Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AsyncWorldEdit - Set'owanie bloków już nie laguje :D

macjoker007

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety z powodu konfliktu w jaki się wdałem z jednym z moderatorów AsyncWorldEdit został usunięty z dev bukkit, a moje konto zbanowane. Całą historię można poczytać 

www.spigotmc.org/threads/why-you-should-not-public-your-plugin-on-dev-bukkit-org.11503

. Nowy adres skąd można pobrać wtyczkę: 

http://www.spigotmc.org/resources/asyncworldedit.327/

.

Poza tym, dla wszystkich którzy jeszcze tego nie znają, proponuję przesiadkę na Spigot'a (taki bukkit na sterydach).

Zobacz moje pluginy:

AsyncWorldEdit - Eliminuje lag spowodowany przez WorldEdit'a

MCPainter - Rusowanie posągów graczy, "wielkich bloków", pixelartów, rysowanie na mapie.

BlocksHub - Biblioteka używana przez powyższe wtyczki pozwala logować zmiany bloków (np. przez CoreProtect)

Opublikowano

Czy ja wiem czy to przydatne? Może i zmniejsza te lagi, ale przeważnie dobre serwery stosują "Rączki Minecraftowej" aby coś zbudować, a WorldEdit jest do wyłożenia np. Podłogi. A nie robienia wielkich kul i Administracja zadowolona że ma epicki spawn ... żenada... (To jest tylko opinia na temat produktu. Nie ma ona na celu obrazić tu osobę przedstawiającą produkt)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
AdamGrzegorz, w 07 Lut 2014 - 22:05, powiedział:

Czy ja wiem czy to przydatne? Może i zmniejsza te lagi, ale przeważnie dobre serwery stosują "Rączki Minecraftowej" aby coś zbudować, a WorldEdit jest do wyłożenia np. Podłogi. A nie robienia wielkich kul i Administracja zadowolona że ma epicki spawn ... żenada... (To jest tylko opinia na temat produktu. Nie ma ona na celu obrazić tu osobę przedstawiającą produkt)

Ale dzięki temu pluginowi możesz np. na całej mapie o wymiarach 1kkx1kk z trawy zrobić np. kwiatki :P

tylko niestety, ta mapa musi być odkryta żeby zmiany były widziane... ał moja głowa.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie no ogólnie spoko. Podoba mi się system kolejek i przydaje się to szczególnie przy przeklejaniu naprawdę sporych budowli. Osobiście polecam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...