Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki najlepszy hosting MineCraft, który mnie nie zawiedzie ?

razor710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrym hostingiem jest Mineserv.eu, ale moim zdaniem najlepiej wynająć VPS'a.

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

Polecam ci lvlup.pro albo pukawka.pl :D

Chyba, ze jakies zagraniczne, ale polskie to mniejsze pingi. Zagraniczne sa dobre, bo maja dobre maszyny, ale placic trezba w $ albo euro ;D

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

disCONNECT.pl działa na rynku game hostingowym od 3 lat!

- W pełni automatyczny panel ( łącznie z itemshopem )

- Wiele form płatności

- Firma zarejestrowana na osobę, która faktycznie nią zarządza!!! Co w dzisiejszych czasach jest rzeczą najważniejszą!!

Przetestuj serwer już dziś:)

Opublikowano

Cześć razor.

@Top; CraftServe dobre, ale drogie

Chyba chciałeś napisać że było dobre, bo teraz niestety jest do dupy :)

Najlepiej zakupić własną maszynę (ewentualnie jakiegoś vpsa) - np. na ovh (darmowy firewall), tam masz 100% gwarancję zasobów i co najważniejsze: nie siedzisz na "masówkach"

Opublikowano

Najlepszy to slotex.pl dowolna ilość slotów i płacisz tylko 12 zł za 500 MB pozdro

Opublikowano

Z mojej strony, mogę polecić hosting lvlup.pro, usługi bardzo wysokiej jakość. Miałem serwer 512MB 10 slotów, przy 10 graczach online i przy ok. 17 pluginach i kilku skryptach, śmigał bez lagów ;-)

Opublikowano

Odradzam zdecydowanie FiberHost... Posiadam tam serwer na którym chciałem zbudować dużą mapę, stworzyłem w tym celu płaski teren dzięki czemu mam już 700 MB na 1000MB wykorzystane. Po użyciu voxela sniper wyłączyli mi już dwa razy serwer, a kiedy zapytałem o rzekomo dobry pakiet obsydian nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Pozdro.

csrv najlepszy jest, łatwa obsługa dodawania pluginów, łatwy dostęp do plików wszystko prosto. No ale cena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...