Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[miniINFO][Dyskusja] Co się stanie z naszą dywizją w S4?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na forum pojawiły się dwie sprzeczne informacje odnośnie resetu dywizji w S4.:

xfg8wu.jpg

Oraz

zim8i7.jpg

Po skonfrontowaniu tych dwóch wiadomości jeszcze raz w supporcie odpisano:

xax0ux.jpg

Co Wy na to? Co to może oznaczać? Ludzie z wyższym MMR szybciej się wybiją a ze słabszym szybciej spadną?

@down

Aaa to tak może być ;)

Opublikowano

Chodzi o to ze np diamond 5 mający Małe mmr spadnie do platyny. Diamond 5 z dużym mmr zostanie w diamondzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wtf czyli bd wkoncu reset czy nie ;P

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Jeżeli masz MMR wyższe od aktualnej dywizji, zostaniesz przeniesiony do wyższej dywizji na jaką zasługujesz. Jeżeli masz mniejsze to spadniesz w dół.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Wtf czyli bd wkoncu reset czy nie ;P

Wnioskując po odpowiedzi supportu- wszystko będzie zależne od Twojego MMR :) Jeśli wyższe niż Twoja obecna pozycja w lidze- da Cie wyżej, jeśli jest na odwrót- spadniesz.

// osobiście mi się to szczerze podoba, chociaż mam jeszcze większą motywację aby jeszcze teraz coś powygrywać ;)

Opublikowano

Bardzo podoba mi się to. ;)

Generalnie znalazłem teraz jakieś stare konto bez żadnego rankeda i po 15-18 grach jestem w silver I, a moje mmr to 1510. Więc, jeżeli dalej będę sobie tak wbijał, to wg tego co napisali Tobie na supporcie, powinienem być wyżej. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Bujdy takie strony, jak nie są oficjalne RIOTowe to taką stronkę ja Ci mogę założyć. Gratuluje wszystkim, którzy w to wierzą.

Opublikowano

Sprzedam konto ,bo ta gra schodzi na psy ;)

Chciałem odrazu grać 10 gier rankingowych ,a tu taki chuj ,ze w ogole nie bedzie i w s4 ,beda w/l po 4k ,no to pojebane jest . Riot nie mysli ,teraz hajs hajs hajs

kxAyLut.png

Opublikowano

System jest sprawiedliwy więc co cy chcecie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Welcome in bronze I ...

w sumie to beka będzie tak w bronze siedzieć xD

jak myślicie będzie się dało jakoś to zmienić poprzez "żalenie" się na trolli afk itd?

Opublikowano

@up no bo prosy tam siedzą z dajmondu wysoki poziom.

No ale ja czelendżer w brazie 90%win ratio; /

Tylko uwazaj na braz 5 bo tam to diamonrow pełno ale nub timy mają

Opublikowano

Nie chce tu nikogo obrażać ,ale jeśli nie potraficie wyjść z brązu tzn ze nie zasługujecie żeby być wyżej osobiście byłem w bronzie bo nie grałam na koncie długo i praktycznie 95% gier win to nic trudnego :) Wystarczy chcieć a jak się trafi afk albo troll to raz na 15 meczy więc nic strasznego gorzej jest z platyna więcej troli niż gdzie kolwiek indziej wszyscy myślą ,że są bogami bo mają pierdoloną platyne :D

Opublikowano

@up Hahaha oczywiście ze nie XDD

@topic bardzo dobrze, bo czasem w tym g2 to ma takich brązow można trafić ze aż głowa mała .__.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...