Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFERUJE] RÓŻNE PLIKI SERWEROWE/GOTOWE STRONY WWW

Davtona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontakt GG : 49216171

JEŻELI KTOŚ MA PISAĆ ŻE PLIKI/STRONA JEST NA MPC/EPVP NIECH ZLINKUJE POD TEMATEM :) BO GIMBUSY MACIE BÓL TYŁECZKA WIDZĄC ŻE KTOŚ TO POSIADA :)

Witam serdecznie.

Krótko i na temat. Mam do zaoferowania pełne pliki dwóch priv serwerów :

- Cavis [easy/medium] Prezka : http://www.mpcforum.pl/topic/1026007-cavis-dedyk-easy/

oraz

- Waternox [medium] Prezka : http://www.mpcforum.pl/topic/1084475-waternoxpl-dedyk-medium/

Posiadam również prawa do wszelakich grafik do prezentacji (psd).

Do plików daje clienty oraz rzeczy do rozpakowania clienta :)

Kontakt GG : Kontakt GG : 49216171

Również posiadam strony www w pełni oskryptowane :

SS #1 :

1619431.jpeg

ORAZ

1619430.jpeg

Kontakt GG : 49216171

Opublikowano

Hmmm...

Stronę mam ja i nie tylko ja (Fallence):

http://i.imgur.com/eLDeMWN.jpg

Pliki serwerowe też mam:

http://i.imgur.com/msi0I0d.jpg

Dodatkowo sprzedajesz to w pełni zbugowane bo wątpię, że chciało Ci się to wszystko łatać.

Zastanawiam się czy nie dać plików Fallence i strony za free na mpc.

a grałeś na waternoxie ? wiesz ile bugów było poprawionych ? może nie działa tylko szkło intuicji na pw i tyle ;) tak rozdawaj to za co zapłaciłeś gz.

Opublikowano

a grałeś na waternoxie ? wiesz ile bugów było poprawionych ? może nie działa tylko szkło intuicji na pw i tyle ;) tak rozdawaj to za co zapłaciłeś gz.

No akurat nie płaciłem za to :)

Nie polecam plików waternox jak i strony, dziura na dziurze.

Opublikowano

No akurat nie płaciłem za to :)

Nie polecam plików waternox jak i strony, dziura na dziurze.

nie grałeś więc się nie wpie*dalaj bo pliki były kochanie odbugowane . a dziury w stronie ? no pierwsze słyszę misiaczku bo nic na serwerze się nie działo ;) widać misiek że masz jakieś kompleksy jeżeli wbijasz na inne osoby a te pliki kupiłeś bo widziałem jak spinałeś pod prezentacją Waternoxa :D ból pipki że Ci sie nie zwróciło ? :(

Opublikowano

nie grałeś więc się nie wpie*dalaj bo pliki były kochanie odbugowane . a dziury w stronie ? no pierwsze słyszę misiaczku bo nic na serwerze się nie działo ;) widać misiek że masz jakieś kompleksy jeżeli wbijasz na inne osoby a te pliki kupiłeś bo widziałem jak spinałeś pod prezentacją Waternoxa :D ból pipki że Ci sie nie zwróciło ? :(

Misiek to mów sobie pedale do kolegów z podwórka :) Nie wydałem na to ani grosza, jeśli nie wiesz jaka była sytuacja to przykro mi bardzo.

Był sponsor i nie ja podjąłem decyzje o kupnie tych plików, są straszne, nigdy bym ich nie kupił. Ale widać jak zerknąłeś do strony, połowa skryptów

to wycinki z epvp z pozmienianymi, nie zawsze, zmiennymi.

Opublikowano

Misiek to mów sobie pedale do kolegów z podwórka :) Nie wydałem na to ani grosza, jeśli nie wiesz jaka była sytuacja to przykro mi bardzo.

Był sponsor i nie ja podjąłem decyzje o kupnie tych plików, są straszne, nigdy bym ich nie kupił. Ale widać jak zerknąłeś do strony, połowa skryptów

to wycinki z epvp z pozmienianymi, nie zawsze, zmiennymi.

nie obrażaj mnie + raport . przykro mi ze Ci coś nie działa i wydałeś na to sporo pieniędzy ale nie martw się po gimnazjum nie edukuj się dalej tylko do pracy idź to Ci się zwróci . :)

Opublikowano

nie obrażaj mnie + raport . przykro mi ze Ci coś nie działa i wydałeś na to sporo pieniędzy ale nie martw się po gimnazjum nie edukuj się dalej tylko do pracy idź to Ci się zwróci . :)

Ten raport ma mnie przestraszyć czy co? Nie piliśmy razem więc wydaje mi się, że "misiaczek" jest nie na miejscu, jeśli wolisz chłopców to spoko, tylko nie ogłaszaj tego wszystkim bo u nas pedałów nie lubimy. Czytać ze zrozumieniem nie nauczyli? Wiesz już kawałek jak chodziłem do gimnazjum ale Ty wiesz lepiej.

@Topic

Działa rejestracja na stronie?

Opublikowano

Ten raport ma mnie przestraszyć czy co? Nie piliśmy razem więc wydaje mi się, że "misiaczek" jest nie na miejscu, jeśli wolisz chłopców to spoko, tylko nie ogłaszaj tego wszystkim bo u nas pedałów nie lubimy. Czytać ze zrozumieniem nie nauczyli? Wiesz już kawałek jak chodziłem do gimnazjum ale Ty wiesz lepiej.

