Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium][Dedyk]Sheron.pl - Jeden z najbardziej stabilnych serwerów !

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

logo.png

1.png

Strona główna

sheron.pl

TS3

178.217.189.31

Client

http://fastftp.pl/epidmyz/SheronClient.rar

Skan:

www.virustotal.com/pl/url/b59ae0576ab8d4f27230d3e36a0ac74fcec62f81ee8a3922a3c5ec54ff5c56a3/analysis/1383482643/

2.png

Exp: 500%

Yang: 80%

Drop: 300%
3.png
2.png1.png
4.png3.png

4.png

biolog.png

Na serwerze Sheron nie oddaje się przedmiotów biologowi idąc do niego, wystarczy wcisnąć przycisk "F9" i otworzy się to okno.

6.png
interface.png
9.png
okno.png
10.png
nieba.png
deszcz.png
deszcz.png
chat.png

chat.png

Globalny chat to spore ułatwienie w handlu, teraz dużo łatwiej dokonasz szybkiej wymiany !

11.png
zielarstwo.png
kwiaty.png
12.png
patcher.png
samouczek.png

samouczek.png

Samouczek to spore ułatwienie dla nowych graczy. Pojawia się on podczas pierwszego zalogowania. Można go także otworzyć za pomocą przycisku "H". Wkrótce zostanie uzupełniony o więcej informacji.

13.png

zmieniacz.png

Wbudowany zmieniacz bonusów to kolejne spore ułatwienie dla graczy serwera Sheron. Już nie musisz stać godzinami aby zrobić perfekcyjne bonusy w przedmiocie, może to zrobić za Ciebie to okno, otworzyć je możesz za pomocą klawisza "K"

kon.png

kon.png

Na serwerze Sheron nie musisz już szukać księgi przywołania konia po całym ekwipunku, została ona zastąpiona przez ten przycisk - szybko i wygodnie.

npc.png
npc.png
licznik.png
licznik.png

Łatwy wgląd do ilości zabójstw pod przyciskiem F6

bank.png
bank.png

Sheron posiada bardzo rozwinięty a jednocześnie wygodny system bankowy. Panel możecie otworzyć za pomocą przycisku F10.

14.png
vip.png

Gracz status VIP może zdobyć poprzez użycie biletu VIP 529b5eec42e0b.png. Można go nabyć w Item-Shopie lub wygrać w konkursach. Dodaje on +50% expa oraz +50% więcej dropu na całe konto oraz specjalny znaczek widoczny na zdjęciu i dostęp do specjalnego, osobnego kanału VIP tylko na postaci, na której został użyty bilet. Efekt trwa 7 dni.

15.png
teleport.png

Okno teleportacji to alternatywa dla pierścienia teleportacji. Możesz teleportować się szybko i wygodnie.

16.png
runy.png

Runy to specjalne przedmioty, które założyć możecie w tym oknie, otwierane za pomocą klawisza "O". Zdobyć można je z bossów, od graczy oraz w naszym Item-Shop. Jest 7 rodzai run, każdy rodzaj runy dodaje inny poziom, a jego wielkość zależy od poziomu kamienia.

17.png
melodia.png
18.png
7.png1.png
4.png3.png
6.png5.png
2.png
19.png
6.png7.png
3.png4.png
5.png2.png
1.png
20.png
2.png
21.png
5.png
22.png
4.png
23.png
1.png
24.png
3.png
25.png

6.png7.png

8.png9.png

10.png

21.png20.png
19.png18.png
17.png16.png
15.png
28.png27.png
26.png25.png
24.png23.png
22.png
26.png
11.png12.png
13.png14.png
15.png
14.png13.png
12.png11.png
10.png9.png
8.png
27.png
16.png17.png
18.png19.png
20.png
1.png2.png
3.png4.png
5.png6.png
7.png
28.png
1.png2.png
3.png4.png
5.png
35.png34.png
33.png32.png
31.png30.png
29.png
29.png

[HA]Pavcio

30.png

Przejmujesz się tym, iż serwer istnieje spory kawałek czasu i nie będziesz miał szansy na wybicie się? Nie przejmuj się ! Większość graczy którzy osiągnęli maksymalny poziom niestety opuścili nasz serwer, a dodatkowo wkrótce maksymalny poziom zostanie powiększony !

Serwer od samego początku działa bez żadnego problemu. Zapraszamy !

