Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcecie kupić sobie i rodzinie na święta?

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chcielibyście podarować sobie oraz najbliższym w tym magicznym czasie ;) ? Ja ojcu dam e-papierosa, może rzuci analogi. Dla siebie planuję kawasaki ninja 300. Dla Mamy jakiś wazon, a dla rodziny drobne upominki. :)

21515.jpg

Opublikowano

Zależy od kwoty jaką mi się uda uzbierać, na razie mam 15zł (:D). Pewnie coś w stylu kosmetyków, albo jakiś gadżet. Sobie nic nie kupuje na święta - pierwsze słyszę.

Opublikowano

Zależy od tego ile hajsu uzbieram.
A tak propos, kupowanie prezentów dla siebie? Pierwsze słyszę :ninja: Przynajmniej ja tego nie robię.

nrhr.png
Opublikowano

No za swoje pieniążki można coś sobie kupić, w ramach przydatnego przedmiotu ;). Ja zbierałem na moto, także czemu by sobie nie kupić ? :D

21515.jpg

Opublikowano

Bo według mnie głupio trochę samemu sprawić sobie drogi motor, a rodzinie po drobnym upominku. Moim zdaniem lepiej zafundować pozostałym coś porządniejszego, a samemu czekać na miłą niespodziankę... Jak kto woli. Ale jak już koniecznie motor, to nie kupowałbym akurat w święta, przy innych. Po prostu źle bym się z tym czuł.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Bo według mnie głupio trochę samemu sprawić sobie drogi motor, a rodzinie po drobnym upominku. Moim zdaniem lepiej zafundować pozostałym coś porządniejszego, a samemu czekać na miłą niespodziankę... Jak kto woli. Ale jak już koniecznie motor, to nie kupowałbym akurat w święta, przy innych. Po prostu źle bym się z tym czuł.

W mojej rodzinie nie ma jakiejś wielkiej tradycji dawania prezentów. Daje się jak komuś jak się chce. A kasę zbierałem długo własną pracą, bez przesady... Dobra koniec dyskusji. Jak ktoś sobie nic nie kupi za własną kasę to nie musi o tym pisać.

21515.jpg

Opublikowano

Kupować sobie prezent na święta? Hah, pierwsze słyszę. Ja zawsze na rodzinie wyłudzam :P

Uzbierałem na prezenty 3 tysiące... Mam coś kupić (przynajmniej tak sobie zaplanowałem):

- Mamie

- Tacie

- Bratu

- Siostrze

- Dziadkowi

- Babci

Ale co kupię? Nie mam pojęcia. Nie śpieszę się, mam dużo czasu.

0tp3.jpg

Opublikowano

Największym prezentem jaki człowiek może sobie zamarzyć, jest spędzenie świąt w rodzinnym gronie. Niestety nie dla każdego się to liczy..
Niemniej jednak ja osobiście nie chcę nic. Dla mnie prezentem będzie uśmiech na twarzy innych ludzi :)

Co do prezentów dla moich bliskich. Nie lubię ich kupować, wolę je zrobić własnoręcznie.
Żaden, nawet najdroższy prezent, nie jest w stanie przebić prezentu który zrobiony jest od serca.

A poza tym, nie mam pieniędzy na prezenty, a dla mojej rodziny, nie są one ważne.

standard (1).gif

Opublikowano

@up

Nie wiem skąd to masz więc podaj strone, wydrukuje pokaże to rodzicom, bo nie mam kaski póki co xD

a tak na serio to nie wiem jeszcze :/

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

@up

Nie wiem skąd to masz więc podaj strone, wydrukuje pokaże to rodzicom, bo nie mam kaski póki co xD

a tak na serio to nie wiem jeszcze :/

Nie ma żadnej strony. A swojego mózgu Ci nie oddam.. Przykro mi.

standard (1).gif

Opublikowano

Eraken nie wydawaj hajsu na E papierosa!

Mojemu tacie kupilem 2 lata temu i co? do dzisiaj jara

To jest drugi nalog !

A jak juz bez spamu to ja kupuje Tableta dla taty kupie jakis zestaw kluczy bo mowil ze chcial :D

Dla mamy to Czekoladki,Wazon i bizuteria.

Dla 9 letniego brata kupie LEGO

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

U mnie w rodzinie jest tak że losujemy sbie osobe ktorej kupimy prezent.

Jeszcze nie bylo losowania wiec ciezko mi powiedzieć.

Ja osobiście chcialbym dostac bluze z d2

Opublikowano

Dla ogółu rodziny - złożyć serwerek NAS - natomiast dla każdego z osobna... To już trzeba będzie ustalić :D Ja sobie na choppera zbieram :3 Parę lat i będzie mnie stać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...