Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orkan

Mestos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas na zachodniopomorskim szkoly odwolali, drzewa leza na ulicy, pradu brak, na dodatek kurwi mi kamieniami w szybe -_-

Opublikowano
Cisza i spokój- radom

Wat ?

Pizga teraz na powierzchni ;XXX - 6.37 + Dirty Drifting po ulicy xD | Radom

[*]

Opublikowano

Okolice krakowa,

Wieje jak sk....yn drzewo mi koło domu zwaliło, może nie będzie szkoły

Bez odbioru

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wat ?

Pizga teraz na powierzchni ;XXX - 6.37 + Dirty Drifting po ulicy xD | Radom

mi o wiatry chodziło :x ale teraz trochę dmucha
Opublikowano

W Poznaniu wczoraj burza, grad, śnieg i okropny wiatr. Przez całą noc mi tak wiało po oknie (duże trzyskrzydłowe jak balkonowe), że spać nie mogłam. Teraz też hardo tłucze o rolete i szybe. Na 12 piętrze czuć to bardzo wyraźnie. Nie mam zamiaru wyłazić z domu.

Edit: przyznam, że teraz to mnie strach obleciał, że okno mi się wyrwie z muru ;_;

#don't care

Opublikowano

Gdzieś blisko granicy z Niemcami.

Wieje jak cholera! Ale drzewa się trzymają na szczęście. :P Ale śniegu już trochę spadło... APOKALIPSA!

O i przy okazji. :D

To tak żeby było śmiesznie. ;)

Opublikowano

Dzisiaj zaczęło porządnie pizgać, ale to wciąż nie 100 km/h. Ciężko chodzić, ale drzewa stabilne ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

U mnie niestety nie jest przyjemnie, jestem ze Szczecina. Piździ wiatrem w uj ;) Aż mi okno, które ma najgorzej strzela (w znaczeniu, że coś tam w środku trzeszczy). W szkole ok. godziny 14:00 (dzisiaj) tak zaczęło gradem sypać, że w ciągu 5-10 minut (nie było w ogóle śniegu) nie widać trawy + nawet pobliskiego lasu oddalonego o ok. 150 metrów..

W oknie mi gwizda, koledze psa (yorka) spycha wiatr po chodniku B) Nie jest źle :P Dziwie się, że nic się nie uszkodziło. Drzewa całe itp. Jakiś czas temu pogoda była słabsza, lecz drzewo się przewróciło, choinka na osiedlu też się wywróciła.. Ogólnie w zachodniopomorskim z 100.000 osób nie miało wczoraj prądu z powodu tego wiatru. Raz wczoraj wieczorem na chwile padł prąd (tak dosłownie na 2 sekundki). Ale fajnie też takiej nowej "rzeczy" doświadczyć, bo w sumie mocniejszego wiatru nie było na osiedlu. Również wczoraj gdzieś z tatą jechałem autem i również czuć mocno ten wiatr. Ogólnie dobrze jest ^_^

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...