Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Aline2 - Wersja 2

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 739
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

Powie mi ktos jak wyłaczyc cos takiego ze włacze sie do swiata gry i pisze ze (client jest niezgodny prosze pobrac najnowsza łatke) jak to zlikwidowac

http://fotoo.pl/show.php?img=660252_1128-213816.jpg.html

juz działa naprawiłem :)

sporo bugów na serwie

wymień mi chociaż z 5 takich poważnych ....

UP@ no są chyba nowe rzeczy czy coś i jest bardziej odbugowany??

Ludzka głupota , brać same gotowce ... masz przecież podstawę clienta wgrać samemu coś to problem ? ... jezu święty, najlepiej ściągnąć gotowego clienta i pliczki ptsss, pocałować kogoś w dupe i postawić od razu na nich server co nie ?

Kur%@! ! kto wam da gotowe w 100% pliczki + client ? ... bez żadnych bugów ...

rozwala mnie coś takiego xD xD

45025232242689268053.gif

Opublikowano

UP@ no są chyba nowe rzeczy czy coś i jest bardziej odbugowany??

Takie pierdolenie kotka za pomoca mlotka...

Zamiast dodac cos do klienta lepiej siedziec pare dni na forum i prosic ludzi niech upna tak?

Dostales pliki + klienta to jeszcze kurwa zle bo klient stary wrr...

Co do plikow to sa calkiem fajne.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

POMOZE KTOS MOJ KOLEGA NIE MOŻE WBIĆ NA SERVER(HAMACHI) Przez Aline2 STARTER zaloguje go do wyboru postaci i go wywala do logowania a przez glowe sury nie chce mu wgl Odpalic POMOCY moje gg 12833545

Opublikowano

POMOZE KTOS MOJ KOLEGA NIE MOŻE WBIĆ NA SERVER(HAMACHI) Przez Aline2 STARTER zaloguje go do wyboru postaci i go wywala do logowania a przez glowe sury nie chce mu wgl Odpalic POMOCY moje gg 12833545

Spakuj innym packerem rooty, albo podeślij syserr z clienta.

Takie pierdolenie kotka za pomoca mlotka...

Zamiast dodac cos do klienta lepiej siedziec pare dni na forum i prosic ludzi niech upna tak?

Dostales pliki + klienta to jeszcze kurwa zle bo klient stary wrr...

Co do plikow to sa calkiem fajne.

Popieram kurwa dokładnie, tutaj mogę zacytować przysłowie "Daj palec, a weźmie rękę" ... sprawdza się, jak byście nie potrafili sami sobie pozmieniać albo pododawać rzeczy w cliencie , jak tego nie potraficie zrobić to po kiego huja ! zabieracie się wgl za to -_-

45025232242689268053.gif

Opublikowano

dobra niech mi ktoś powie czym sie różni stary od nowego clienta (w sesie co ma nowy czego nie ma stary) bo nie będę sie pierdolil i czekal az ktos z łaski swojej wrzuci clienta szybciej zrobie sobie samemu

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

dobra niech mi ktoś powie czym sie różni stary od nowego clienta (w sesie co ma nowy czego nie ma stary) bo nie będę sie pierdolil i czekal az ktos z łaski swojej wrzuci clienta szybciej zrobie sobie samemu

Tak jak ja :)

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Ja też mam klienta który waży 1.6gb

ale nikt mi nie chce pomóc z wywalaniem

poprostu się ładuje i po chwili się zamyka .

Jak ktoś pomoże to w nagrode mu przesle mam down 20mb a up 5mb więc do 1h maksymalnie będziesz miał ;]

możecie pomagać przez Teamviever gdyż tak najwygodniej

ID :563 807 894

hasło : 1228

Za pomoc macie klienta ode mnie .

DOWÓD :

8szi.jpg

Jak to jest wycięte i wklejone przez paina, nawet widać niedorobione wycięcie <good job>

Opublikowano

temat dosyć popularny jak ktoś odpalił na vps/dedyku zachęcam do zrobienia movie tut ,z pewnością posypie sie sporo like-ów

lub jednego porzadnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...