Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFERUJE] RÓŻNE PLIKI SERWEROWE/GOTOWE STRONY WWW

Davtona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i Pavcio , który je sobie zajebał o tym zapomniałeś?: |

gdyby był aż takim ch*jem to dałby je na mpc ;) najwidoczniej szanuje prace nixa.

Opublikowano

eh rozumiem ten ból True ale bądźmy szczerzy.. to ze Ty nie miałeś zablokowanego panelu admina na stronie i działy Ci się cuda wianki na serwerze to nie znaczy ze ja również to posiadam. Tanirus i Astoria również stały na tych stronach i działo się coś ? nie. Srue rozumiem nie chcesz aby powstawały serwery na stronie takiej samej jaką Ty masz lecz na pewno dwa będą bo wczoraj *oddałem* im strony ;) Wasz hejt mi tylko podbija temat ;)

a co do plików cavisa - jak mogły być na mpc jak jestem ich autorem (+nixo) i tylko dwie osoby miały do nich dostęp? plików nigdzie nie było i nie ma w sieci.

@T ; praktycznie cały czas jestem na gg.

Jednak mógłbym się założyć że dump plików leży u mnie na dysk zew. Jutro spojrzę bo może mylę serwery.

A co do strony to przynajmniej za czasów shaina była dziurawa jak dziewczyny z warsawshore.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

już nie jest dziurawa. gdyby była to moje serwery padłyby przez jakieś cyrki ;)

a co do shaina masz racje głównie panel admina na stronie dziurawy :)

a co do plików cavisa jestem pewny że mylisz serwery :) pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam, pliki mają więcej błędów niż kiedykolwiek widziałem. Błąd na błędzie, stanowczo nie polecam!

hejtujesz dziecko bo napisałem w Twoim temacie że Cię nie polecam ? odwet ? ogarnij się człowieku bo nie masz o niczym totalnie pojęcia a udajesz znawce ;)

Temat że pierwszy napisałem : http://www.mpcforum.pl/topic/1098605-oferta%E2%86%92unikalny-szablon-metin2/

udostepnicie strone ?

każdy niby ma ale nikt nie udostępni xD

mam nowy szablon oskryptowany :

LIVE NA STRONIE :

http://waternox.pl/

KONTAKT GG : 49216171

Opublikowano

Ok, pogadamy jak przejdziesz mutację.

Nie?

Są moje ;)

I nie wiem komu według Ciebie miałbym lizać i w jakim celu kotq ;*

Dobra niech będzie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...