Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopak - Prostownica

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prostowałem włosy przez ponad 2 lata i jakoś żyłem normalnie i spokojnie.

Ty to akurat jesteś pedałem

@top

Większość mówi żebyś prostował, idź za głosem ludu!

Opublikowano

Rób jak uważasz, jak masz ochotę mieć proste to prostuj, na patrzeniu czy ludziom się podoba wyrasta przeciętniactwo

Opublikowano

Jezu, jak ten świat nisko upadł, żeby nazwać kogoś "pedałem", bo włosy prostuje.

A poziom kultury Cheatka już w ogóle jest godny pożałowania, props koleś.

Jeżeli lepiej się czujesz w prostych włosach to prostuj je i miej gdzieś prymitywów pokroju Cheatka. ;-)

Opublikowano

Nie będą jak nie będziesz nosić rurek, vansoguwien, airmaxoguwien, conversguwien, Fullcapguwien i tym podobnych...

Z resztą po co ty sie pytasz o włosy jak same rurki są pedalskie i dla kobiet?

Jeżeli masz długie kudły to tak, ale coś takiego do brwi to się nie opłaca...

shoob.png

Opublikowano

Jezu, jak ten świat nisko upadł, żeby nazwać kogoś "pedałem", bo włosy prostuje.

Tak, nisko upadł, lecz nie ze względu na bycie realistą (Czyt. nazywanie kogoś pedałem), ale ze względu na to, iż wkrótce to kobieta sama będzie się musiała bronić przed wszelakimi odpadkami społecznymi, bo "chłopak" spierdoli w obawie połamania paznokci, tudzież popsucia makijażu, ale co tam, Wy dziewczyny tolerujcie to dalej i kochajcie się w pedałach :rolleyes:

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Tak, nisko upadł, lecz nie ze względu na bycie realistą (Czyt. nazywanie kogoś pedałem), ale ze względu na to, iż wkrótce to kobieta sama będzie się musiała bronić przed wszelakimi odpadkami społecznymi, bo "chłopak" spierdoli w obawie połamania paznokci, tudzież popsucia makijażu, ale co tam, Wy dziewczyny tolerujcie to dalej i kochajcie się w pedałach :rolleyes:

W jakich ty się kręgach obracasz? Bo ja w życiu takiego faceta nie spotkałem a dramatyzujecie jakby co najmniej 90% populacji taka była...

To są świry, jakiś mikropromil ludzkości i nie warto się nim przejmować...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chłop to kurwa chłop i ma być jak chłop a nie rureczki,szminka,prostownica lokówka no ja jebie

gdzie ten świat zmierza

jeszcze nie zapomnij koszulki galaxy se ubrać i jajognioty

Opublikowano

Użyj Gimb'o'prostownicy, załóż Gimb'o'rurki i Gimb'o'vansy popraw Gimb'o'grzywke i idź być Gimb'o'pizdą gdzie indziej...

Bywalec
Opublikowano

Ty to akurat jesteś pedałem

@top

Większość mówi żebyś prostował, idź za głosem ludu!

Odezwał się zacofany w społeczeństwie, dres.

Nie kieruj się innymi, rób to co uważasz za słuszne/dobre.

Opublikowano

Haha jebnelem jak czytałem te komentarze :D koleś chodzi w rurkach prostuje włosy jeszcze niech powie ze tapetę nakłada bo mu krótszy wychodzą albo cos to pierdolne na maxa :D ale co do tematu to rob co chcesz w sumie Polska wolny kraj prawie wszystko mozna ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Co dziennie widzę kolesi w rurkach czy tam długich włosach i niestety tacy zazwyczaj maja największe powodzenie u dziewczyn.

Osobiście mam w dupie takich ludzi - nie zwracam na nich uwagi, ale jest jedno ale.

Według mnie słowa : mężczyzna - rurki - prostownica nie są wyrazami "bliskoznacznymi"

Opublikowano

Patrząc na Twoje posty i statusy można stwierdzić, że to prostowanie włosów i rurki to Twój najmniejszy problem.

antywarn:

Tak prostuj.

Opublikowano

Co dziennie widzę kolesi w rurkach czy tam długich włosach i niestety tacy zazwyczaj maja największe powodzenie u dziewczyn.

Osobiście mam w dupie takich ludzi - nie zwracam na nich uwagi, ale jest jedno ale.

Według mnie słowa : mężczyzna - rurki - prostownica nie są wyrazami "bliskoznacznymi"

Maja powodzenie bo sami wygladaja jak dziewczyny ;d

Taki zwiazek pomiedzy dziewczyna a facetem, ktory nie ma cohones mozna nazwac lesbijskim

Opublikowano

A prostownica i prostowanie włosów, to jakieś zajęcie, jak i przedmiot przeznaczony tylko dla kobiet? ;-)
Ja mam osobiście dwóch znajomych, którzy czasami prostują włosy i w sumie pierwsze słyszę, by było to coś, co można by nazwać "pedalskim".
Przecież to zwykły zabieg, tak jak np golenie się.

