Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[miniINFO][Dyskusja] Co się stanie z naszą dywizją w S4?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

silver II>Gold V witaj :), nawet nie zagram, ponieważ mam tak wysokie mmr, że nie chce go schrzanić :D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

No to znowu od Bronzu V bede wbijac :(((

.

.

W sumie, powinni zrobic tak zeby mozna bylo spasc z piatek. Bo wbije taki kretyn silver/gold/platyne V, wie ze jest nikim (albo kolega mu wbil, badz konto kupil) gra rankedy na za wysokim poziomie i nic nie potrafi.

Opublikowano

a grajac normale bedzie mi sie wbijalo MMR??

MMR to jest ukryte ELO, czyli takie coś jakby z 2 sezonu, czyli tego się nie wbija na normalach.

MMR dodawane i odejmowane jest przez system w celu określenia z kim masz grać rankedy, np. będąc w plat5 i mając MMR gold5 grasz z goldami.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jak wy twierdzicie że w Brąz5/Gold5 są trolle to zdziwicie się przy Diamencie 5, gdy z plat1 będziecie wychodzić :P

Opublikowano

Dobrze że będzie reset, może będzie mniej trollów, noobów i afkerow ponieważ przez nich grać nie można.

Najlepiej żeby takie trolle powędrowały na sam dół czyli bronze V a nas normalnych graczy wybiło do silvera lub też golda.

Opublikowano

Myślę, że rozwiązanie, jakie proponuje Riot będzie korzystne.

Każdy Gracz zostanie przydzielony tam gdzie jego miejsce, a trolle z dywizji V spadną na dół.

Opublikowano

Chrzanicie na moje to każdy mógłby zacząć od bronz 5,

Byłem w bronzie 5 jakoś wyszedłem, ciężko było ale dałem rade.

A teraz nie gram po to aby mieć jakieś tam Dywyzje, gram żeby (podrasować skila) żeby uczyć się na własnych błędach, próbuj być z każdą rundą coraz lepszy nie ważne czy przegrasz lub wygrasz, wyciągnij wnioski z swoich błędów, a na pewno znajdziesz się w takiej dywyzji na jaką zasługujesz!

Opublikowano

Pytanko. Jesli jestem w brązie 4 i za wygrana dostaje 21 pkt a za przegraną -18 to mam dobre mmr ? Jesli tak to do jakiej ligi by mnie moglo wrzucic ?

@Edit: 958 mmr, czy na tą lige to dobrze ??

Opublikowano

Pytanko. Jesli jestem w brązie 4 i za wygrana dostaje 21 pkt a za przegraną -18 to mam dobre mmr ? Jesli tak to do jakiej ligi by mnie moglo wrzucic ?

Co ci za różnica w najgorszym wypadku spadniesz 1 dywizję ... a jeżeli masz większy poziom niż brąz to wyjdziesz bez problemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy, skąd znasz swoje elo, którego się nie da sprawdzić.

Ile masz w/l?

Opublikowano

tia... kolejne pseudo mmr jak na lolkingu. riot nigdzie nie udziela informacji o mmr a wszelkie tego typu strony opierają sie o jakieś algorytmy i własne przypuszczenia. ktore nijak się maja do prawdziwego mmr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...