Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kradzież, czy też nie kradzież.

UsX222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udało mi się zgadnąć passy na konto na którym jest ok. 8-9k rp. Czy jeśli dodałbym się do znajomych i powysyłał sobie trochę prezentów

to czy to będzie kradzież, a co się z tym wiąże właściciel może to zgłosić na policję lub do riotu ?

OYViJFL.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do riotu moze zglosic, ale watpie czy mu uwieza

co najwyzej po ip moga sprawdzic, a wtedy bedziesz mial jazdy tylko na swoim koncie

z drugiej strony zostaw se passy na swiate i swiateczne skiny ;)

Opublikowano

Totalnie się w dupie przewraca ... Nie możesz sobie sam kupować za te 80 zł RP i z czasem uzbierać 2-3 tysiące i samemu sobie kupić ? A nie włamujesz się na konto ... Tak, jest to kradzież, świadoma.

Policja również, skoro okradasz kogoś z jego własności, a 9 tysięcy RP to nie jest mało :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Junioorski dzięki za odpowiedź, ale jeśli człowiek zadaje normalne pytanie nie musisz od razu po nim jechać i wytykać mu tego, że ma fuksa. Zgadując to sam byś skorzystał z takiej okazji.

OYViJFL.png

Opublikowano

@Junioorski dzięki za odpowiedź, ale jeśli człowiek zadaje normalne pytanie nie musisz od razu po nim jechać i wytykać mu tego, że ma fuksa. Zgadując to sam byś skorzystał z takiej okazji.

Może być niemile,ale myślę że użytkownik okradziony nie będzie miał żadnych dowodów na Ciebie ;)

Opublikowano

Wiem, że trzeba być 2 tygodnie w znajomych, ale to w niczym nie przeszkadza ponieważ jak dotąd nie ma żadnych podejrzeń, że ktoś buszuje na jego koncie :)

Chodzi o to czy nie będzie jakichś wielkich jazd potem przez to...

OYViJFL.png

Opublikowano

Daj sobie z tym spokój, uzbieraj pieniądze i kup sobie RP a nie będziesz okradał innego gracza.

Lub po prostu poczekaj sobie te dwa tygodnie, i póżniej rób sobie prezenty.

Zrobisz jak uważasz, temat powstał jedynie po to żebyś mógł się pochwalić tym że posiadasz passy do takiego konta lub jest to wielka ściema.

Pozdrawiam

Opublikowano

200 zł dla mnie np. piechotą nie chodzi i zgłosiłbym się z tym na policję. Nie jadę po Tobie tylko mówię, że to jest kradzież świadoma :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No jasne, że nie chodzi, ale jeśli nie zabezpieczył odpowiednio swojego konta, to już nie moja wina, a kradzieżą byłoby raczej odcięcie mu dostępu do tego konta, lecz czy tak zwany "Prezent" Również jest kradzieżą ? ;3

OYViJFL.png

Opublikowano

@UP Jest się czym chwalić ;)

Dodaj się, poczekaj 2 tygodnie, wyślij sobie skiny. Powiesz, że Ci dał passy i pozwolił, nie udowodnią Ci nic.

+prezenty nie są refundowane więc wątpię, aby mu zwrócili

Opublikowano

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

@Zyzz nie jest to kłamstwo, po co miałbym marnować wasz czas... jest to zaledwie kilka sekund, ale tego czasu wam nie zwrócę,

a poświęcając te parę sekund wyświadczyliście mi niemałą przysługę :)

OYViJFL.png

Opublikowano

To, że przesłanie produktu w tej grze odbywa się za pośrednictwem funkcji prezent nic nie znaczy. To nie jest w żadnym stopniu wina tego użytkownika, że ma słabe hasło. Kradzież jest kradzież, trochę wobraźni.. Policja w Polsce to zart, wiec pozostaje sumienie

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

CIekawe skąd znałeś login ? Musiał ci ktoś dać bo bez loginu nie ma bata nawet anonymous mialby problemy z odganięciem... A i jak wyslesz prezenty to bedzie pisac komu zostal wyslany ;/

Opublikowano

Anonymouse ? Serio ? Żarty sobie robisz... Poza tym po co mieliby robić coś takiego.

Skoro pozostaje moje sumienie to powiem tak... Sam nie chciałbym, aby mi się coś takiego

przytrafiło więc, możemy powiedzieć, że nic nie zrobię. Co do policji w Polsce to tak... jest to wielki żart, jeżeli nie

cały kabaret.

OYViJFL.png

Opublikowano

Ziom się boi ojebać konto ^^. Chyba zapomniałeś że w internetach jesteś. Jeżeli piszesz prawdę, to opierdol co do "grosza".

Opublikowano

Ja osobiscie bym skorzystal :)

Ale oczywiscie nie wiem jakie by byly tego skutki, raczej nie ma dowodow na ciebie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ziomki z bronze maja bol dupy ,a by sami to zrobili hahhahah.

Opierdalaj go stary , tez sprzedaje accounty kradzione na allegro i zarabiam :3

Zgiń ty pierdolony złodzieju, mam nadzieje że wpadniesz i ktoś zapuka ci do drzwi.

Co do tematu, to będzie kradzież, nie rób tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...