Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Takie tam wygranie 10 mln GP

arturryzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym mógł prosić o pomoc bym prosił Gietke na 90/180 dni :) Napisz a tym czym mam obdaruję ciebie :) Nick: PanTomusiek

Opublikowano

Siemaneczko, ja mam gietke na perma ale moglbym prosic o skromnego light vesta na 90 lub wiecej, jezeli nie to moze chociaz miny na 200 dni? :D Nick: Dz3moReK

W przyszlosci moge sie odwdzieczyc giftajac Ci cos na glowne konto ;)

Opublikowano

No to jak perm to perm, a zmiana języku gry nawet lekka modyfikacja w tym pliku raczej jest w ogóle niewykrywalna, bo z każdym update napewno pobierał Ci się nowy, dobra ściema nie jest zła.

Więc cls?

Nie chcesz wierzyć nie musisz ;/ moja aktualna ranga to SGT więc w weekend zaczne rozdawać do 7 mln.... poza tym wrzucił bym film że mam 10mln (na chwilę obecną ponad 9,5 mln xD) ale mam strasznie wolnego neeta więc w weekend będe giftać po 2 rzeczy 30 days albo 1 rzecz 90 dni ;x

@Edit

A tu tekst od nexon za co mnie zbanowali (flame,hacki,spam,grzebanie w plikach od nexon (chodzi o spolszczenie )

http://scr.hu/0u34/fd9mx

Hello,

We would like to inform you that your account has been blocked due to cheating violations and breaching our Terms Of Use: http://en.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Legal/TermsOfUse

" B. CODE OF CONDUCT

While using the Service and Software, you agree to comply with all applicable laws, rules and regulations. We reserve the right, in our reasonable discretion, to take any actions we deem necessary and appropriate to preserve the integrity of the Service and Software. We further reserve the right to determine what conduct is outside the "spirit" of the Service and games provided therein. While using the Service, you agree not to:

[...]

"· Modify the Software, Cash Items or the Service to change "game play," including, without limitation, creating cheats and/or hacks or using third-party software to access files in the Software or Service;

[...]"

Nexon Europe will not disclose the cheats that were running on your system!

You are still able to play Combat Arms on new account however to avoid another character being banned, please remove all cheats from your system before starting the game!

Thank you very much for understanding.

Sincerely,

[NX] Basher

Combat Arms Support

Let's play....

Opublikowano

Aktualnie prosze o CLS tematu ...

Boje sie że nie wyrobie z zamówieniami xD

Jak mi zostanie dużo hajsu to napisze do moderatora żeby znów otworzył temat ;]

Let's play....

Opublikowano

SPROSTOWANIE :

-Jak niektórzy zauważyli zacząłem giftać już pomału ... M.in giftam już miny na ok 90 days albo więcej , srebne pen drive ,oraz Law ..

Niektórzy pewnie bd spamować dlaczego nie dostali ?

Niektórzy nie dostali dlatego że chce giftnąć im tego Vesta ale nie mam rangi

P.S Gietka to jaka broń G36E ? :p

Let's play....

Opublikowano

SPROSTOWANIE :

-Jak niektórzy zauważyli zacząłem giftać już pomału ... M.in giftam już miny na ok 90 days albo więcej , srebne pen drive ,oraz Law ..

Niektórzy pewnie bd spamować dlaczego nie dostali ?

Niektórzy nie dostali dlatego że chce giftnąć im tego Vesta ale nie mam rangi

P.S Gietka to jaka broń G36E ? :P

Słyszałem od kolegów że wysyłasz, który masz lvl teraz? :P

Opublikowano

Słyszałem od kolegów że wysyłasz, który masz lvl teraz? :P

SSG :)

p.s Aktualnie prosze już nie pisać prośb bo wyjeżdżam na weekend więc prosze nie spamować a nawet zamknąć kolejny raz temat : )

@Edit

Czy mógłby ktoś mi giftnąć elite lub super elite moderata na ile kolwiek dni za nx ? z góry dzięki

nick : Th3Zodan

Let's play....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...