Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Minecraft gra w Lol-a

Wobbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym poruszyć pewną sprawę, chodzi konkretnie o youtuberow minecraftowych którzy w ostatnim czasie zaczęli grać w lol-a. Oczywiście nie mam nic przeciwko gdyż to darmowa gra i każdy może w nią grać lecz uważam że jest to robione dla czystego zysku i może spowodować napływ dzieci mniecrafta co sprawi że w to grę niedługo nie będzie dało się grać a wychodzenie z dywizji stanie się trudniejsze co już teraz jest bardzo trudne.

Co wy o tym sądzicie piszcie.

Wobbo105_eune_103_3_logo.png

Opublikowano

Liczba dzieci teraz jest wysoka, co będzie później to można się domyśleć.

Na pewno nie wyjdą oni wyżej niż silver 1, więc raczej nie ma się czego obawiać :D

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Witam

Chciałbym poruszyć pewną sprawę, chodzi konkretnie o youtuberow minecraftowych którzy w ostatnim czasie zaczęli grać w lol-a. Oczywiście nie mam nic przeciwko gdyż to darmowa gra i każdy może w nią grać lecz uważam że jest to robione dla czystego zysku i może spowodować napływ dzieci mniecrafta co sprawi że w to grę niedługo nie będzie dało się grać a wychodzenie z dywizji stanie się trudniejsze co już teraz jest bardzo trudne.

Napływ dzieci już był dawno temu, w s2 :) Tylko na becie i s1 dało się grać bez dzieciorów.

Opublikowano

Jak taki youtuber nie bedzię robił live'ów z tej gry i nie będzie na nich dawał możliwości wspolnej gry to raczej mało osób zacznie grać w tego lol'a.

Ale i tak mi to lata bo na pewne nie trafie na żadnych świeżych graczy.

Opublikowano

słyszałem, że ostatnio gimperr zaczął nagrywać minecrafta na kanale i robi to tylko dla zysku prawdpodobnie!!! boje sie ze moze to spowodowac naplyw dzieci z league of legends, ktore beda zaklocac moj spokoj na serwerze!! pomocy i prosze o porady co w zwiazku z tym zrobic

ps. nie mam nic przeciwko temu, zeby husiek nagrywal league of legends, im wiecej nas tym lepiej, laczmy sie :D

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@Up

Rofl o kim ty w ogole mowisz? To w wiekszosci wina jutuberow, ze jest tyle dzieci w lolu, zobaczy jeden z drugi jak ktos gra w lola to odrazu on tez musi i teraz srednia wieku graczy lola nie przekracza 13 lat

Opublikowano

To jest oczywiste, że robią to dla zysku. Minecraft jest popularny? - "Te ziomek cho no zrobimy lets pleja z majnkrafta bedziemy slawni i bedziemy mieć dużooooooo hajsu". Minecraft staje się coraz mniej popularny a LoL bardziej popularny? - "Te no już nie zarobimy tyle haju co kiedyś chono kręcić coś popularniejszego hehehehehehe"

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

A najgorsze to te polskie dzieciaczki. Gość na Rankedzie mi palnął takim tekstem: "To tylko gra. Wyjdź lepiej na dwór" Szkoda słów.

jp8p35.png
Opublikowano

A najgorsze to te polskie dzieciaczki. Gość na Rankedzie mi palnął takim tekstem: "To tylko gra. Wyjdź lepiej na dwór" Szkoda słów.

no i ci kurwa dobrze powiedział! polać mu!

Opublikowano

Mam to gdzieś bo te 90% dzieciaków nawet nie wyjdzie z brązu czy tam silvera ja siedzę w PLAT/DIA

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

no i ci kurwa dobrze powiedział! polać mu!

Polać? Za mały jesteś na alkohol. Idź się pobaw w chowanego.

@top Pallaside też zaczął grać w kloca. Bosh co się z nimi dzieje tylko kasa, kasa i kasa.

jp8p35.png
Opublikowano

Witam

Co z tego, jeżeli będą siedzieć sobie wszyscy w brązie/silverze?

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Co z tego, jeżeli będą siedzieć sobie wszyscy w brązie/silverze?

Tylko później ktoś ich może wycarrować. Gorsza sprawa, że Goldom też się Silvery trafiają.

jp8p35.png
Opublikowano

No tak, bo wy jesteście mega zajebiści i zawsze przegrywacie przez ,,noob teamy". Odczepcie się od nich, są nowi nauczą się

Opublikowano

Zgadzam sie z tym ze wiele dzieci Juz gra w Lol'a i wiele tez Zaczyna...

Ale watpie ze wejda wyzej niz Silver wiec, tylko nasze " noobki " z brązu beda sie musieli z nimi uzerac :)

Tak btw, nie tylko dzieci graja w Minecrafta, a jesli graja to watpie ze beda chcieli grac w Lola po obejrzeniu jakiegos filmiku.

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@top Pallaside też zaczął grać w kloca. Bosh co się z nimi dzieje tylko kasa, kasa i kasa.

Najlepsza beka z typów twojego pokroju. Nie wiedzą ile mam lat a i tak są pewni, że jestem dzieckiem. Kiedyś przynajmniej mogłem przez kamerkę pokazać.

Opublikowano

O kurwa, dobry temat xD
Sry, ale to Minecraft powinien obawiać się napływów gówień z LoL'a, bo to tutaj jest najgorsze community w sieci. Gdyby połączyć Metina, Tibie i Minecrafta, to i tak statystycznie wyszedł by kulturalniejszy i bardziej ogarniający gimbus, niż typowy dzieciak z LoL'a, więc co to za chujowy temat?

1qQSmS3.png

Opublikowano

tylko akurat on nagrywa, od dobrego roku, nie tak jak inni dla hajsu i jeszcze grać nie umieją. o.O

Opublikowano

Kiedyś jak ktoś grał np. w jakieś gry single player,to każdy grał w minecraft'a żeby była kasa,teraz LOL stał się popularną grą i jest szybki odwrót spraw.

Niektórzy robią do dla kasy,a dla niektórych jest to po prostu fajna zabawa;)

Opublikowano

Może i jest ostatnimi czasy większy odsetek dzieci grających w League of Legend, ale osoby powyżej złotej dywizji nie mają się czego obawiać, bo nie sądzę by jakiś 8latek z majnkrafta nagle wybił się na sam szczyt rankingu w Lolu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Stokarz ma całkowitą rację, ale widać ten napływ dzieci, oj widać...

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Powiem tak.

Jeżeli jesteś dziecinny (chodzisz do podstawówki)

To nawet silvera nie wbijesz a jeśli nawet to max S5

Ta gra wymaga logicznego myślenia czego u dzieci z podstawówki brak. (są wyjątki 1 na 50 wbije gold<)

Jeżeli "ty" nie jesteś dzieciakiem jak ci z minecrafta i myślisz logicznie to wybijesz się silver2<

Oczywiście wszędzie trafi się ktoś kto będzie na złość robił ale to prędzej ktoś kto sobie jaja robi albo mu sie nudzi, ma zły dzień niż dzieciak z podstawówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...