Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rexignation V2.3.3 + Global Unpacked (Najnowszy)

Aik

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie ...że kolego up umiesz edytować posty ;S

soryy za offtopa ale tak mnie to zirytowało ze musialem sie udzielic

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Możesz mi powiedzieć jak ci się to udało pobrać te nowe aktualizacje?? Ja próbowałem je ściagnąc. Było ich 1204. Pięc razy je ściągałem i za każdym razem błąd. Moi koledzy tez próbowali. Potem nawet launchera nie mogłem odpalic. W końcu wyrzuciłem gre i dzisiaj ściagłem od nowa. Zainstalowało sie, zaczęły się sciągać aktualizacje i dupa... w pewnym momencie stają i koniec. Wyłanczylem launchera bo myslałem ze cos sie ścieło, włączam go jeszcze raz i pojawia mi się takie inne okienko(Zawsze przy włączaniu było inne) i jak chce dac start to nawet nie zdąze tego nacisnąc i wyskakuje mi ostrzezenie z jakimiś śmiesznmi znaczkami. daje OK na tym ostrzezeniu i launcher mi sie wyłącza. W odpowiedzi dodaje załącznik z tym "nowym" okeinkeim startowym. Jeśli ktoś umie mi coś poradzic to prosze o pomoc

dziwne otwieranie.bmp

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć jak ci się to udało pobrać te nowe aktualizacje?? Ja próbowałem je ściagnąc. Było ich 1204. Pięc razy je ściągałem i za każdym razem błąd. Moi koledzy tez próbowali. Potem nawet launchera nie mogłem odpalic. W końcu wyrzuciłem gre i dzisiaj ściagłem od nowa. Zainstalowało sie, zaczęły się sciągać aktualizacje i dupa... w pewnym momencie stają i koniec. Wyłanczylem launchera bo myslałem ze cos sie ścieło, włączam go jeszcze raz i pojawia mi się takie inne okienko(Zawsze przy włączaniu było inne) i jak chce dac start to nawet nie zdąze tego nacisnąc i wyskakuje mi ostrzezenie z jakimiś śmiesznmi znaczkami. daje OK na tym ostrzezeniu i launcher mi sie wyłącza. W odpowiedzi dodaje załącznik z tym "nowym" okeinkeim startowym. Jeśli ktoś umie mi coś poradzic to prosze o pomoc

Musisz mice nową instalke B) Dekaron acclaim link http://dekaron.gameh...s/download.aspx

2moons http://bit.ly/bW8zr1

Opublikowano

Witam, mam pewien problem ponieważ za kazdym razem jak wchodze do gry to dostaje dc, a na epvp ludzi chwala sie ze rexi jest ok. Wie ktos moze w czym jest problem?

Dzieki za odp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanie, chyba jak większość...

Czy (dc) są przez to że są złe pliki (ReXIGNation v2.3.3 i global_unpacked_32.92.3) o.O

Czy to nie wina plików.. <_<

Jeśli ktoś ma dobre pliki (gra w Dekarona na hacku, bez DC)

Prosił bym żebyście podali link do pobrania nowych hacków..

Z Góry dzięki B)

mpcforum.jpg
Opublikowano

Nie działa mi. Jak odpalam przez Global_ unpacked. To się ładuje do 60.5% i gra za muła (brak odpowiedzi).

Proszę o pomoc. Bo już gram trochę na hackach i próbowałem wszystkiego i nic. :angry: :angry:

mpcforum.jpg
Opublikowano

1 - rexignation 2.3.3 działa w 100%, nie działają tylko niektore haxy i nawet zmiana offsetow nie pomaga, trzeba czekac na nowe skrypty.

2 - gry nie trzeba sciągać ludzie, wystarczy podmienic plik update.ini w katalogu 2moonsa i zasysa update (to najzwyklejszy plik ini z EU Dekarona, potem launcher wyglada tak jak ja DK). Na forum acclaimu jest, poszukac wystarczy leniwcy.

Druga opcja to nie włączac minilauncher.exe, tylko launcher.exe i tez ściagnie.

3 - 100x pisałem, po jaki ch.... wy gracie na tym unpacked ????? Ja zawsze gralem na zwyklym dekaron.exe i wszystko działało, zero DC, ale wy zawsze jestescie mądrzejsi i potem zaspamowujecie forum, dlaczego mam DC.

Opublikowano

Widzior.. update ten jest dla tych, którzy mają problem z aktualzacją na ściągniętej wersji [15 lub 18 marca]. Ale widzę że jesteś najmądrzejszy, to wprowadzaj ludzi w błąd ;p

Uczeń
Opublikowano

Zainstalowałem od nowa 2moonsa i wszystko dział. Picuś glancuś. Dzięki za link do pobrania nowego 2moonsa

Opublikowano

Może ktos w koncu zbanuje tego śmiecia ???? że też takie ścierwo pełza po tym swiecie, polak polaka chce ojebać, dno totalne. Koleś, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale w sieci nie jestes anonimowy...i żebys sie nie zdziwił kiedyś, jak cie ktoś odwiedzi gnoju. GG juz podałeś, gratuluje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...