Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Mu Online w święta

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po trudnych decyzjach z Majkelem, doszliśmy do wspólnego porozumienia co do oceniania prac.
Wyniki przedstawiają się następującą.

1 miejsce
@Wredna
Nagroda: 4875_blue.png
Praca:

muuuuu.png

2 miejsce
@DadekDesign
Nagroda: 4875_blue.png
Praca:

bxvv.png

3 miejsce
@matrikxpl
Nagroda: -15 punktów z paska ostrzeżeń :)
Praca:

post-298964-0-17453400-1385852217_thumb.

Postanowiliśmy nagrodzić także @AfffOmg za innowacyjny i oryginalny pomysł na przedstawienie Mu Online w święta, ten użytkownik otrzymuję od nas nagrodę w wysokości:-10 punktów ostrzeżeń
Praca:

2dj41lv.jpg

Oczywiście dziękujemy wszystkim zainteresowanym, którzy złożyli pracę, dostaliście ode mnie po skromnym like, lecz żeby wasza praca nie poszła na marne, macie -5 punktów z paska ostrzeżeń.

Niestety Ci co nie mają nic, dostają chyba TICKET'y na ostrzeżenia, to oznacza, że możecie użyć tego "biletu" kiedy tylko zechcecie.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za liczne zainteresowanie i życzę

Wesołych Świąt !

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie Blacha nie ma talonów.

Wredna blue member ponieważ ma już golda.

Gratuluję wszystkim!

Wiadome bylo to ze wredna i dadek beda na 2 pierwszych miejscach. Ale trzeba pogodzic sie z przegrana ;>

Wcale nie, wystarczyło poświęcić trochę więcej czasu na wykonanie pracy. To nie był konkurs graficzny, świadczy o tym:

Postanowiliśmy nagrodzić także AfffOmg za innowacyjny i oryginalny pomysł na przedstawienie Mu Online w święta, ten użytkownik otrzymuję od nas nagrodę w wysokości:-10 punktów ostrzeżeń

Liczył się pomysł, gdyby tylko praca była lepiej wykonana...

Zaraz już rozdaje nagrody ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A ja właśnie się zastanawiałam, skąd mam blue. Teraz to już mogę robić za choinkę na święta.
Najszczersze gratulacje dla dwóch pozostałych zwycięzców. Szkoda wielka, że np nikt nie skusił się na jakąś inną tematykę, tylko prawie wszyscy wybrali grafikę ;-)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...