Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Najlepsza odpowiedź.

KlauS.

.-.  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zgadzasz si? z tre?ci? tematu?

• Tak.
      7
    • Nie.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Wy zapominacie o tym, a tracicie użytkowników z powodu podania najlepszej odpowiedzi i każdy gość może sobie zobaczyć to, czego szuka.

Twój argument jest inwalidą. User wbija na forum. znajduje to co chciał a potem być może zostanie na forum bo może coś w przyszłości znajdzie. Ja bym się wkurwił jakbym czegoś szukał a wyskakiwały by mi tylko jakieś fora na których aby coś odczytać muszę założyć konto. Po za tym to zapominasz że konto =/= użytkownik, 

Ankieta z dupy bo co my głosujemy? Żeby naprawić błąd? Czyli jak będzie dużo na nie to on sobie zostanie?

Błędy zgłaszamy na supporcie a twoje refreshowanie tego tematu nie ma sensu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Twój argument jest inwalidą. User wbija na forum. znajduje to co chciał a potem być może zostanie na forum bo może coś w przyszłości znajdzie. Ja bym się wkurwił jakbym czegoś szukał a wyskakiwały by mi tylko jakieś fora na których aby coś odczytać muszę założyć konto. Po za tym to zapominasz że konto =/= użytkownik, 

Ankieta z dupy bo co my głosujemy? Żeby naprawić błąd? Czyli jak będzie dużo na nie to on sobie zostanie?

Błędy zgłaszamy na supporcie a twoje refreshowanie tego tematu nie ma sensu.

1. Popatrz na datę założenia tematu. Wtedy forum miało większe "problemy" i kwestia naprawiania takiego małego błędu była naprawdę ważna, bo "nie warto, skoro forum ma poważne błędy".

2. MPCForum to największe forum w swojej dziedzinie, raczej nigdzie indziej użytkownik nie znajdzie treści z tutejszych tematów. Zarejestruje się, aby mieć to z głowy - po coś te code jest obowiązkowe. Nie ja ustalałem taką zasadę, nie do mnie pretensje.

3. Support? Proszę, idź to zgłoś:

http://mpcforum.pl/support/index.php

Napisz po uzyskaniu odpowiedzi. Temat sam w sobie nawet jeśli nie jest sugestią, to tematem informacyjnym, a jak widzimy to dotychczas nikt się tym nie zajął, więc ten refresh jest potrzebny.

QtiV6xY.gif

Opublikowano
@techse

1. Popatrz na datę założenia tematu. Wtedy forum miało większe "problemy" i kwestia naprawiania takiego małego błędu była naprawdę ważna, bo "nie warto, skoro forum ma poważne błędy".

2. MPCForum to największe forum w swojej dziedzinie, raczej nigdzie indziej użytkownik nie znajdzie treści z tutejszych tematów. Zarejestruje się, aby mieć to z głowy - po coś te code jest obowiązkowe. Nie ja ustalałem taką zasadę, nie do mnie pretensje.

3. Support? Proszę, idź to zgłoś:

http://mpcforum.pl/support/index.php
Napisz po uzyskaniu odpowiedzi. Temat sam w sobie nawet jeśli nie jest sugestią, to tematem informacyjnym, a jak widzimy to dotychczas nikt się tym nie zajął, więc ten refresh jest potrzebny.

1. Co mnie data jak tego tematu nie powinno tutaj być.

2. Sam napisałeś że niby forum traci użytkowników bo niezalogowany widzi code co jest bezsensem. Po co i na co zostało to wprowadzone ukrywanie to nie mi oceniać.

3. Support to nie tylko ten link co podałeś - @techse

76561198001815076.png
Opublikowano

1. Co mnie data jak tego tematu nie powinno tutaj być.

2. Sam napisałeś że niby forum traci użytkowników bo niezalogowany widzi code co jest bezsensem. Po co i na co zostało to wprowadzone ukrywanie to nie mi oceniać.

3. Support to nie tylko ten link co podałeś - @techse

2. No tak, zaprzeczyłem sam sobie, przepraszam. Czasem dojść do logicznego rozwiązania można tylko dzięki wymianie zdań z innym człowiekiem.

3. Obecnie są błędy 502 i myślę, że techse chce je wyeliminować, dlatego wolę dać mu czas na załatwienie tego. Na dodatek w czasie stworzenia tego tematu (tak wiem, nie obchodzi Cię data) techse był mało aktywny, w przeciwieństwie do teraz.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...