Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Konkurs RP -Paysafecard

Maxwell24

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Champów w lolu jest 116 ja pierdole co za [...]

@Jakby ktoś nie wiedział

1. Cośtam darkness

2. 116

3. 180

Czytaj ,ze zrozumieniem pytanie. Za ile się sprzeda ,a nie kupi.

Opublikowano

Czytaj ,ze zrozumieniem pytanie. Za ile się sprzeda ,a nie kupi.

On dobrze napisał bo na początku nie było odpowiedzi 126. Więc oznacza to błąd ze strony organizatorów konkursu.

Opublikowano

Z paysafecard zawsze jesteś wśród wygranych

Dziękujemy za Twoje zgłoszenie na ambasadora gier paysafecard! Aby osłodzić Ci czas oczekiwania na losowanie zwycięzców, wręczamy Ci prezent o wartości 20 PLN.

Otrzymujesz PIN bonusowy paysafecard o wartości 20 PLN do wykorzystania w grach internetowych. To oznacza podwójną zabawę za połowę ceny! Z paysafecard szybko, prosto i bezpiecznie zapłacisz za swoje gry internetowe, nie potrzebując do tego konta bankowego ani karty kredytowej.

nie moge go wykorzystać. :(

jest to bonusowy PIN wiec kupując PSC mozesz go uzyc razem z inną kartą powiedzmy kupujesz PSC za 100 zł i razem masz 120 zł

Opublikowano

Do 3 pytania jest odpowiedź 126, kosz sprzedaży a nie kupna koralika. Wątpię żebym miał szanse, jak zwykle szczęście przejdzie obok mnie ale warto spróbować, dzięki za info.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Żeby wziąść udział w konkursie trzeba zaznaczyc date co najmniej 1995 rok zeby miec 18 lat tak ?

2013- 18= 1995 więc tak. Na wszelki możesz dać więcej.

Osobiście wziąłem udział, lecz nie liczę na to, że coś wygram ;D

Opublikowano

Ładnie ludzi oszukują startując w konkursie 1 dnia nie było nawet odpowiedzi 126, a pytanie było inne. Jaki ten świat jest dziwny, nawet takie firmy oszukują innych :P

Opublikowano

Ładnie ludzi oszukują startując w konkursie 1 dnia nie było nawet odpowiedzi 126, a pytanie było inne. Jaki ten świat jest dziwny, nawet takie firmy oszukują innych :P

Jak dla mnie to był zwykły błąd organizatorów.

@top

I tak nie wygram : C

Opublikowano

Dane IP może wziąć udział tylko raz ? Czy można to zrobić np. 15 razy za każdym razem z innego E-maila i innych danych osobowych ?

Pasjonat
Opublikowano

@up możesz tak zrobić, będziesz miał większą szanse na wygranie tych 5euro albo 25 euro PSC, ale jak wygrasz wycieczke na E3 to lipton bo spytają cię dane które podałeś zgadzają się z tymi na dowodzie ;)

.

Opublikowano

2 dni przed założeniem tego tematu, wypełniłem już to, jednakże ostatnie pytanie zawierało błąd.

Dziś musiałem po raz kolejny wypełniać, ze względu na błąd Teamu Paysafecard.

Ogólnie to dobrze, że tego typu konkursy są przeprowadzane. Zastrzyk 20 zł się przyda na RP. :P

Opublikowano

Zdaje mi się, że tak, ale byc moze to jeszcze nie uaktualnione:

Giada Masseroli, Ricardo Lopes, Marius Ibrasi, Ovidiu Ivas, Adam Zapiór, Tim Kluj, Barbara Wesołowska, Γιωργος Νικολαου, Angela Schenk, Niels Specht, Alex FDR, Davor Klemencic, Virgile Panier, Konrad Grzech, Luzian Haider, Finn Schneider, Alexander Morlang, Tudor Bocan, Farhad Sohrabi, Giulio Zhu

Opublikowano

są już wyniki !

Nie ma to jak spieprzyć komuś szansę na wygraną i naje.bać sobie fikcyjne dane genaratorem...

Gratuluje skurwielkom którzy za 20zł psc brali udział 100 razy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...