Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria konkursów Świątecznych w dziale Call of Duty!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche lipnie ze ukrywacie balwanki o 1 w nocy wiekszosc juz spi..

Ukryłem w chwili, gdy forum było stabilne. Po prostu nie byłem pewny czy w dzień wgl będzie można pracować. Znalezionych zostało już 30 bałwanków, a ogólnie jest ich w całym konkursie 40. :-) Ostatnie 10 wrzucę popołudniową porą w weekend, nawet jeśli forum będzie miało problemu, a kto wie, może nawet troszkę więcej niż 10. ;P

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jeśli w konkursie graficznym zająłbym drugie/trzecie miejsce ,a mam 0% na pasku to coś dostanę ? ;d

Może... Tajemnica. :-)

Opublikowano

Gdy chcę wykonać rysunek ręczny to mogę się lekko na czymś wzorować? nie chodzi o całą pracę.

Jeśli rysunek na kartce to tak - możesz się wzorować ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

a jak będzie pokolorowany to jakoś lepiej oceniacie? bo dla mnie zawsze bez kolorów ładniej wygląda

Zależy jak ładniej, narysuj, zeskanuj lub zrób zdjęcie. Później pokoloruj i znowu zeskanuj lub zrób zdjęcie i zobacz które ładniejsze, jak rysujesz to walnij gdzieś "norox" lub "MPCforum" napis lub coś takiego ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

A z komórki zdjęcie może być? z resztą zobacze jak widać. Jest tylko napis "N" i "Święta z MPC Forum"

Ta, aby było przyzwoitej jakości :P

Twoje które wstawiłeś akurat jest dobre ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ukryłem w chwili, gdy forum było stabilne. Po prostu nie byłem pewny czy w dzień wgl będzie można pracować. Znalezionych zostało już 30 bałwanków, a ogólnie jest ich w całym konkursie 40. :-) Ostatnie 10 wrzucę popołudniową porą w weekend, nawet jeśli forum będzie miało problemu, a kto wie, może nawet troszkę więcej niż 10. ;P

Weekend czyli bałwanków można się spodziewać 28 lub 29 grudnia porą popołudniową, tak ?

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Weekend czyli bałwanków można się spodziewać 28 lub 29 grudnia porą popołudniową, tak ?

Tak. :-) Tym razem nie dodam o 2 w nocy. :P By Wam wynagrodzić tamtą niedogodność dodam trochę więcej bałwanków, ale szczegóły w weekend. :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niema neta a na gg pisze xD

ps oszukaliscie nas !

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Nie spamujcie, spokojnie i tak nic nie wygraliście B)

"Wyniki 10" a wyników nie ma -.-

Czytaj pierwszy post na tej stronie.

A cichy skoro ma brak neta to może pisać od kolegi czy coś ;)

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...