Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Aline2 - Wersja 2

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 739
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram i ogarnę :)

PS: Dzięki za wstawkę :)

To nie ja wstawiałem tylko Administrator tego serwera którzy postawili serwer na tych plikach i zrobili clienta który działą a binke weź z clienta Aline2

Opublikowano

Nie ogarniam , wszystko zrobiłem dobrze , mysql jest itd.

W cliencie napisane " Norm " a stoi na " Zostaniesz połączony z serwerem "

Opublikowano

Witam, mam malutki problem z plikami bowiem jak w chodzę przez navicata do serwera i wchodzę w zakładkę account to mam tam pusto i gdy robię nowego i próbuje się zalogować to wyskakuje mi komunikat nieprawidłowy login lub hasło

Czy mógłby mi ktoś pomóc ?

Opublikowano

Mam pewien problem gdy mój kumpel chce wejść do gry spoko wchodzi mu do wyboru postaci , i tu pojawia się problem. Ponieważ gdy wybiera postać chwile postać postoi i go wywala do menu klienta. Wie ktoś o co może chodzić?

Opublikowano

Client z tego tematu jest S T R A S Z N Y . Pliki fajne i polecam ściągnąć tego clienta z fb i go uzupełnić.

Ten client z FB jest strasznie zbugowany :) Nie radze sicagac poczatkujacym bo sie nawet nie polacza z serverem

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zaraz zobacze clienta Segoria.pl. "Tamto coś" juz usunalem. A co do clienta z fb, ja nie mialem problemow z laczeniem sie z serwerem takze nie wnikam.

@Odechciało mi sie ściągać jak zobaczyłem ich łatkę "Odpalaj.exe" , "WyjebTo.exe" haha. Zostaje przy tym z fb

2qjdrvb.png

Opublikowano

da ktoś link na gotową maszyne ale w formacie .iso aby można było zainstalować już na dedyku?

bardzo bym był wdzięczny

Opublikowano

http://youtu.be/FbnifmKYKJQ

Maszyna sie upload'uje i Client również (Dodam za godzine linki)

Pozdrawiam ^_^

Ps. Dodałem nagrałem Vtuta bo każdy ma z czymś problem a w wersji mojej działa na 1000% ;) Pozdrawiam

Sorry ale nie mogę cię zrozumieć ;D

Jak byś wyłączył tą muzykę to może było by lepiej :)

Ale poradnik spoko można się dowiedzieć z samego patrzenia.

Opublikowano

gdy chce sie zalogować wpisuje root qwe123 i wyskakuje że źle

Da ktoś hasło i login dobry?

da ktoś link na gotową maszyne ale w formacie .iso aby można było zainstalować już na dedyku?

bardzo bym był wdzięczny

Jest w opisie filmu

Opublikowano

gdy chce sie zalogować wpisuje root qwe123 i wyskakuje że źle

Da ktoś hasło i login dobry?

Jest w opisie filmu

Sa niestety czasem takie problemy, z poradnika raina i jego maszyny tez tak bylo ze root/haslo nie dzialaly (login inncorect)

Po proboj, np usun logi z Virtualboxa, usun maszyne z vb (remove only) i otworz niebieskim kwadratem . Pisz na gg w razie problemow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...