Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]Blacklight Retribution

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem dobrą rzeczą było by dodanie działu Blacklight Retribution

Gra prężnie się rozwija i ma od zaje... polskich graczy

Gra jest dość nowa a popularna i zapewne dużo forumowiczów już o niej słyszało..

...

Opublikowano

Ja słyszałem o grze, i paru moich znajomych z którymi grałem w Mass Effect 3 Multiplayera. Przesiadło się na Blacklight: Retribution.

Problem w tym, czy są cheaty, bugi itp?

Neutral z nastawieniem na tak.

Opublikowano

Cheatów nie ma alev bugi owszem są i ogólnie to rzadko spotkasz może bug z leżeniem,którego nie ma(leżenia nie ma)

...

Opublikowano

Moim zdaniem dobrą rzeczą było by dodanie działu Blacklight Retribution

Gra prężnie się rozwija i ma od zaje... polskich graczy

Gra jest dość nowa a popularna i zapewne dużo forumowiczów już o niej słyszało..

Nie słyszałam. Skoro proponujesz dodanie działu to może byś cokolwiek napisał o tej grze?

Opublikowano

Nie słyszałam. Skoro proponujesz dodanie działu to może byś cokolwiek napisał o tej grze?

Dokładnie, najlepiej żebyś trochę powiedział jakiego pokroju jest gra, możliwe, że dział wypali.

Jestem na Tak, ale na testy.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Rise of Metin też był niby testowy, a przyjął się chyba i funkcjonuje oficjalnie.

Jestem na tak, jak również dobrze by było dodawanie for do każdej obleganej przez polaków gry.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Rise of Metin też był niby testowy, a przyjął się chyba i funkcjonuje oficjalnie.

Jestem na tak, jak również dobrze by było dodawanie for do każdej obleganej przez polaków gry.

Lecz metin to wielka produkcja...

Neutral z przychyleniem na tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie słyszałem, ale jeśli to prawda co mówisz, to można jako dział testowy dać.

Opublikowano

Ja nie słyszałem, ale jeśli to prawda co mówisz, to można jako dział testowy dać.

PMK3yt4.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie napisałeś nic o grze, nie widzę, żeby gdziekolwiek powstawały tematy odnośnie gry.

Nie ma sensu. Póki co odrzucam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...