Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu xcrGuilds

Gość kresrek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda gadać, sam zdobyłem plugin na gildie co najlepsze za darmo, plugin identyczny jak na mchc oraz myhard. 30 min szukania na googlach i tak wgl, mam plugin na gildie z serwera CrysiS, więc tak wszystko na necie ;-). Nie pisać żebym udostępnił, ponieważ nie udostępnię pluginów innych użytkowników bez ich zgody.Polecam wujka google www.google.pl.

Opublikowano

@UP szoda mi Ciebie. ;) Widać że dziecko. Jak nie wierzysz, że mam plugin progildie to nie musisz twoja sprawa, ja napisałem tylko co widziałem PS. w google.pl wszystko znajdziesz też numer do szpitala psychiatrycznego, jak nie umiesz szukać to specjalnie dla Ciebie poszukam ! PS. "Ja polecam twoja mame dobra laska ;3" chodzi mi wiesz o ten tego ;-).
A jeszcze jedno, Na kolana i do rana !

Opublikowano

Nie nabijacie bezsensownych postów!

Co do pluginu to jedynie szukam tabel do nich...

I ja nie zamierzam nikomu żadnego pluginu udostępniać..
----- ----- -----

To są autorskie pluginy i trzeba ich uszanować i nie wstawiać na publiczne serwery...

Np. bardzo znany serwer: MineGrawd.PL posiada XCRDrops.. <-- Nobs

###################

Jeśli posiadasz tabele MySql do XCRTools lub XCRGuild zgłoś się do mnie na PW.
###################

Opublikowano

Kresrek nikt ci nie da pluginow na gidlie ;3.Wiec nie masz nawet po co pisac tego tematu,jedynie to co mozesz zrobic to kupic gildie od kogos.

Go nie uspokoisz, to jest dziecko tylko kraść pluginy umi, starsznie wku*wia wszystkich.

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Zatem by odświeżyć temat pewna osoba podesłała mi ten plugin, oto jakie tabele muszą się znaleźć.

Na początek napiszę, że jest 5 tabel o nazwach Gracze/Gildie/Sojusze/Zaproszenia/Zgony:

- Gracze [kolumny: graczID (int) | nick (string) | ranking (int) | gildiaID (int)]

- Gildie [kolumny: gildiaID (int) | tag (string) | nazwa (string) | opis (string) | ogloszenie (string) | zalozono (long/timestamp) | promienCuboid (int) | bazaWorld (string) bazaX/bazaY/bazaZ (int) / friendlyFire (boolean) / liderID (int) / zastepcaID (int)]

- Sojusze [kolumny: sojuszID (int) / gildiaID1 (int) / gildiaID2 (int) / propozycjaSojuszu (boolean)]

- Zaproszenia [kolumny: zaproszenieID (int) / gildiaID (int) / graczID (int)]

- Zgony [kolumny: zabityID (int) / zabijajacyID (int) / powod (string)

Do każdej tabeli trzeba będzie pewnie jeszcze dodać kolumnę ID i ustawić jej auto numerowanie/klucz podstawowy. Tyle, zagadka rozwiązania.

Teraz wystarczy utworzyć takie tabele powiedzmy przez PHPMyAdmin i wszystko działa :P

Przepraszam za double posta, ale to jest dosyć istotna wiadomość :P

Tworzenie tabel (nie chciało mi się tego robić, ale użytkownik mati3a utworzył polecenia SQL z moją pomocą i trochę to poprawiłem):

CREATE TABLE Gracze (
         id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
         graczID INT(10),
         nick VARCHAR(25),
         ranking INT(10),
         gildiaID INT(10)
);

CREATE TABLE Gildia (
        gildiaID INT(10),
        tag VARCHAR(25),
        nazwa VARCHAR(25),
        opis VARCHAR(255),
        ogloszenie VARCHAR(255),
        zalozono BIGINT(20),
        promienCuboid INT(10),
        bazaWorld VARCHAR(25),
        bazaX INT(10),
        bazaY INT(10),
        bazaZ INT(10),
        friendlyFire TINYINT(1),
        liderID INT(10),
        zastepcaID INT(10)
);