1384474032-U247153.png

1384449750-U247153.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówię pogram sobie ale zobaczyłem, że napisałeś, że gracze opuścili serwer to znaczy,że coś jest jednak nie tak :)

Ile osób online bo na stronie piszę, że na każdym ch + vip 500.

Ile serwer stoi?

Opublikowano

Ale nie jest po każdej 500 onilne. Pewne max 100 onilne.

Chyba każdy, kto zobaczy, iż na wszystkich ch jest taka sama liczba zorientuje się, że licznik jest ustawiony na sztywno, gdyż nie jest skończony.

Mówię pogram sobie ale zobaczyłem, że napisałeś, że gracze opuścili serwer to znaczy,że coś jest jednak nie tak :)

Ile osób online bo na stronie piszę, że na każdym ch + vip 500.

Ile serwer stoi?

Odeszli ze względu na to, iż nie mieli co robić :)

We wtorek minie pierwszy miesiąc działania serwera, co dowodzi na to, iż nie jest to serwer który padnie szybko :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Jeśli ktoś hejtuje to subiektywnie proszę bez spiny, bo widzę że się administracja napracowała z paroma rzeczami które są wprowadzonei należy to uszanować, zresztą tak powinno być wszędzie. No chyba że ktoś zrobił serwer z samych gotowców i liczy na kokosy ..

17.png

Będziecie mogli strzelać z Laski haha :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

Ciekawe jaki jest powód tego masowego odejścia większości graczy już po miesiącu trwania ? :)

PS. Co z epicką biżuterią? Nie ma? Maksymalne co jest to podstawowe eq to na 54 itd?

PS2. Co z 6/7? Skąd go wziąć bo albo jestem ślepy albo u handlarki go nie widzę??

Opublikowano

Ciekawe jaki jest powód tego masowego odejścia większości graczy już po miesiącu trwania ? :)

Zwyczajnie system ulepszeń był zbyt prosty, monoprzedmiotowy, teraz został całkowicie przerobiony tak, że szybko serwer się nie znudzi, poza tym w najbliższym czasie zostanie powiększony maksymalny poziom.

PS. Co z epicką biżuterią? Nie ma? Maksymalne co jest to podstawowe eq to na 54 itd?

PS2. Co z 6/7? Skąd go wziąć bo albo jestem ślepy albo u handlarki go nie widzę??

Biżuterie się przerabia z tej na 54 lv.

6/7 dropi z metinów.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Gra znacznie więcej, dodatkowo rozpoczynam dosyć szeroką promocję serwera :)

tak , tak widać w mieście nikogo praktycznie nie ma , expowiska to samo.Serwer szybko nie padnie bo nie ma nawet konkurencji...

Opublikowano

tak , tak widać w mieście nikogo praktycznie nie ma , expowiska to samo.Serwer szybko nie padnie bo nie ma nawet konkurencji...

Tak, serwer nie padnie szybko, bo o niego dbam i się nim zajmuje. Jeśli Ci to przeszkadza, nikt Cie nie zmusza do gry tutaj ;)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

NIE POLECAM !

Grałem od początków serwera , po czasie w M1 same VIPY . Rozdawali SM a później całe miasto było w Vipach dlatego przestałem grać.

Opublikowano

NIE POLECAM !

Grałem od początków serwera , po czasie w M1 same VIPY . Rozdawali SM a później całe miasto było w Vipach dlatego przestałem grać.

Pomyliłeś serwery kotku <3

1h na dodanie generatora.

529ccf542c887.png

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Pomyliłeś serwery kotku <3

529ccf542c887.png

Proszę Cię , byłem na TS i słyszałem jak rozdawałeś SM'y po kolei raz za 1zł później 5zł i tak dalej.

NIE POLECAM!

Opublikowano

Proszę Cię , byłem na TS i słyszałem jak rozdawałeś SM'y po kolei raz za 1zł później 5zł i tak dalej.

NIE POLECAM!

Chodzi Ci o rozdawanie jednorazowych kodów SM w ramach "eventu"? No, gratuluje spostrzegawczości, muszę Cie uświadomić. Dziennie był podany jeden JEDNORAZOWY kod (specjalne wytłumaczenie dla Ciebie: tylko jedna osoba mogła go użyć) i po wpisaniu deaktywował się.

Mam delikatne pytanie, ile masz lat?

1384449750-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...