Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie macie marzenia?

PowerDayTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim marzeniem jest mieć super mocnego kompa, nie wiem jakiegoś z NASA, bo teraz z tym Core 2 Duo coraz mniej gier mi wchodzi, a jeszcze czasmi mam blue screeny, więc przejebane.

Jeszcze neta chciał bym mieć o stałej prędkości ok. 200 Mb/s, tyle by mi mniej więcej starczyło na pobieranie gier i filmów z piratebay'a, bo aktualnie mam 10 Mb/s i jakieś 10 BG pobiera mi się ok. 3 godz, jak dla mnie długo.

Zapomniał bym jeszcze o wszystkicy champach, skórkach i challengerze w LoL'u xD.

Tak, to były marzenia no-lifa. Pewnie pomyślicie, że głupie, ale tyle by mi do szczęścia wystarczyło.

Opublikowano

żeby skończyć już szkołę i zdać maturę tak dobrze jak tylko się da(chociaż szkoły już nie dużo :D),znaleźć sobie zajebistą pracę,zajebistą dziewczynę i żeby mieć zajebiste życie aż do śmierci :D

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Ok to teraz ja :D

- być bogatym w chuj

- brak szkoły i obowiązków

- codziennie się wysypiać

- być nieśmierelnym

- mieć kochającą idealną dziewczynę

- zajebisty komputer + zajebisty internet

Reszte bym sobie sam sprawił za pomocą $ B)

Opublikowano

Ładny domek z dużym garażem w którym byłyby Toyota Supra iv , nissan skyline r34 i 35 i lancer evo ix ewentualnie mazda rx7 ale najbliższe moje marzenie do spełnienia to prawko :P

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Nie mam pojęcia lol :P

Ale jak już muszę coś wymyślić to chciałbym wrócić do dziewczyny, co łączyłoby się z przeprowadzką do Rzymu i podróżować po świecie nie musząc martwić się o pieniądze :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dzień bez jakiegoś głupiego tematu na mpcforum.

Dobrze powiedziane, ale po to są POGADUSZKI :p

A żeby nie było spamu, to moim marzeniem jest ukończenie szkoły, zdobyć jakis zajebisty wózek, i spory domek, ale najważniejsze to mieć własne studio, rapowanie :D

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...