Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orkan

Mestos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł.

Jak tam u was? U mnie tak wieje, ze drzewo zgina sie do polowy i ma wrazenie ze zerwie mi dach z domu. Najgorsze jest to, ze mieszkam na pomorzu gdzie huragan ma byc najsilniejszy.

Opublikowano

W Warszawie spokój. Wiatr co prawda jest, ale nie aż tak duży jak teraz jest na pomorzu. Mam nadzieje, że go tutaj nie doniesie. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Drzewo leży na ziemi. Mieszkam w zachodnipomorskim, wiatr wieje oddechu nie mozna na dworze załapać, od 20 ma być ostra burza do soboty.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jak wracałem o 17 na dworze było całkiem znośnie

Jak jutro będzie za mocno pizgać to nie wychodzę z domu

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak będzie, może dojść do 169km/u. Będzie to do soboty godz 10:00 w całej Polsce oprócz południa. Zachodniopomorskie 3 poziom zagrożenia churaganowego.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Okolice Krakowa do mpcforum,

Sytuacja obecnie bezpieczna brak jakichkolwiek huraganów i orkanów

Bez odbioru

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

W Holandii ( Aalsmeer ) pada grad wieje z prędkością 110/120km/h i nie widac latających Kowalczykow ani samochodów a wiec jak narazie ujdzie ale isc sie nie da :D zobacz filmik ktory nagrałem .. http://youtu.be/CVXZ9YCTIPk :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Narazie nie wieje, ale dowiedzialem sie, ze to nawet nie byl poczatek. W nocy ma byc w naszym kraju, lekcje odwolane. Pierdole, nie spie dzisiaj :D

Opublikowano

Aktualnie u mnie lekko wieje, mniejsze krzaczki trochę się bujają, nic więcej. Poddębice (łódzkie)

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...