Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopak - Prostownica

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy używanie prostownicy przez chłopaka jest pedalskie?

Sam sobie prostuje włosy, bo strasznie mi się kręcą i po powrocie ze szkoły nie poznaje siebie samego.

Ostatnio jak przyszedłem do klasy w wyprostowanych włosach, to były jakieś złośliwe komentarze typu : '' prostujesz sobie włosy żelazkiem, albo wprost mnie pytają czy prostuje.

Waszym zdaniem dopuszczalne jest by chłopak prostował sobie włosy prostownicą?

Dodam, że mam 15 lat (16 w tym roku) i włosy mam do brwi.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie wydaje się to trochę "pedalskie" (szczególnie w gimbazie) ale jak chcesz to sobie prostuj, nikomu to nie przeszkadza.

Opublikowano
A po co prostujesz?

hmmm... aby mi się nie kręciły zjebanie?

Nie przejmuj się, są gorsi co chodzą w rurkach czy coś :P

Dla mnie to normalne ;d

Ja też chodzę w rurkach...

Opublikowano

Ja nie widzę nic złego w prostowaniu włosów przez chłopaka. Po coś w końcu służy prostownica, a skoro pewnie masz dłuższe włosy i nie chcesz żeby się kręciły to chyba rzeczą normalną jest, że będziesz je prostować. Nie widzę tutaj niczego pedalskiego, jedynie dbanie o siebie i swój wygląd.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Nie no co ty, zgól się na łysą pałę i niech jebie od ciebie na kilometr bo w końcu mycie też jest pedalskie.

Kurwa, co to jest, żeby dbanie o siebie było uznawane za "pedalstwo"? Niektórzy dobrze wyglądają w kręconych, niektórzy jak szczotka do podłogi i alternatywą dla ścięcia jest właśnie prostowanie...

Nie przejmuj się tym co mówią krawężniki, rób co chcesz :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie no co ty, zgól się na łysą pałę i niech jebie od ciebie na kilometr bo w końcu mycie też jest pedalskie.

Kurwa, co to jest, żeby dbanie o siebie było uznawane za "pedalstwo"? Niektórzy dobrze wyglądają w kręconych, niektórzy jak szczotka do podłogi i alternatywą dla ścięcia jest właśnie prostowanie...

Nie przejmuj się tym co mówią krawężniki, rób co chcesz :)

Odstaw się w nowe rurki, popraw grzywe, załóż fullcapa i miłego oglądania kucyków ty ORYGINALNY MODNY PIĘKNY PEDALE

Weteran
Opublikowano

Ogoliłeś nogi, widzę masz fajną grzywkę,
jesteś bardziej kobiecy od swojej kobiety #hipster

Czemu miałoby być niedopuszczalne? Przecież nie mogę złożyć na Ciebie donosu, że się prostujesz, czy coś. Prostuj, ścinaj, nakręcaj, rób warkocze, kto ci zabroni?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Odstaw się w nowe rurki, popraw grzywe, załóż fullcapa i miłego oglądania kucyków ty ORYGINALNY MODNY PIĘKNY PEDALE

Podobam ci się, że mnie śledzisz w realu? Bo ja cię w życiu na oczy nie widziałem o.O

Kto tu jest pedalski?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Sam sobie prostuje włosy, bo strasznie mi się kręcą i po powrocie ze szkoły nie poznaje siebie samego.

Ostatnio jak przyszedłem do klasy w wyprostowanych włosach, to były jakieś złośliwe komentarze typu : '' prostujesz sobie włosy żelazkiem, albo wprost mnie pytają czy prostuje.

Jeśli masz taką ochotę i dobrze się czujesz w wyprostowanych, to prostuj. Nikt nie może Ci tego zabronić.

ej a mogę prostownicą włosy na jajach prostować?

Nie przesadzaj.

PS proszę o zachowanie kultury w temacie.

#don't care

Opublikowano

skoro cie hejtują w prostych włosach to sproboj chodzic w kręconych, morze znajdzierz sobie koleguf ;_;

A ty może znajdziesz słownik ;)

Może i nikt mu nie zabroni prostować ale zawsze ktoś może mu wpierdolić za to :)

Opublikowano

Nie prostuj włosów na jajach, tylko sobie coś innego wyprostuj. Zniszczysz sobie włosy

i14475.jpg

Tak teraz wyglądam po dziwnych eksperymentach z włosami

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Szkoda, że nie ma już przymusowej służby w wojsku... Tam by Cię nauczyli jak być prawdziwym mężczyzną. Uważam, że powinieneś opierdolić się na jeża, bo to jest jedyna słuszna fryzura dla chłopaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...