Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zwiekszyc ping bratu?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób 2 profile na kompie (1 od brata, drugi powiedzmy że będzie twój)

Wejdź na ten 2 profil (ten twój) i odpal pełno ściągania, filmików, gier itp.

Potem daj "Przełącz użytkownika" ( nie 'wyloguj' ) i wejdź na jego profil, i oddaj mu kompa xD

Nie wiem czy zrozumiałeś

Opublikowano

Jabym wzioł i odkręcił antene z wifi, u mnie zadzialalo ale wiesz ja mam kabel z rutera do komputera podloczony a brat cisnie z anteny.

@edit w sensie on na lapku ma antene i cisnie z anteny, aha jeszcze mozesz mu puscic dedosa, albo sciagaj cos, tez pomoze, chyba ze sciongniesz program do ograniczania neta to terz powino pujść

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jesteś z Anonymous coś wymyślisz :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Nagraj jakiś filmik, który będzie ważyć z 10 GB i wrzucaj go na youtube :) W moim przypadku przy wrzucaniu filmu na youtube (25 mb download / 1,5 mb upload) ping wzrósł z standardowego ~40 ms do ~400 ms, czasem nawet przewyższało 2000 ms ;) Jednak żeby to działało w tle.. Spróbuj znaleźć przeglądarkę, którą można schować w tle lub zrób to z innego komputera (obciąża to całe łącze).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Puść mu ddosa z patelni.

@ A tak na serio zmien haslo do neta i uj xD:D

Opublikowano

Zmień hasło albo usuń konto w lolu jak pójdzie do wc i gitara ;D

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jeśli działasz na tym samym kompie i masz podłączenie kabel>router to odłącz 1 końcówkę kabla i zalep (lub wygnij) ostatnia końcówkę kabla :D zadziała na 100% stabilność łącza spadnie do 30/40% a jeśli masz wifi to wchodzisz w ustawienia routera i zmieniasz kanał na 12 i przesyłanie na <54mb i lecisz na g Max ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Włącz pobieranie torrentów.

Czytaj temat i komentarze -.- ps jeśli ma Neta 30mb+ To pobieranie nic nie da .. Jedynie co to wysyłanie zamulac Neta

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Bywalec
Opublikowano

Czytaj temat i komentarze -.- ps jeśli ma Neta 30mb+ To pobieranie nic nie da .. Jedynie co to wysyłanie zamulac Neta

Nope, włączy z 10 plików naraz i wysoki ping murowany ;-)

Opublikowano

ustaw ograniczenie na routerze

@up.
wracaj do przewracania prezentów, bo nie wyrobisz na święta.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bez backtracka nie dasz rady ziomeczku.

Co ma piernik do wiatraka? o,0

Jak masz telefon z wifi to ustaw na nim pobieranie, oglądanie filmów etc.

Opublikowano

Jeżeli jest na wi-fi połącz się do niego i mul w youtuba u mnie to zawsze pomaga, albo włączam besty czy komixxy i też się muli.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

"nie jest takim idiota zeby nie zauwazyc ze cos sie sciaga"

nie rozumiem, skoro chcesz mu zamulic neta to tez bedzie myslal ze cos sciagasz czy cokolwiek

a jesli cos sciagasz to zawsze mozesz ukryc na swoim kompie ze nie widac ani na pasku ani nigdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...