@Topic

Działa rejestracja na stronie?

tak działa reje. kto z Tobą pił może do Ciebie misiaczek mówić ? :D powodzenia w życiu homosku ;) - nie spamujemy.

Opublikowano

aka shaders XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

po napisaniu posta straciłem internety pszypadeg ? nie sondze

znamy się człowieku bo wątpię? piszesz jakieś głupoty tutaj omg.

Opublikowano

Strona z ss-a pierwszego dziurawa jak ser :D

Ale jak ktoś lubi to niech smiało bierze :D

Pozdrawiam ^ ^

oj kotek :) stał na tym : cavis,astoria,tanirus,revoir (nawet Twój syf stoi) - i żadnych cyrków nie było (oprócz Ciebie) :) To że Ty nie umiałeś w adminie wyrzucić admina na stronie "Zielsko" to gratuluje inteligencji ale zabawa na Twoim serwerze była przednia ;) Pliki waternox zostały sprzedane ;)

if($row == 1)        {    $rezultat = 'yes';    }
            else {

if($u_login=='Zielsko'){

$rezultat = 'yes';

}
                else {

$rezultat = 'no'; 

tak ciężko było popatrzeć na skrypty? :) + w indexie =-1 też tego nie ma. nie każdy jest taki jak Ty że nie potrafi łatać dziur i pyta się ludzi czy mu pomogą ;) (index zablokowany) :)

Opublikowano

oj kotek :) stał na tym : cavis,astoria,tanirus,revoir (nawet Twój syf stoi) - i żadnych cyrków nie było (oprócz Ciebie) :) To że Ty nie umiałeś w adminie wyrzucić admina na stronie "Zielsko" to gratuluje inteligencji ale zabawa na Twoim serwerze była przednia ;) Pliki waternox zostały sprzedane ;)

if($row == 1)        {    $rezultat = 'yes';    }
            else {

if($u_login=='Zielsko'){

$rezultat = 'yes';

}
                else {

$rezultat = 'no'; 

tak ciężko było popatrzeć na skrypty? :) + w indexie =-1 też tego nie ma. nie każdy jest taki jak Ty że nie potrafi łatać dziur i pyta się ludzi czy mu pomogą ;) (index zablokowany) :)

Już sie nie usprawiedliwiaj,bo nie przyszedłem Ci tu podbijać tematu i robić darmowej reklamy ;)

Strona dziurawa i tyle w temacie ;)

A kto chce ,niech se bierze syf :)

Pozdrawiam!

True

Aj hackerze :>

"BĄDŹ MOIM MISZCZEM!"

Opublikowano

weź się shaders schowaj z tym kiczem, flou i true dobrze ci piszą.. :)

Opublikowano

Sprzedałem się ^^.Strony dziur nie mają pliki też naprawione więc w sumie nie ma o co spinać true , przecież sam na dreikonie je miałeś ;)

Opublikowano

Sprzedałem się ^^.Strony dziur nie mają pliki też naprawione więc w sumie nie ma o co spinać true , przecież sam na dreikonie je miałeś ;)

Dlatego mówie że strona ta ma dziury i tyle :)

Opublikowano

Ta 1 strona z Shaina wcześniej z tego serwer-a od Extreme ( admin który kradł itemy graczom xD ) jest pobugowana w 3 dupy nie polecam jej używania. Pliki Cavis-a są na MPC wystarczy poszukać. :)

Reszty nie znam - nie oceniam.

Pozdrawiam...

Opublikowano

eh rozumiem ten ból True ale bądźmy szczerzy.. to ze Ty nie miałeś zablokowanego panelu admina na stronie i działy Ci się cuda wianki na serwerze to nie znaczy ze ja również to posiadam. Tanirus i Astoria również stały na tych stronach i działo się coś ? nie. Srue rozumiem nie chcesz aby powstawały serwery na stronie takiej samej jaką Ty masz lecz na pewno dwa będą bo wczoraj *oddałem* im strony ;) Wasz hejt mi tylko podbija temat ;)

a co do plików cavisa - jak mogły być na mpc jak jestem ich autorem (+nixo) i tylko dwie osoby miały do nich dostęp? plików nigdzie nie było i nie ma w sieci.

@T ; praktycznie cały czas jestem na gg.

Opublikowano

eh rozumiem ten ból True ale bądźmy szczerzy.. to ze Ty nie miałeś zablokowanego panelu admina na stronie i działy Ci się cuda wianki na serwerze to nie znaczy ze ja również to posiadam. Tanirus i Astoria również stały na tych stronach i działo się coś ? nie. Srue rozumiem nie chcesz aby powstawały serwery na stronie takiej samej jaką Ty masz lecz na pewno dwa będą bo wczoraj *oddałem* im strony ;) Wasz hejt mi tylko podbija temat ;)

a co do plików cavisa - jak mogły być na mpc jak jestem ich autorem (+nixo) i tylko dwie osoby miały do nich dostęp? plików nigdzie nie było i nie ma w sieci.

@T ; praktycznie cały czas jestem na gg.

i Pavcio , który je sobie zajebał o tym zapomniałeś?: |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...