Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| mc.ProCrafters.pl |=- [1.7.3] Serwer Hardcore! [GILDIE] [AUTORSKIE WTYCZKI] [STATYSTYKI] [WWW] [RANKING] [YT'berzy]

#MasterPepcio

Wersja.  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wersja?

• 1.6.4
      31
    • 1.7.2/1.7.3
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, takie posty mnie po prostu rozbrajają, że aż muszę zabrać głos.

Czy Wy naprawdę myślicie, że ja nie mam co robić tylko wykonywać ataki na jakieś losowe serwery minkraftów?

Kurwa mać, Pepciowi życzę jak najlepiej, do jego serwera nic nie mam, pomimo, że kiedyś zaszedł mi za skórę dość poważnie. ;-)

Żadnych ataków nie wykonuję i wykonywać nie będę, bo w przeciwieństwie do jakiś innych kretynów mam mózg, wiem jakie mogą być tego konsekwencje i nie chodzi tutaj o konsekwencje prawne, a o niszczenie pracy cudzych osób. Sam tego wiele razy doświadczyłem i nie jest to nic miłego, dlatego skończcie pieprzenie o tym, że ddosuje, że coś tam. Nigdy nikomu nic na złość nie zrobiłem, a co wejdę w jakiś losowy temat takie kretyńskie posty.

Ludzie, litości...

Pozdrawiam. ;)

Ja nie napisałem że próbowałeś ddosować ;)

;)

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lulz

Avaterys nie spinaj. Ostatnio widziałem Cię na serwerze skyblock, gdzie wchodziłeś botami z nickiem Avaterys54353r etc.

No na serio nie masz co robić :rolleyes:

dsa

Opublikowano

Lulz

Avaterys nie spinaj. Ostatnio widziałem Cię na serwerze skyblock, gdzie wchodziłeś botami z nickiem Avaterys54353r etc.

No na serio nie masz co robić :rolleyes:

Podaj IP tego serwera SkyBlock. Jeżeli miałbym z jakiegoś powodu cokolwiek robić z serwerem, to nie byłyby to na pewno boty, bo to zabawka dla dzieci z podstawówki. ;)

Bez przesady, tak nisko nie upadłem, żeby bawić się botami na serwerze, którego nawet nie znam, chyba, że byłem ostro najebany. <lol>

Co raz więcej jest takich sytuacji gdzie ludzie podawają się za mnie, czy też straszą ludzi, że będę wykonywał jakieś ataki, co jest oczywiście kompletną bzdurą, bo mam życie prywatne i co najważniejsze - MÓZG...

Pozdrawiam.

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Serwer znowu padnie po małym DDOSie? :)

Głupi jesteś, czy lubisz robić z siebie debila?

Serwer nie padł, tylko został wyłączony w celu poprawki gildii; zbyt długo to trwało i dlatego powstaje nowa edycja z oganiętymi pluginami, bez skripów :3

Pomyśl zanim napiszesz... ;)

Czekam na propozycje! :3

Opublikowano

Głupi jesteś, czy lubisz robić z siebie debila?

Serwer nie padł, tylko został wyłączony w celu poprawki gildii; zbyt długo to trwało i dlatego powstaje nowa edycja z oganiętymi pluginami, bez skripów :3

Pomyśl zanim napiszesz... ;)

Czekam na propozycje! :3

Nawet nie nowa edycja, tylko Beta Testy sie zakonczyly.

Opublikowano

Nawet nie nowa edycja, tylko Beta Testy sie zakonczyly.

Dokładnie... :)

--

Przypominam że czekamy na propozycje :), chcemy aby ten serwer był na wysokim poziomie ;)

~Spawn skończony w 25%

~Zalecamy zapisać nasze IP!

Opublikowano

Kiedy start?

Serwer jest już praktycznie gotowy, lecz chcemy wszystko mieć dopięte na ostatni guzik oraz czekamy na nowy plugin gildii.

i oczywiście zakończyć prace związane z mapką serwerową ;3

PAMIĘTAJCIE O ZAPISANIU IP: mc.procrafters.pl

Pozdrawiamy, admnistracja.

Opublikowano

Boże Pepcio napisz o której start i kiedy a nie ....

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Serwer będzie na 1.7.3 czy na 1.6.4 bo nie wiem, mam nadzieje, ze dzisiaj tak o 18:00/18:30 wystartował, to by się nockę pykło : P

Mam nadzieję, że jednak będzie pod 1.7.3 bo podobno ma się więcej fpsów i jakoś preferuję te 1.7.3

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Polecam serwer grałem też na poprzednich edycjach serwer jest ZAJEBISTY kontakt z administracją na serwerze jest dobry prawie cały czas jest jakiś admin na serwerze pozatym jest własny plugin gildii więc jest git :D. Tylko czekać na edycje :P :D.

Opublikowano

JakisTamPL, dzięki za miła opinie.. :)

Z serwerem mamy mase pracy, chcemy mieć wszystko dopracowane, informacje o starcie pojawią się po testach beta :)

Czekamy na propozycje! :)

Opublikowano

raxooo, raczej nie :)

===

Prace nad serwerem idą pełną parą, powstają nowe wtycznki, czekamy na wasze propozycje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...