Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Takie tam wygranie 10 mln GP

arturryzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio wbiłem na bardzo stare konto i otworzyłem GP casstle Hazard extreme czy jakoś tak i wygrałem 10 mln GP

problem w tym że nie mam co robić z tym hajsem więc moge coś komuś giftnąć /Narazie nie moge mam za małą range ale postaram się jak najszybciej wbić

A więc proście o co chcecie a ja bd rozważał każdą prośbę !

Nick w grze : PoAlfa/KillerPenta

@Edit

Link z ss że nie kłamie :http://scr.hu/0u34/m6qf7

@Edit 2

Ok postaram się spełnić każdego życzenie narazie zamykam tak jakby prośby bo musze sprawdzić ile mi hajsu po tym zostanie ;P

P.S od jakiej rangi można Giftać ? :D

@Edit 3 Nowy nick W grze : Th3Zodan (wygrałem zmiane nicku a ten stary był bardzo chu*owy więc xD

@Edit 4 Giftam żeczy do 3 mln ... tzn tak żeby zostało mi 7 mln potem się zastanowie co dalej ; ]

Let's play....

Opublikowano

Jeśli to nie fake, to możesz mi giftnąć lawa na 100-200 dni ;) Jest od 2 daszków

Nie to nie fake a dla pewności za chwilę wbij na CA i srobie ss żebyście mogli być pewni ^^

Co do Law no postaram się w weekend wbić ok 8 lv więc pewnie możesz sie spodziewać law na 150 dni ^^

Let's play....

Opublikowano

Lol, aż sam muszę przepatrzeć inne konta :P

Jak wbijesz SFC to możesz mnie giftnąć lightvesta na 90d (jak jesteś hojny to nawet 180) :D

Nick: LIT0X

FUKSIARZ! :P

Opublikowano

Poprosze light vesta na 90/militarke i nade 90 ;D

Odwdziecze Ci sie jakos ;) Jbc pw

Nick KaMiNiArZ

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gratulacje, a myślałem że te extremy z tego eventu są ustawione :) Chyba na 30 kontach otwierałem skrzynki i maksimum wygrałem 100.000.

Jak chcesz to możesz wysłać mi np miny na 30 dni :) Byłbym bardzo wdzięczny.

nick: michael2029

Opublikowano

Ja bym poprosił Light Vesta i Militar bandanę na 180 dni każde,lub 90.Jak wbijesz wyższą rangę to również G18 Carbon Black.Czarnym granatem też nie pogardzę :D

Nick:mi5zczu

Opublikowano

Mi możesz giftnac light vesta i m 1911 nei na 30/90 nick _FluX__

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Fajnie by były dostać miny, bądź też jakieś szare kluczyki :> btw gratuluję wygranej ^^

Nick: HeXoGaMeR

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja poproszę giete

Nick : TheWorstLady

W zamian mogę Ci giftnąć coś od wysokiej rangi na twoje główne konto

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ja poproszę giete

Nick : TheWorstLady

W zamian mogę Ci giftnąć coś od wysokiej rangi na twoje główne konto

Problem jest takie że nexon za coś zbanował mi moje główne konto... Narazie je próbuję odzyskać

BTW już wiem za co za to że zmieniłem/spolszyłem sobie CA (plik pobrany z tego forum) i zostałem bana na perma...

Let's play....

Opublikowano

10 mln gp za chwile wygrana zmiana nicku, nie za dużo tego szczęścia! takie ss też moge zaraz wstawić ;), i jeszcze to rozdawanie na prawo i lewo, naiwniaki gościu robi sobie z was jaja xD

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

10 mln gp za chwile wygrana zmiana nicku, nie za dużo tego szczęścia! takie ss też moge zaraz wstawić ;), i jeszcze to rozdawanie na prawo i lewo, naiwniaki gościu robi sobie z was jaja xD

jak Ci się nudzi to możesz wstawić... kto Ci broni :> ?

a tak btw. ja na kilku kontach dostałem zmiane nicku za nic więc to nie jest nic wielkiego

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Ja poproszę G36E, 2x tydzień, 2x30dni, 3x90dni :3

Oceana, z góry dzięki <3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mógłbyś mi giftnąć LightVesta i G36E na paredziesiąt dni chociaż:)

nick: MasterSinner

Dzięki z góry! Jeżeli byś czegoś potrzebował napisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...