Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Wymienianie osób w Produkcjach MMT

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysł, aby wymieniać osoby, które się przyczyniły do powstania jakiejś video-recenzji ..

Czyli jest filmik, spoiler w którym znajdziemy tekst recenzji, a pod spodem osoby dzięki którym filmik powstał, bo nic innego oprócz nic nie dającej plakietki "MPC Media Team" nie mają, więc chociaż je zapisać, np .

xxxxx - Lektor

xxxxx - GamePlayer

xxxxx - Recenzent

xxxxx - Korekta

To wcale nie wymaga czasu, ale wam jak zwykle nie chce się nic robić :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Ale jak można kogoś pominąć ? Poprostu, lektor recenzent GP korekta i tyle, jeszcze montaż i nieda się nikogo pominąć, bo oni nie mają nic więcej oprócz bezsensownej plakietki, którą i tak odbierają jeśli się znudzi :)

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Mam taki pomysł, aby wymieniać osoby, które się przyczyniły do powstania jakiejś video-recenzji ..

Czyli jest filmik, spoiler w którym znajdziemy tekst recenzji, a pod spodem osoby dzięki którym filmik powstał, bo nic innego oprócz nic nie dającej plakietki "MPC Media Team" nie mają, więc chociaż je zapisać, np .

xxxxx - Lektor

xxxxx - GamePlayer

xxxxx - Recenzent

xxxxx - Korekta

To wcale nie wymaga czasu, ale wam jak zwykle nie chce się nic robić :)

Na nie.

Ale i tak 2 razy ci w statusie pisałem, że to ja nagrywałem AC4...

4770714280454741315510.png
Opublikowano

MMT jest brane pod uwagę zawsze jako całość. ;-) Każdy przyczynia się do powstawania tego projektu i tak naprawdę każdy, za każdym razem powinien być wyróżniony.

Opublikowano

Nie mowilem ze w filmie tylko w temacie na MPC ..

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Ja jestem na Tak :) Ktoś się męczy, a nie wiadomo czyja jest zasługa jakiś dobry film ;)

Opublikowano

Nie mmt to grupa ludzi, każdy z jej członków ma wkład w powstawanie filmów, żeby wiedzieć kto jest w tej grupie wystarczy wbić w nagrody -> mpc media team, lub w zakładkę użytkownicy

Opublikowano

MMT jest brane pod uwagę zawsze jako całość. ;-) Każdy przyczynia się do powstawania tego projektu i tak naprawdę każdy, za każdym razem powinien być wyróżniony.

Opublikowano

MMT to zespół. Chciałem napisać coś mądrego, ale od czego mamy Wredną...

ps. I tak pytania są tylko o lektora, albo typu "kto to tak ch*jowo zmontował", więc odpowiedzi udzieli leader w komentarzu do filmu :)

Opublikowano

ja jestem na tak. ludzie nie dość że zapierdalają charytatywnie, to nawet nie mają durnego "dzięki"
Creditsy wg.mnie byłyby dobre, jako jakieś podziękowanie poza -%, oraz "plakietką dla zasłużonych"...

btw. piszecie że mmt to zespół, no spoko, ale nawet dużo większe i bardziej znane zespoły dają pasek kto czyta, i kto zmontował. Ba... taki bajer mają filmy i telewizja... A przecież i oni są zespołami.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...