Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pentarina

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja ci gratuluje! pewnie grasz świetnie na tym bolu! zapewne nikt nie trzyma spacji tak jak ty! gl wp hf jp cba fbi !

Jak coś oferuję coaching.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coaching bola "jak klikać spacje".

Mimo tego że to jest forum o cheatach to lol jest jedyną grą w której tępię wszystkie cheatowe zera :< Nie ma to jak grać na bocie w grze e-sportowej.

And that's the point, my friend. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

GJ i życzymy dalszych sukcesów xD.

Ten ryjuzaki to pisze, że na bolu to każdy umie, a prawda jest taka że większość cebulaków na bolu nie potrafą nawet triple killa zrobić bo bezmyślnie walą w spacje :D

BOLA TRZEBA UMIEĆ UŻYWAĆ KUHWY.

mózgu też trzeba umieć używać, jak widać ty nie potrafisz

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Kurwa, czekam na to żebyś dostał perma na tym forum.

GZ Penty

Spinasz dupe o czity na forum poświęconym na ten temat.. Ja się nie dziwie że tak wyzywają polaczków w lolu, bo samemu mi się chce płakać jak widze takich jak ty..

Opublikowano

Ja dziś vipsa kupuję to ciśniemy do Diamondzika <3 jutro wolna chata, Cassio skrypt ON i zobaczymy co z tego będzie :))

GRATKI, ale ja też mam pentę! nawet z bolem na chacie bo akurat jakiś error mi wyskoczył..

Opublikowano

Wielkie gratulacje,jeszcze trochę i drugi Mokatte będzie na forum oby tak dalej!

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wielkie gratulacje,jeszcze trochę i drugi Mokatte będzie na forum oby tak dalej!

Po co porównujesz jakiegoś nooba ze mną? Ja castuje wszystkie skille w 0,1s pakietami, on napierdala w klawiaturę jak głupi.

Opublikowano

Coaching bola "jak klikać spacje".

Mimo tego że to jest forum o cheatach to lol jest jedyną grą w której tępię wszystkie cheatowe zera :< Nie ma to jak grać na bocie w grze e-sportowej.

zauwaz ze w csie co mixa, nawet na ffa jest hacker... a jest to tez e-sportowa gra..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Wow, chwalenie się pentą na bolu. Serio? imho to powinno być karane warnem. ;_;

Takie pierdolenie powinno być karane warnem...

Opublikowano

Takie pierdolenie powinno być karane warnem...

ten ryjozaki gowno wie a pisze po co spami troll jebany zamiast napisać gratuluje penty katariną mi sie udalo tylko na botach to spina jeszcze dupe

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Po co porównujesz jakiegoś nooba ze mną? Ja castuje wszystkie skille w 0,1s pakietami, on napierdala w klawiaturę jak głupi.

No tak zapomniałem, przepraszam :/

Ty jestes mistrzem mistrzów ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Spinasz dupe o czity na forum poświęconym na ten temat.. Ja się nie dziwie że tak wyzywają polaczków w lolu, bo samemu mi się chce płakać jak widze takich jak ty..

Mi chodziło o tego Ryuozaki, sam jestem zwolennikiem BOLA :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

akurat na skrypcie Pentarina to małe osiągnięcie... wystarczą 4 kille na początku gry, później jak sie wbija 1vs3 to wychodzi z triplą i (ja tak miałem) z conajmniej 1/4 hp. to w late game wystarczy że 4 będzie blisko siebie, a jakiś silniejszy CC'ek gdzieś w pobliżu, byle tylko nam stuna nie walnął szybko, to z conajmniej quadrą się wyjdzie... u mnie takie penty to średnio jedna na 3-5 rankedów ;p

Opublikowano

akurat na skrypcie Pentarina to małe osiągnięcie... wystarczą 4 kille na początku gry, później jak sie wbija 1vs3 to wychodzi z triplą i (ja tak miałem) z conajmniej 1/4 hp. to w late game wystarczy że 4 będzie blisko siebie, a jakiś silniejszy CC'ek gdzieś w pobliżu, byle tylko nam stuna nie walnął szybko, to z conajmniej quadrą się wyjdzie... u mnie takie penty to średnio jedna na 3-5 rankedów ;p

Nie zrozumiałeś tematu :c

Opublikowano

Muhahaha , again ? to juz nie jest smieszne :D.

Your łączenie words też nie jest nice - pozdro dla kumatych.

Ja kocham odpalić skrypta do Katariny na ARAM'ie, skakać po enemy i zrobić pentę, a potem czytać płacze "omg fkin fat asian kid!". Wiecie jak mnie to do płaczu doprowadza? xD

Opublikowano

Ja kocham odpalić skrypta do Katariny na ARAM'ie, skakać po enemy i zrobić pentę, a potem czytać płacze "omg fkin fat asian kid!". Wiecie jak mnie to do płaczu doprowadza? xD

Jak wylosuję Katę na ARAM'ie..

Opublikowano

Muhahah , szkoda ze cie nie było na ts jak on zrobił te pente . ;D

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...