Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Skarga Na Arabba

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/108800-tutjak-zarobic-sm/

I dostałem warna ża rzekome reflinki...

Przecież dokładnie napisałem :

Ref Link:

x (x oznacza to że mi usuneli)

Można też wejść na:

http://www.pplinx.com/ Ale to mi nie pomoże

Więc przepraszam w czym tkwi problem i za co dostałem warna?

Jak ktoś chce to wchodzi jak nie chce to nie wchodzi i wchodzi w ten link poniżej...

Proszę o zdjęcie mi tych 10% które za to dostałem.

Dodałem i ref linka i normalnego linka.

Jak ktoś nie chciał mi pomóc to nie musiał.

Proste...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość Mounthains
Opublikowano

arabb jest po prostu bardzo, ale to bardzo surowy ^_^

jak ja?

Opublikowano

Nie :D Mou jesteś spoko tak jak Marian ^^ - nie podlizuję się -,-...Merkon ma rację, arabb jest bardzo surowy i wymagający...Ma pod opieką trzy działy. Niech arabb troszeczkę przystopuje :D Niech bierze przykład z Mariana i Mou :rolleyes:

Opublikowano

Aż będzie tak wyluzowany że będzie warny w prezencie rozdawał <żart> .To ja już wole żeby był surowy ,ponieważ jak widać Mt2 jest największym działem na MPC to też trochę dyscypliny musi panować. A Mou i Marian tak jak lises powiedział jesteście spoko , to ja go w tej wypowiedzi 100% popieram, Mou ty nie jesteś aż taki surowy, i chcemy żeby tak zostało :D

@sebos jak tak bardzo nie chcesz tych 10% napisz jakiś przydany tut lub coś w tym stylu i napisz do D&G może ściągnie chyba że chcesz czekać do świąt a Marian w prezencie ci je ściągnie (jeśli będzie chciał) a przecież za niedługo będzie Wielkanoc :D

@Edit dopiero teraz przeczytałem że tam pisze przystopuje, a ja przeczytałem wyluzuje.

Za dużo Energy drinków myśl ze się nie gniewacie nie ? ^^

icecubea.png

Opublikowano

Mou też zaczyna przesadzać z warnami xD Uczepił się do BlueBlueSky xDD On ma już chyba z 40% :D Mou lubi się wyżywać na innych :lol: Ale koniec ze spamem. Apeluję do arabb`a, żeby troszkę ZWOLNIŁ!! POLE MINOWE! WYCOFAJ SIĘ!!! Nie gnaj tak! To nie jest jakaś autostrada!!!!

Btw. Co to miało być na PW :lol:

Skończ to...

:angry:

Opublikowano

@Jasiek

Mam już 2 tuty "gotowe" na zdjęcie ,ale chcę żeby to się normalnie wyjaśniło.

Jak nie poskutkuje to napisze do Makina,D&G czy kogo tam o zdjęcie

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A co tu jest do wyjasniania? ref link to ref link i skończ juz zachowywać sie jak dzieciak, mogłes go po prostu nie dawać...

Opublikowano

A co tu jest do wyjasniania? ref link to ref link i skończ juz zachowywać sie jak dzieciak, mogłes go po prostu nie dawać...

Dokładnie.

A do tego buxy nie wyplacaja(3/4) i za sam ten temat warn sie nalezy.

Nie jestem moderatorem itp. ale popieram arabba

Opublikowano

Nie no tak nie może być^^ Przez ten temat wyszliśmy (ja i Mou) na potulnych jak baranki <_< Uważajcie bo to się zmieni :D

@top

sebos2 moderator ma zawsze rację nawet gdy jej nie ma :P Będziesz miał nauczkę :D

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Nie no tak nie może być^^ Przez ten temat wyszliśmy (ja i Mou) na potulnych jak baranki <_< Uważajcie bo to się zmieni :D

@top

sebos2 moderator ma zawsze rację nawet gdy jej nie ma :P Będziesz miał nauczkę :D

Mou potulny jak baranek nie jest :D

Dowod w dziale zbanowani

Opublikowano

i po co ten spam ???