Opublikowano

Prostuje włosy bo lepiej się wtedy układają :c nie czuje, żeby było to pedalskie, ale w sumie mało mnie interesuje co kto inny o tym myśli. :v

Opublikowano

To teraz lećmy w drugą stronę. Przecież golenie się to typowo męskie zajęcie, prawda? ;-) Przecież to od zarania dziejów mężczyźni się golili i nikt nawet nie śmiał pomyśleć o tym, aby to zrobiła kobieta. Zastanówcie się czy naprawdę chcielibyście tak stereotypowo żyć. Dziękuję.

Opublikowano

Zaloz swoje piekne zielone rureczki Full cap w Donguralesko czy kogos innego + twoje wlosy rudzielcu i ruszaj w droge pedale ;)

Szczerze cie nie nawidze.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Jak jeszcze raz ktoś powie fullcap albo rureczki to osobiście go odwiedzę i rozjebie monitor na głowie.

Po pierwsze, wątpię, żeby KTOKOLWIEK w tym temacie tak się ubierał. Po drugie, lepszy taki wygląd niż całkowicie bez charakteru (dres, bluza, kurtka, koszulka w różnych wariantach tak samo przez cały rok) też nie lubię jak ktoś się ubiera jak pizda ale jeszcze bardziej nie lubię przeciętniaków, i to mnie głównie w tym temacie wkurwia.

Po trzecie, pytanie do ogółu. Myjesz się, czeszesz (Nie chodzi mi o żadne wymyślne fryzury, bo wam zaraz tak by się skojarzyło) codziennie? Jeśli tak, i jeśli nienawidzisz "pedałów" to idź i strzel sobie w łeb bo robisz to samo co oni, dążysz do osiągnięcia takiego wyglądu jakiego oczekujesz.

I po czwarte, częściej niż "pedałów" widzę na ulicach tępych patoli, ściętych na krótko, zazwyczaj z browarem i szlugiem w łapsku, bujających się na 3 metry i jebiących na kilometr. I od tego chce mi się rzygać. Nikt nie chce widzieć jebanej patologii na ulicach.

DOWN

I co mnie to obchodzi, że nie zniesiesz? Nic to nikogo nie obchodzi więc siedźcie cicho zamiast wygadywać pieprzone idiotyzmy.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@up

Fullcap Rureczki. i co ? Przychodz do mnie ^^

Jak jeszcze raz ktoś powie fullcap albo rureczki to osobiście go odwiedzę i rozjebie monitor na głowie.

po pierwsze watpie zeby ktos sie w tym temacie tak ubieral. Po drugie lepszy taki wyglad niz calkowicie bez charakteru (dres, bluza, kurtka, koszulka w różnych wariantach tak samo przez cały rok) też nie lubię jak ktoś się ubiera jak pizda ale jeszcze bardziej nie lubię przeciętniaków, i to mnie głównie w tym temacie wkurwia.

Po trzecie, pytanie do ogółu. Myjesz się, czeszesz (Nie chodzi mi o żadne wymyślne fryzury, bo wam zaraz tak by się skojarzyło) codziennie? Jeśli tak, i jeśli nienawidzisz "pedałów" to idź i strzel sobie w łeb bo robisz to samo co oni, dążysz do osiągnięcia takiego wyglądu jakiego oczekujesz.

I po czwarte, częściej niż "pedałów" widzę na ulicach tępych patoli, ściętych na krótko, zazwyczaj z browarem i szlugiem w łapsku, bujających się na 3 metry i jebiących na kilometr. I od tego chce mi się rzygać. Nikt nie chce widzieć jebanej patologii na ulicach.

No chyba nie znasz gimbownikow z MPC.

2.No nie wiem wiesz? Kazdy lubi chodzic jak lubi ja np nie lubie dresow ale ich toleruje ale rureczek i pedalow nie zniose.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Żal mi Was, naprawdę. Serio trzeba bardzo nisko upaść, żeby oceniać ludzi przez pryzmat ciuchów. Jeden lubi rurki, inny lubi dres i CO WAM WSZYSTKIM DO TEGO? Może nawet buty na głowie nosić byleby nie był totalnym degeneratem i imbecylem, dla którego 2+2 to wyższa matematyka.

Opublikowano

Ludzie ogar z wojskiem. Wojsko jest od obrony kraju, rodzice są od wychowania -.-

Tu chodzi o CHARAKTER, nie UBIÓR. Sam nienawidzę rurek i innych takich gówien, ale oceniam po charakterze OGAR

@top

Jak uważasz że lepiej wyglądasz to prostuj. nwm co w tym pedalskiego.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...