CREATE TABLE Sojusze (
        sojuszID INT(10),
        gildiaID1 INT(10),
        gildiaID2 INT(10),
        propozycjaSojuszu tinyint(1)
);

CREATE TABLE Zaproszenia (
        zaproszeniaID INT(10),
        gildiaID INT(10),
        graczID INT(10)
);

CREATE TABLE Zgony (
        zabityID INT(10),
        zabijajacyID INT(10),
        powod VARCHAR(25)
);
Opublikowano

Te zapytania nie są do końca poprawne. Użyłem wszystkie, niektóre poprawiłem, jednak jeszcze coś brakuje. Mam takie błędy:

REKLAMA

[11:26:41] [Server thread/INFO]: [xcrGuilds] Enabling xcrGuilds v1.0
[11:26:42] [Server thread/WARN]: [xcrGuilds] com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLSyntaxErrorException: Unknown column 'zgonID' in 'field list'
[11:26:42] [Server thread/ERROR]: [xcrGuilds] Plugin xcrGuilds v1.0 has failed to register events for class pl.xcrafters.xcrguilds.listeners.PlayerChatPrefixListener because pl/xcrafters/xcrChat/events/PlayerChatPrefixEvent does not exist.
[11:26:42] [Server thread/ERROR]: [xcrGuilds] Plugin xcrGuilds v1.0 has failed to register events for class pl.xcrafters.xcrguilds.listeners.PlayerPrefixSuffixListener because pl/xcrafters/scoreboard/events/PlayerPrefixSuffixEvent does not exist.

Opublikowano

@UP
Nie masz scoreboard'a ich, nic z tym nie zrobisz :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@2UP

Ah, po co w temacie publikujesz tabele? :P

Nie ma tam, tabeli:

zgonID

Bo już miałem te tabele..

[11:26:42] [Server thread/ERROR]: [xcrGuilds] Plugin xcrGuilds v1.0 has failed to register events for class pl.xcrafters.xcrguilds.listeners.PlayerChatPrefixListener because pl/xcrafters/xcrChat/events/PlayerChatPrefixEvent does not exist.

Nie ma eventu - PlayerChatPrefixEvent

[11:26:42] [Server thread/ERROR]: [xcrGuilds] Plugin xcrGuilds v1.0 has failed to register events for class pl.xcrafters.xcrguilds.listeners.PlayerPrefixSuffixListener because pl/xcrafters/scoreboard/events/PlayerPrefixSuffixEvent does not exist.

Nie ma eventu - PlayerPrefixSuffixEvent

Opublikowano

Baza:

http://speedy.sh/HNtCK/Guilds.sql

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/612f8d5e937e68ff7fa8404bdc2c50237632c0c4757207df9d9ecb29aa58675f/analysis/1390954290/

Eh, nie wiem czy wam to pomoże, ale macie :D
Gdybym w sumie chciał, to mógłbym wam jeszcze dać cały plugin, tylko bez błędów, ale nie. Powiem wiem, że poprawienie go to jakieś 30-40 minut roboty :P

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• 2 lata później...
Opublikowano

Pluginy na gildie:

• yh_Gildie
  • xcrGuilds-1.0
  • TGuildsEX / Guild / gildie (Są różne wersje) ~ Tirex
  • tabcr_gildie
  • Guild ~ Serip (+Tabelki do MYSQL)
  • PSCGuilds-1.7.9
  • MH-Guild v1.0-SNAPSHOT / MH-API v1.0-SNAPSHOT ~ Karolek (+Tabelki do MYSQL) 
  • ProGildie ~ MasterPepcio
  • qGuilds2 ~ kavzaq
  • NeoGuilds ~ Karolek
  • RevoGuild ~ Karolek
  • KGildie / KGuild ~ Kamcio69
  • MyGuilds / MyScoreboard ~ HugoZar
  • UltimaGuild / Tagi ~ Fusherka
  • Gildia Beta ~ FUSH
  • ccGuilds ~ CraftCore
  • DMGuilds ~ DajMan
  • C4U-Guild-0.0.1-SNAPSHOT / C4U-API-0.0.1-SNAPSHOT
  • brlGuilds ~ bierNol
  • Guilds_v2.3.2 ~ avocardo

Jeżeli chcesz link do któregoś z pluginów zapraszam PW.

CWeKkdQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...