Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium][Dedyk]Sheron.pl - Jeden z najbardziej stabilnych serwerów !

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o rozdawanie jednorazowych kodów SM w ramach "eventu"? No, gratuluje spostrzegawczości, muszę Cie uświadomić. Dziennie był podany jeden JEDNORAZOWY kod (specjalne wytłumaczenie dla Ciebie: tylko jedna osoba mogła go użyć) i po wpisaniu deaktywował się.

Mam delikatne pytanie, ile masz lat?

Widać, że nawet administracja błyszczy "chamstwem".Nie jestem idiotą jak ty za przeproszeniem , by wiedzieć co znaczy "jednorazowy",swoim irracjonalnym zachowaniem pokazujesz , że nie masz więcej niż 16 lat lub rodzice Cię nie wychowali.Dla twojej informacji mam 19 lat ;)

Takim zachowaniem na 100% nie zdobędziesz graczy :)

NIE POLECAM !

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stalka z red lasu, truta z bossów i z zinów, biżu z v2

Taa byłem w red lesie ponad 20 metków ubitych i zero stalki , nawet broni na 65 nie było..

Bossów ? Jakich ? Trudno na tych zinach dropi ? Tylko v2 ? Na 96 to mi nic z nich nie poleci już ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Taa byłem w red lesie ponad 20 metków ubitych i zero stalki , nawet broni na 65 nie było..

Bossów ? Jakich ? Trudno na tych zinach dropi ? Tylko v2 ? Na 96 to mi nic z nich nie poleci już ..

Z każdego bossa zaczynając od baronowej a kończąc na bossie z ostatniej mapy.

Najstabilniejszy? chyba juz padł

Nie padnie, spokojnie, drobny problem z stroną, już jest okej ;)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Opłaca się grać ?

W ile max lvl?

Dużo gildii?

Ile osób gra?

Maksymalny poziom został wbity w tydzień.

Co do ludzi, pracuję nad reklamą.

Dajcie klienta na mega.co.nz, bo tu gównianie się ściaga.

To jedyny - najszybszy nielimitowany hosting :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Zezwalam na brak generatora.

Brak.

/Zamykam.

To się zastanów co?

Generator ma być, masz 24h skoro są problemy, jakoś inni mogą dodać.

Opublikowano

Ludzie co wy wogóle pierd. Jest wręcz żałosne. Serwer właśnie jest jednym z najlepszych i najstabilniejszych serwerów.

Po 2 serwer stoi koło miesiąca dopiero, i działa bez problemu. O wbicie maxymalnego lvl nie jest wcale ciężko jak i o EQ.

Jak najbardziej polecam serwer. Moje postacie: XioShuti- LvL-150-Jinno. Chętnie pomagam w grze jeśli jestem dostępny.

Co prawda zgadza się gra troszke mało osób, ale wszystko przez to że raptem może z 10 osób heituje serwer poczym prezka jest zamykana. Więc jak tu ludzie mają grać bądź wypróbować serwer. Aby oceniać serwer 3ba na nim Zagrać Nie heitując go przez mała ilość graczy- wymieniony problem dlaczego.

Jeśli suzkacie serwera na dłuższą mete to Jak najbardziej go polecam :) Pozdrawiam XioShuti :)

Dodam że przed wybraniem skili zastanówcie się 2 razy :) Gdyż nie znajdziecie na serwie zmiane Skili:p Bynajmniej chwilowo jej nie ma.

KLasy w pvp sa bardzo dobrze dopasowane śmiało można stwierdzić :)

Dodam jeszcze że maxymalny lvl wbija się srednio tydzień w zależności od umiejętnosci gracza:)

Mi wbicie maxymalnego poziomu zajęło 3 dni- non stop expiąc czyli mniej a więcej (45h).

Co liczy się iż naprawde nie jest on trudny:). Co chwila będą dodane New aktualizacje nad czym już Pavcio pracuje :P.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Ludzie wbijcie:) Nie pożałujecie ;p Serwer naprawdę Zayebisty! Sory za spam ;p

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

O Pavcio skoro jestes to odpowiedz mi na pytanie.

Czy masz zamiar wejsc na forum serwera i zobaczyc co sie tam dzieje?

Kiedy naprawisz zmiane hasła juz od 2 tygodni naprawiasz i gówno z tego mamy:)

Czy dodasz zmiane skili?

Opublikowano

Ok, mimo krytyki innych wejdę i sam się przekonam co jest pięć.. z prezki dość ciekawie się zapowiada, proponowałbym żeby po wprowadzeniu max większego lvla te lvle były mocno hardne do zdobycia, każdy lvl z osobna.. bo powinna być pewna granica.. którą nie każdy jest w stanie przebic bo max lvl w tydzień to przesada. Pzdr.

Opublikowano

Pavcio (Sheron)..

Widze iż jesteś na MPC więc pare słów pytanie do Ciebie!.

Po 1 czy masz zamiar wejść na serwer zrobic coś z okazji mikołajek itp.

PO 2 Czy ty kur.wa weżmiesz się za ten serwer?

Po Byłeś na forum, widziałeś jakie bugi wypisaliśmy- weszłeś w temat poczym wyszłeś z niego bez żadnej odpowiedzi-żałosne.

Po 4 Naprawiasz zmiane hasła na Stronie Głównej już 3 tydzień i Gówno zrobiłeś.

Czy ty naprawdę się tak nachłapałeś kasą że masz serwer totalnie w dupie?... Wogóle na niego nie zagłądasz 0 Update. Kompletnie nic na nim nie robisz. Ahah no tak przecież ty kur.wa wogóle na niego nie wchodzisz.,

Naprawde to się staje męczące. Może lepiej będzie jak go komuś spredaż- może wtedy ktoś go doprowadi do porządku.

Przecież ty co rusz zajmujesz się lataniem po MPC i Szukaniem serwerów. A co do chuya z twoim serwerem? Totalna lewka? Widze kasy przybyło więc teraz Lans. Pozdrawiam...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...