Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Riot zwróci IP?

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nadchodzi "wielki" rework uznawany przeze mnie za nerfa. Mam go od 5-6 miesięcy i przyjemnie mi się grało , jednak patrząc na nowego skarnera raczej nie będe miał zamiaru nim grać , tak więc czy po reworku będe mógł poprosić riot o zwrot IP za postać?

Opublikowano

@up

Naprawde :C

Jaka szkoda xD

Ale osobiscie uwazam ze jesli trafisz na jakiegos milego Riot'man z Supportu to to zrobi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Chodzi o to że postacie wcześniejsze po reworku zwracali,nawet jak trafiłeś na "niemiłego pana z supportu",a teraz już robią większe problemy,mimo to warto spróbować.

Opublikowano

Nie wiem do końca jak to działa ale jak ostatnio pisałem w sprawie oddania mi pieniążków to zrobili to bez większych problemów czy oporów (twitch).

Opublikowano

Ja ostatnio zwróciłem bez żetonów:

Garena

Skórkę do niego

Mastera

Skórkę do ngeo

Sivir

Skórkę do niej

Heimer

Skórkę do niego

Rammusa

Skórkę do niego

W sklepie mi piszę że mam: -10 żetonów zwrotu

Opublikowano

kiedy odnowią żetony?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Garena

Skórkę do niego

Mastera

Skórkę do ngeo

Sivir

Skórkę do niej

Heimer

Skórkę do niego

Rammusa

Skórkę do niego

daj dowod ;)

@Top

tak zwroci

Opublikowano

daj dowod ;)

@Top

tak zwroci

Na ch## mam ci dawać ten dowód? Jak będziesz grzeczniejszy to się zastanowię.

Support oddaje postacie gdy ci się nie podobają gdyż ingerują w wygląd a ty za niego zapłaciłeś.

To tak jak byś kupił ultimate a oni zmienili go na kutasa, nie podobał by ci się za pewne. Ale za to zapłaciłeś.

Więc ci oddają hajs... proste

Opublikowano

Support oddaje postacie gdy ci się nie podobają gdyż ingerują w wygląd a ty za niego zapłaciłeś.

To tak jak byś kupił ultimate a oni zmienili go na kutasa, nie podobał by ci się za pewne. Ale za to zapłaciłeś.

takich kozakow to ja wielu widzialem, -10 zetonow dobry dzolk. ( chyba w paincie ) ;) takie kity to cisnij swoim typom z gimby a nie mi

Po reworku piszesz do suppa i zwracaja ci ip

Opublikowano

Screen or didnt happen

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Będzie można. Ty kupujesz dany towar po opisie, grasz nim, towar sie zmienia wiec masz prawo go zwrócić, jesli nie niech zostawią opcje gry dawną postacią przed reworkiem. Na 90% bedziesz mógł zwrócic.

Opublikowano

Garena

Skórkę do niego

Mastera

Skórkę do ngeo

Sivir

Skórkę do niej

Heimer

Skórkę do niego

Rammusa

Skórkę do niego

-10 to ty masz kurwa IQ

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ostatnio Riot pisał, że nie będzie można wracać postaci po reworku, ponieważ od tego są żetony zwrotu.

Gówno prawda, mi heima zwrócili, pisz do polskiego, szybko odpisuje w porównaniu do kiedyś.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...