Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Konkurs RP -Paysafecard

Maxwell24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygraj fantastyczne nagrody

Odpowiedz na poniższe pytania konkursowe, a przy odrobinie szczęścia zostaniesz ambasadorem paysafecard dla gry League of Legends.

Wśród wszystkich ambasadorów gier paysafecard po upływie okresu promocyjnego zostanie wyłoniony zwycięzca końcowy. Czeka na niego fenomenalna nagroda: wycieczka do Los Angeles na E3, włącznie z przelotem i noclegiem w hotelu dla dwóch osób! Wartość tej fantastycznej nagrody to 5000 euro! Dodatkowo rozlosujemy w sumie 1000 PIN-ów paysafecard o wartości 5 euro. Więc udział w konkursie na pewno się opłaca!

Link:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/lp-promotions/games-ambassador/

Nieregulaminowa sygnatura - linki wychodzące poza forum

Opublikowano

Champów w lolu jest 120+, takiej odp. tam nie ma :O

Champów w lolu jest 116 ja pierdole co za [...]

@Jakby ktoś nie wiedział

1. Cośtam darkness

2. 116

3. 180

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

@2xUP

xxx teraz wychodzi nie uczenie się w podstawówce :_:

Wow, to samo u ciebie nie uczenie się matmy w podstawówce. Ciężko było policzyć champy a potem wypierdalać z takim tekstem? Ciężko obliczyć 12x10-4?

PS [...] użyłem dobrze, mogłem zmienić [ na (

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Wow, to samo u ciebie nie uczenie się matmy w podstawówce. Ciężko było policzyć champy a potem wypierdalać z takim tekstem? Ciężko obliczyć 12x10-4?

PS [...] użyłem dobrze, mogłem zmienić [ na (

Przyznałem się że popełniłem błąd. Pisząc "teraz wychodzi nie uczenie się w podstawówce" miałem na myśli siebie ... Mogłem to lepiej sformułować. :x

Opublikowano

No ciekawa inicjatywa :D Ostatnio to tylko wygrałem 4 kody z tego fejsbukowego gówienka. Klikało się "Wyślij moc" i przy odrobinie szczęścia 5 euro :P

Ciekawe czy mi się poszczęści znowu xD

Opublikowano

Z paysafecard zawsze jesteś wśród wygranych

Dziękujemy za Twoje zgłoszenie na ambasadora gier paysafecard! Aby osłodzić Ci czas oczekiwania na losowanie zwycięzców, wręczamy Ci prezent o wartości 20 PLN.

Otrzymujesz PIN bonusowy paysafecard o wartości 20 PLN do wykorzystania w grach internetowych. To oznacza podwójną zabawę za połowę ceny! Z paysafecard szybko, prosto i bezpiecznie zapłacisz za swoje gry internetowe, nie potrzebując do tego konta bankowego ani karty kredytowej.

nie moge go wykorzystać. :(

Opublikowano

@4world z tego co się nie myle aby wykorzystać taki kod musisz kupić kod o takiej samej wartości przynajmniej aby użyć

graphic.png

Opublikowano

Wziąłem udział może coś się wygra ;)

Co do pytań to odpowiedzi to:

1.Heart of Darkness

2.116

3.126 (Uwaga!: KUPUJESZ ten przedmiot za 180 golda, a SPRZEDAJESZ za 126)

Pozdrówka ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...