Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rexignation V2.3.3 + Global Unpacked (Najnowszy)

Aik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki wielkie kolego na to czekalem .. pozdrawiam :)

I jeszcze pytanie - nie potrzeba nowego global unpacked? Bo jak odpalam przed Dekaron.exe wywala mi blad a jak przez stary global unpacked pokazuje ze zla wersja clienta .

Jesli ktos posiada nowy global unpacked prosilbym o upload z gory dzieki :)

Opublikowano

I znowu nowy update , dlugo sie nowym rexi nie nacieszylismy niestety.. ;/ Chyba Dekaron sie wycwanil i beda robili duzo czestsze update.. ;/

EDIT : Uwaga mam sposob , moze komus sie przyda albo moze juz ktos go wykorzystal .

Wylaczacie rexi i cheat engine , wlaczanie 2moons normalnie przez launcher , sciagacie update jak sie sciagnie odpalacie Rexi i otwieracie gre przez global unpacked . Jesli otworzycie przez dekaron.exe wywala blad ( przynajmniej ja tak mam ) ale przez global unpacked dziala normalnie .

Pozdro

Opublikowano

Powiem tak mi ten rexi dziala i odpalam gre z dekaron.exe ale ms podskoczyl do gore mam jakies 200 do 400 wiec nie jest to do konca sprawne. haki dzialaja gladko ale nie zawsze ich uzywam bo czasami jak chce pograc normalnie to lipka z lagiem

Opublikowano

Ludzie ja was nie rozumiem xD Ja jak gram nie mam żadnych problemów :) pingi mam po 17 przy chakach i czuje jakby serwery stały w polsce :)

Edit@

Chyba że wy mówicie o 2m a nie o dekaronie jak tak to sry :P

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aik wstawiłeś przez przypadek 2.3.2 :) Zupdatowałem, ale dla Ciebie i tak leci + :)

to jak wstawil 2.3.2 to czemu dziala mi bez zadnych problemow :D?? skoro wczesniej mialem 2.3.2 i dc mialem co chwile ??

Opublikowano

Thx za rexi z elitepvpersów jest wzięty mogłeś dodać chociaż źródło tego pliku dla formalności xD

Opublikowano

omg każdy wie że jest z epvp a ty wolik na siłe mógłbyś dostać bana za reklame innego forum:D

Każdy rexign jest z epvp bo tam nebular wypuszcza wszem i wobec całemu światu

16435562.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...