednego bałwana nagrodą jest [-5] punktów na pasku ostrzeżeń.

Za znalezienie 10 bałwanów nagrodą jest MPC Champion!

Bałwany będą dodawane cyklicznie, a ich ogólna liczba dodana przez cały okres trwania konkursu to 40!

Temat z konkursem: 1385925174-U976102.png

1386620830-U336505.png

Drugi konkurs, w którym do zdobycia jest m.in. 9-AwardImgMaster-1361138078.png.

Jest to konkurs graficzny, a Waszym zadanie jest zaprezentowanie nieodzownych elementów Serii CoD w Świątecznym wydaniu.

Najlepsza praca zostanie nagrodzona plakietką Blue Member!

Ponadto dodatkowo zostaną wyróżnione jeszcze 2 prace, które nagrodzimy [-15] punktów na pasku ostrzeżeń.

Za każdą pracę przyznawane jest [-5] punktów na pasku ostrzeżeń.

1386617756-U336505.png

Trzeci konkurs, w którym do zdobycia jest m.in. 8-AwardImgMaster-1361138012.png.

Tutaj Waszym zadaniem jest napisanie nazwijmy to "Opowieści Wigilijnej" oczywiście opartą na elementach zaczerpniętych z Serii CoD.

Jest to nic innego jak przedstawienie alternatywnej fabuły któreś z części serii z nawiązaniem do Świąt.

Najlepsza praca zostanie nagrodzona plakietką Gold Member!

Ponadto dodatkowo zostaną wyróżnione jeszcze 2 prace, które nagrodzimy [-15] punktów na pasku ostrzeżeń.

Za każdą pracę przyznawane jest [-5] punktów na pasku ostrzeżeń.

Wszelkie pytania dotyczące trzech powyższych konkursów proszę zadawać w tym temacie.

Powodzenia oraz Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku! :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś w konkursie graficznym wygra a ma juz BlueMembera to mozna zamienic za inna plakietke ? :D

Opublikowano

Czy w konkursie graficznym można zrobić projekt w trybie komiksu ? Mam super pomysł ! :D

Tak, można ^_^ Ale pamiętaj, że ma to nawiązywać do gry i do świąt :P

W opowieści Wigilijnej mogę napisać coś o polskich żołnierzach etc. nawiązując bardziej do historii niż gry?

Cichy pilnuje "Opowieści Wigilijnej" więc nie wiem.. a aktualnie ma urlop -.- Jutro albo dziś spróbuje go złapać i zapytać i Ci odpowiem ;)

Ok, złapałem go ;)

Wziął urlop bo ma mózg jakiś zinwalidzony.. widać to po jego odpowiedzi xD :

Ma nazwiązywać do gry i że np w CoD 3 wcielaliśmy się w polskiego żołnierza

Ten... czyli, że.. chyba tak? :ninja:

3t6EGVz.png

Opublikowano

Tak, można ^_^ Ale pamiętaj, że ma to nawiązywać do gry i do świąt :P

Cichy pilnuje "Opowieści Wigilijnej" więc nie wiem.. a aktualnie ma urlop -.- Jutro albo dziś spróbuje go złapać i zapytać i Ci odpowiem ;)

Ok, złapałem go ;)

Ten... czyli, że.. chyba tak? :ninja:

xD chodzi mi bardziej o elementy polskiej historii

Opublikowano

Widzę sobie rady beze mnie nie dajecie. :P

Grasz o kasację.

PS to prawda.

PS 2 sam jesteś zinwalidzony. xD

xD chodzi mi bardziej o elementy polskiej historii

Opowieść ma być powiązana choć trochę z fabułą któreś z części serii. Chodzi o takie rzeczy jak lokacja, bohaterowie, czy zdarzenia itp. Nikt nie zabrania tego rozwinąć i podciągnąć pod historię Polski. :)

Opublikowano

Co do opowieści. Może to być wzmianka o tym, co miało miejsce, ale historia pociągnięta troszkę dalej? W sensie, że jakieś głębsze rozwinięcie jednego z wątków, zdarzenia, które nie miały miejsca w grze?

Opublikowano

Co do opowieści. Może to być wzmianka o tym, co miało miejsce, ale historia pociągnięta troszkę dalej? W sensie, że jakieś głębsze rozwinięcie jednego z wątków, zdarzenia, które nie miały miejsca w grze?

Jasne. Masz przykład w opublikowanych juz pracach. ;)

Opublikowano

Dla mnie trochę nie fair konkurs. Widziałem już programy które szukają postów pod kątem jakiejś informacji. Zauważ że 8 min po napisaniu posta, typek już znalazł 7 bałwanów.

Opublikowano

Dla mnie trochę nie fair konkurs. Widziałem już programy które szukają postów pod kątem jakiejś informacji. Zauważ że 8 min po napisaniu posta, typek już znalazł 7 bałwanów.

W 8 minut?

Jy0jP67.jpg

Ktoś tutaj nie umie liczyć :)

Opublikowano

Post jest jeden, ponieważ kolejne tego samego użytkownika po prostu nadpisywały ten pierwszy.

Opublikowano

Troche lipnie ze ukrywacie balwanki o 1 w nocy wiekszosc juz spi..

Opublikowano

Troche lipnie ze ukrywacie balwanki o 1 w nocy wiekszosc juz spi..

Miałeś szansę znaleźć jeszcze 3 z rana.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...