Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

browser updater- co to jest?

Lionwoj

Pytanie

Opublikowano

Witajcie

Od jakiegoś czasu w procesach pojawia mi się coś w stylu browser updater gdy wezmę lokalizacje tego otwiera się appdata/roaming i to jest jakieś j102fauiprvfbla bla. Jak się tego pozbyć całkowicie? To coś potrafi mi spowolnić internet że prawie wgl nie chodzi.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up nie do końca ogarniam te programy 2gi raz na oczy widzę adw nie mówiąc co tym 2gim:(

Opublikowano

włącz adwcleaner klikasz skanuj a potem usuń, wyczyść czy coś takiego. jeśli nadal będziesz miał ten browser updater to skanujesz tym Dr web cure it.

Opublikowano

Ten browser mam w uruchamianych tylko jak go usunąć jak otworzę lokalizacje i tego tam nie ma?

Opublikowano

Nie widzę tej opcji w narzędzia:(

ps.jak zobaczyc konkretnie który proces/program obciąża najbardziej internet? coś w stylu pamięci ram w menadżerze tylko do neta

Opublikowano

ps.jak zobaczyc konkretnie który proces/program obciąża najbardziej internet? coś w stylu pamięci ram w menadżerze tylko do neta

A co z tym? Bo to coś usunąłem w msconfig

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...