Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

browser updater- co to jest?

Lionwoj

Pytanie

Opublikowano

Witajcie

Od jakiegoś czasu w procesach pojawia mi się coś w stylu browser updater gdy wezmę lokalizacje tego otwiera się appdata/roaming i to jest jakieś j102fauiprvfbla bla. Jak się tego pozbyć całkowicie? To coś potrafi mi spowolnić internet że prawie wgl nie chodzi.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps.jak zobaczyc konkretnie który proces/program obciąża najbardziej internet? coś w stylu pamięci ram w menadżerze tylko do neta

A co z tym? Bo to coś usunąłem w msconfig

Opublikowano

@up nie do końca ogarniam te programy 2gi raz na oczy widzę adw nie mówiąc co tym 2gim:(

Opublikowano

włącz adwcleaner klikasz skanuj a potem usuń, wyczyść czy coś takiego. jeśli nadal będziesz miał ten browser updater to skanujesz tym Dr web cure it.

Opublikowano

Ten browser mam w uruchamianych tylko jak go usunąć jak otworzę lokalizacje i tego tam nie ma?

Opublikowano

Nie widzę tej opcji w narzędzia:(

ps.jak zobaczyc konkretnie który proces/program obciąża najbardziej internet? coś w stylu pamięci ram w menadżerze tylko do neta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...