Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Fon? Iphone,n97,n97 Mini?

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W najbliższych dniach planuje kupić sobie nowy telefon..co waszym zdaniem jest najlepsze? Do wyboru mam:

I phone 3gs 16gb

nokia 97

nokia n97 mini

Zastanawiam się raczej nad nokią,wiecie czym się różni zwykła od mini?

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

zwykla od mini rozni sie wielkoscia ciezarem

i mini jest bardziej dopraacowana

mam n97 zwykla jest do dupy z mila checia zmienil bym ale nie moge

mialem iphone i polecam ci go

choc jest malo wytzrymaly

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

IPhone - Zobacz sobie aplikacje jakie na nim działają, gry itp. Shift ma na tym telefoniku grafę jak w kompie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@UP Popieram. Poszperałeś w innych markach? Ja 1m temu kupiłem omnie i jestem z niej w 100% zadowolony. Modyfikowałem wszystko co się dało i masz w dodatku wsparcie szczodrego polaka o nicku Ryrzy, który siedzi w tym temacie po uszy :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Obecnie mam LG ku990 który oddaje mamie (o.0) i kupuje sobie nowy więc chciał bym coś troszke innego (omnia wydaje mi się być podobna).Co do telefonów HTC to z tego co wiem sens korzystania z tego telefonu jest tylko gdy ma się połączenie z internetem? Ja nie mam abonamentu i mi się to nie opłaca..

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

iphone, nie chce mi sie argumentować, jeżeli ma ktoś jakieś "przeciw" to moge sie pokusić o dyskusje.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Iphone :) "komputer i telefon w jednym" jak to powiedział mój kumpel :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja posiadam iPhona i polecam ;) Świetny telefon... A co do wytrzymałości, leżał 5h w śniegu, upadł z wysokości 1m na grzejnik + wiele mniejszych stłuczek, i żyje ;]

Mnogość aplikacji i modyfikacji tworzy z tego urządzonka świetnego smartfona.

90921442.png
Opublikowano

Ja poleciłbym Ci napewno Nokię N97. Nie zepsuje się ona tak szybko jak I-Phone. Bateria trzyma o wiele dłużej no i koszty ;) oczywiście jest tańsza. I-Phone ma mnóstwo bajerów ale zastanów się czy na pewno potrzebujesz telefon do zwykłego użytkowania czy tylko i wyłącznie do szpanowania. A Nokii N97 mini nie polecam gdyż jest to lekka głupota, no chyba że nie masz miejsca by nosić zwykłą Nokię N97 przy sobie ;D

Takie jest moje zdanie na ten temat.

Pozdro ;)

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

n97 mini albo iphone 3gs - ta druga ma bardziej intuicyjny soft, więc raczej iphone'a

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Polecam IPhone troche do szpanu jest ten telefon ale sam w sobie fajny a jeszcze 3GS to juz coś ja mam 16gb 3G kupiłem go jak jeszcze 3GS w planach nie było i jestem zadowolony bo jest wytrzymaly a po W910i raz mu kumpel Skuterem Przejechal i wlacza sie ale nic sie z nim nie da zrobic wiem ja defintywnie obstwaiam na IPhona

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Ehh, ludzie!

Autor wyraźnie powiedział że to będzie telefon bez abonamentu - co Iph 95% wyklucza.

Jest świetny- ale tylko i wyłącznie w abo i z opcją FreeTransfer.

Zbyt dużo ci zeżre neta :s

Z resztą , jeśli mi nie wierzysz poszperaj w artach na Apple'owskich forach PL ;)

Tyle ode mnie, reszty telefonów nie znam.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...