Zachowanie Arabb'a jest w pelni uzasadnione + co wiecej sam bym postapil tak samo ;) Popieram jego decyzje o przyznaniu warna

Reflink to reflink... Uwazniej prosze czytac regulamin globalny jak i lokalne gdyz tam tez moze byc o tym wzmianka choc nie musi

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Budowniczy
Opublikowano

Elo chce zglosic skarge na arabba za to ze dal mi warna, mysle ze nie powinieniem go dostac zobaczcie sami

arabb dodana 07 luty 2010 - 11:16

Poziom został podwyższony spam

odnosnie tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/109372-ladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachi/

3 gosci zaspamowalo i chcialem ich uspokoic

a arabb dal mi warna ;>

zalezy mi na zdjeciu tego 10%

bo mam juz 90 ! :D

wdlg mnie to nie jest spam co tam napisalem

84016125.png
Opublikowano

Elo chce zglosic skarge na arabba za to ze dal mi warna, mysle ze nie powinieniem go dostac zobaczcie sami

arabb dodana 07 luty 2010 - 11:16

Poziom został podwyższony spam

odnosnie tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/109372-ladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachiladnie-spamuja-jakims-hamachi/

3 gosci zaspamowalo i chcialem ich uspokoic

a arabb dal mi warna ;>

zalezy mi na zdjeciu tego 10%

bo mam juz 90 ! :D

wdlg mnie to nie jest spam co tam napisalem

Wystarczyłby raport ;)

Budowniczy
Opublikowano

E tam żal cie poprostu :)

noobek i tyle , trzeba sie pogodzic ze cwela mamy za moda -.-

84016125.png
Gość Mounthains
Opublikowano

E tam żal cie poprostu :)

noobek i tyle , trzeba sie pogodzic ze cwela mamy za moda -.-

Ban szykuje za obrazę moderatora -,-...

btw@

Nie no tak nie może być^^ Przez ten temat wyszliśmy (ja i Mou) na potulnych jak baranki Uważajcie bo to się zmieni

@top

sebos2 moderator ma zawsze rację nawet gdy jej nie ma Będziesz miał nauczkę

Kurde będzie się trzeba zmienić bo tak nie może być Oo

Opublikowano

JA tez mialem z nim przesrane. Dal mi warna za sygne bez wczesniejszczego upomnienia. No niestety mam juz 50% super

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

JA tez mialem z nim przesrane. Dal mi warna za sygne bez wczesniejszczego upomnienia. No niestety mam juz 50% super

Po co miał upominać :P, masz regulamin to go czytaj.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Jeśli chcecie temu zaradzić, to zadzwońcie w takie odpowiednie dla niego miejsce...Przyjadą dwaj mili panowie ubrani na biało z fajnym wdziankiem dla niego xDD U nas to się nazywa 'Raumanzug'...Albo wyślijcie SMS o treści 'Pomoc' xDD Dobra powiedzmy, że żartuję, bo wywołam III wojnę światową..Nie chce mi się do Niemiec wracać :P Wolę zostać w Polsce..a co do arabb`a, to trochę przesadza..Prawowitymi modami są: Mounthains, oraz Marian26 ;) A ten niech wraca do Lineage xP

@DOWN

Ty stracisz coś więcej ;)

@EDIT

Tak w ogóle..to ty przesadzasz..nie powiem z czym bo mi wstyd ci to wypominać -.-

Opublikowano

@DOWN

Ty stracisz coś więcej ;)

Cnote ;> ?

Osobiscie sie ciesze, ze straciles kida :)

Odkad wrzuciles niedzialajacego TH ,przez ktorego moj antywir musial sie wlaczyc, stracilem do Cb zaufanie;)

A arabb odwala kawal dobrej roboty; )

To , ze jest troche surowszy jest jego najwieksza zaleta , szczegolnie kiedy ma sie pod opieka taki dział jak metin2

Opublikowano

arabb straci posadę ;) Trzeba było nie kapować na GF za udostępnianie hacków noobq..Przez arabb`a wszyscy mają przejebane..

@DOWN

Skoro nigdy nie grałeś w Metin2, to czemu jesteś modem tego działu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...