Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Wymienianie osób w Produkcjach MMT

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem na tak. ludzie nie dość że zapierdalają charytatywnie, to nawet nie mają durnego "dzięki"

Creditsy wg.mnie byłyby dobre, jako jakieś podziękowanie poza -%, oraz "plakietką dla zasłużonych"...

btw. piszecie że mmt to zespół, no spoko, ale nawet dużo większe i bardziej znane zespoły dają pasek kto czyta, i kto zmontował. Ba... taki bajer mają filmy i telewizja... A przecież i oni są zespołami.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Również na tak, fajnie było by wiedzieć takie rzeczy, a dużo to nie wymaga :)

Opublikowano

ja jestem na tak. ludzie nie dość że zapierdalają charytatywnie, to nawet nie mają durnego "dzięki"

Creditsy wg.mnie byłyby dobre, jako jakieś podziękowanie poza -%, oraz "plakietką dla zasłużonych"...

btw. piszecie że mmt to zespół, no spoko, ale nawet dużo większe i bardziej znane zespoły dają pasek kto czyta, i kto zmontował. Ba... taki bajer mają filmy i telewizja... A przecież i oni są zespołami.

Ty i podziękowania dla grupy MMT... Chyba mylisz hejty z podziękowaniami. Już sobie wyobrażam, co by było gdyby upublicznić osoby pracujące nad daną recenzją. Hejt by się za nimi ciągnął przez wiele tygodni, bez względu na to, czy produkcja wyszła na plus, czy na minus.

Jak pisałam wyżej, MMT to zespół, a nie pojedyncze jednostki. Laury za każda produkcję sa przyznawane wszystkim, bez wyjątku, jak i negatywne opinie.

Ogólnie rzecz biorąc, cała ta sugestia jest bez sensu. Takie kwestie powinny byc przedyskutowane w gronie MMT, a nie poprzez głosowanie osób, nie mających nic z projektem wspólnego.

Opublikowano

Liczy się to co stworzył team, a nie kto co zrobił. Jeśli liderzy będą jednak zdania, żeby umieścić kto za co był odpowiedzialny na pewno to zrobią.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...