Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher

Yellow♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest problem pliku bin. Spróbuj PPM - napraw problemy ze zgodnością lub coś w ten deseń.

Xanan, na jakim ty Serwerze grasz? Bo każdy "region", że się tak wyrażę ma inny "cc:", to co mu podesłałeś, to jest na NA?

Na Nexusie, a to co wkleiłem znajduje się w pliku poprzez który ja odpalam grę. Pomyślałem właśnie o jednej rzeczy, konkretnie wersja językowa. Ja gram na angielskiej, jeśli Yellow♫ gra na PL to to może się gryźć, bo durna PL wersja nie jest kompatybilna z resztą świata.

Sprawdziłem właśnie forum EU - UK, tam jest wersja:

@echo off
start aion.bin -ip:79.110.83.80 -port:2106 -noweb -noauthgg -st -charnamemenu -ingamebrowser -webshopevent:2 -f2p -lbox /SessKey:"" /CompanyID:"11" /ChannelGroupIndex:"-1"  -lang:ENG

Możesz to spróbować ale jeśli problemem jest inna wersja językowa to nic nie poradzę, możesz zmieniać ENG na PL i próbować.

Opublikowano

Na Nexusie, a to co wkleiłem znajduje się w pliku poprzez który ja odpalam grę. Pomyślałem właśnie o jednej rzeczy, konkretnie wersja językowa. Ja gram na angielskiej, jeśli Yellow♫ gra na PL to to może się gryźć, bo durna PL wersja nie jest kompatybilna z resztą świata.

Sprawdziłem właśnie forum EU - UK, tam jest wersja:

@echo off
start aion.bin -ip:79.110.83.80 -port:2106 -noweb -noauthgg -st -charnamemenu -ingamebrowser -webshopevent:2 -f2p -lbox /SessKey:"" /CompanyID:"11" /ChannelGroupIndex:"-1"  -lang:ENG

Możesz to spróbować ale jeśli problemem jest inna wersja językowa to nic nie poradzę, możesz zmieniać ENG na PL i próbować.

Sprawdzę zaraz dzieki ;] gram na serwerze Barus jakby co...

Ok to tak sprawdziłem ENG w ostatniej linijce nie działało ten sam efekt, kiedy zmieniłem na PL zadziałało tak więc jeszcze raz dzięki temat można zamknąć.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...