Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopak - Prostownica

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na telefonie i akurat mało obchodzi mnie czy masz w profilu płeć męską, czy żeńską. Liczy się to, co sobą reprezentujesz, a widząc, co wypisujesz stwierdzam, że niewiele.

Na szczęście nie jesteś dla mnie żadnym wyznacznikiem wartości.

A odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie :

Skąd tacy ludzie, jak Ty biorą się na świecie?

Biorą się poprzez współżycie KOBIETY I MĘŻCZYZNY.

Z naciskiem na mężczyzne. ;d

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na szczęście nie jesteś dla mnie żadnym wyznacznikiem wartości.

Szkoda konta :)

Najlepsze jest to, że wszystkie kozaki tęskniące za "przymusowym poborem" to wojska na oczy nie widziały xD

Ale jak patrzą na osobniki rasy ludzkiej którzy na metryce mają napisane "mężczyzna" i oglądają kucyki to płakać się chce

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Jak ktoś chcę to niech sobie prostuje włosy. W dodatku nie każdy ma piękne loki, niektórzy mają siano na głowie. Co komu do tego czy prostujesz włosy czy nie. Stawiam tezę (chyba, czy coś). Skoro używanie prostownicy przez chłopaka jest pedalskie to dziewczyna, która nie prostuje włosów jest chłopczycą?

Nie wszyscy chcą być łysymi pałami lub brudasami/noł-lajfami. Nie dziwcie się później że dziewczyny wybierają ''pedałków'' (choć dla was pedał to już pewnie z ładną fryzurą chłopak), skoro ma do wyboru ciągle drapiącego się po jajach, śmierdzącego, noszącego te same gacie przez X dni, który zamiast normalnych ciuchów nosi super szerokie dresy (nie mam nic do dresów ale wszystko z umiarem), które wyglądają jak worek na ziemniaki a on sam jak ziemniak.

Opublikowano

Jak ktoś chcę to niech sobie prostuje włosy. W dodatku nie każdy ma piękne loki, niektórzy mają siano na głowie. Co komu do tego czy prostujesz włosy czy nie. Stawiam tezę (chyba, czy coś). Skoro używanie prostownicy przez chłopaka jest pedalskie to dziewczyna, która nie prostuje włosów jest chłopczycą?

Nie wszyscy chcą być łysymi pałami lub brudasami/noł-lajfami. Nie dziwcie się później że dziewczyny wybierają ''pedałków'' (choć dla was pedał to już pewnie z ładną fryzurą chłopak), skoro ma do wyboru ciągle drapiącego się po jajach, śmierdzącego, noszącego te same gacie przez X dni, który zamiast normalnych ciuchów nosi super szerokie dresy (nie mam nic do dresów ale wszystko z umiarem), które wyglądają jak worek na ziemniaki a on sam jak ziemniak.

Będac na miejscu dziewczyny wybrałbym MĘŻCZYZNĘ a nie pseudo-chłopca.

Są dwie drogi. Albo ubierasz się jak mężczyzna czyli normalnie (nie koniecznie dresy, moga byc np. jeansy i normalne ubrania i cokolwiek innego normalnego) albo modnie (rurki,vansy,fullcap,skate)

Opublikowano

Widzę, że kolejny temat, w którym po raz pierdyliasty udowadnia się, że masło jest masłem.Do autora tematu:

1.Bierzesz dychę do kieszeni

2.Idzie do najbliższego fryzjera

3.Mówisz: "na jeża"

4.Cieszysz się normalnym wyglądem

Do wszystkich, którzy próbują wmówić, że rurki, garnki (czyt.fullcapy), srajspodnie i inne gówniane ubrania są normalne, radze w trybie natychmiastowym wypierdolić na zachód do swojej kochanej Hameryki i tak dzielić się swoimi fanaberiami, bo tutaj w Polsce, na WSCHODZIE naprawdę nikogo to nie interesuje.

Opublikowano

Miyo - twój chłopak pewnie obroni Cie przed pojebanym dresem swoją torebką.

Nastała moda na chorą tolerancje, gówna myślą, że są fajni i oryginalni a robią z siebie pajaców na każdym kroku, pół kobiety krótko mówiąc.

Hrabia tamten post nie miał odniesienia bezpośrednio do Ciebie chociaż nie ukrywam, że Cie nie lubię.Chodziło mi o gówniaków którzy się tak ubierają + jaranie kucykami jest dziwne w chuj.

Ot, dzisiejsi mężczyźni.

Czitek, naprawdę nie mam złych intencji, sam nie znoszę "pedalstwa" przesadnego ale też nie lubię hiperbolizowania. Jak już mówiłem, to jest jakiś nieznaczący odsetek i nie powinno się zawracać głowy takimi zjebami.

A jeśli chodzi o kucyki to wierz lub nie ale jestem całkowicie "normalny", nie trzeba być jakimś pedałem, żeby to lubić :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wybaczcie, ale myślę, że kolejna dyskusja, z której nie wynika nic innego prócz flejmu po prostu nie ma sensu. Wiadomo już nie od dziś, że w tej materii konsensusu użytkownicy nie osiągną nigdy. To, co się w takich tematach dzieje, przekracza granicę kulturalnej wymiany zdań.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...