Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nasus

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy kogo ma na przeciwko na lini.

Jeśli ma takiego shena lub singeda to wiadomo ,że będzie się farmił w nieskończoność i w late będzie robił miazgę , ale jak dostanie kogoś agresywniejszego to nie ma szans np. renekton.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ogólnie, to powiem Ci że na bolu jednak jest łatwiej. Nie wypowiadaj się o rzeczach o których nie masz pojęcia :).

Nie mam pojęcia? Ty się dokładniej zastanów o czym mówisz. Może na goldzie Riven rucha do 30 minuta nasusa, bo nikt z was nie umie tym grać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie mam pojęcia? Ty się dokładniej zastanów o czym mówisz. Może na goldzie Riven rucha do 30 minuta nasusa, bo nikt z was nie umie tym grać.

Nie, nie powinienes sie wypowiadać w tematach które wymagają posiadania jakiejs wiedzy lub umiejetnosci w lolu, bo ich nie posiadasz. O to mi chodzi :).

A nasus jak nasus. Dostanie nerfa- zbyt słaby. Dostanie buffa- Zbyt mocny. Ciężko to zbalansowac i tyle. >,<

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Nie, nie powinienes sie wypowiadać w tematach które wymagają posiadania jakiejs wiedzy lub umiejetnosci w lolu, bo ich nie posiadasz. O to mi chodzi :).

A nasus jak nasus. Dostanie nerfa- zbyt słaby. Dostanie buffa- Zbyt mocny. Ciężko to zbalansowac i tyle. >,<

Ok, pochwal mi się twoją wiedzą linkiem do lolkinga, dziękuje. On jest zbalansowany, tylko najwidoczniej nie potrafisz na niego grać/skontrować jego super słabe early. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

to w early jest kupą a w late jest coś takiego jak focus ;_;

wiadomo tanka sie nie focusuje ale broni sie swoich carry więc on jest słaby tylko ze wzgledu na praktycznie brak escape

­

Opublikowano

Moje zdanie.

Kiedy nim gram i sfarmię się do 150Q jest bardzo OP

Kiedy ktoś nie daje mi życia w early i kiedy powinienem miec 150Q mam jakieś 80-100Q no to słabo

Ogółem, wdg mnie zrównoważony champ.

Dajesz mu farmić = lose

Nie wardujesz, wbija jungler nasus łapie killa farmi = lose

Chociażby go harrasujesz w early = GG easy.

Jeżeli padłeś tak jak tutaj opisujesz. to :

-Nie mogłeś wbic się na niego na full HP i paść

-Musiałes divować

-Musiałes iśc na 500HP

-Musiałes mieć jakieś 60armora

-Nasus musiał mieć AD itemy...

-Musiałeś dojśc do niego z QE, zestunować z W. bić hitami, kiedy pierdyriald jego minionów naqrwia w ciebie jak pojebane.

-Jesteś gównem. (opcjonalnie)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Zależy kogo ma na przeciwko na lini.

Jeśli ma takiego shena lub singeda to wiadomo ,że będzie się farmił w nieskończoność i w late będzie robił miazgę , ale jak dostanie kogoś agresywniejszego to nie ma szans np. renekton.

chyba nie wiesz co potrafi dobrze grany shen , spokojnie moze nie dac nasusowi sie nastackowac, singed troche za slaby w early game ale w mid game juz moze go rozwalic.

ogolnie ostatnio dostal nerfa na lifesteal i teraz latwiej go pocisnac na linii

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...