Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie turniej haxa? Przedyskutujmy to.

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedz na pytanie.

Zadna. To zawodnik spierdolił i to on powinien ponosic konsekwencje a więc druzyna w której nie zjawi sie zawodnik powinna zostac zdyskwalifikowana.

Opublikowano

Odpowiedz na pytanie.

Zadna. To zawodnik spierdolił i to on powinien ponosic konsekwencje a więc druzyna w której nie zjawi sie zawodnik powinna zostac zdyskwalifikowana.

Dlaczego więc naskakujesz na mnie, mówiąc, że będę się tłumaczył, jak "spierdolę" ? :>

Opublikowano

Ja moge zorganizować, jestem nołlifem, jestem nałogowym haxbalowcem i jestem prawie tak samo zajebisty jak Heniek. I organizowałem konkurs który co prawda był zjebany jak lemon no ale cóz. Ucze sie na błędach, piona.

Opublikowano

Na razie nie jest problemem organizator, muszę się dowiedzieć ile osób byłoby chętnych, to nie jest zapowiedź, bo nic nie jest pewne, jedynie sugeruję i chce zobaczyć zainteresowanie.

@nn3

Nie hejtuj bezpodstawnie, bo słaby jesteś. Daruj sobie ;)

Opublikowano

Na razie nie jest problemem organizator, muszę się dowiedzieć ile osób byłoby chętnych, to nie jest zapowiedź, bo nic nie jest pewne, jedynie sugeruję i chce zobaczyć zainteresowanie.

@nn3

Nie hejtuj bezpodstawnie, bo słaby jesteś. Daruj sobie ;)

BEZPODSTAWNIE? :D To Ty lepiej nie mów na temat na który nie masz zielonego pojęcia. To samo się tyczy organizowania konkursu, nie znasz haxbala co potwierdza Twoje pierdolenie o pingu 0-10 a chcesz konkurs organizowac.

Opublikowano

Chodzi mi o PEŁNE ZOPTYMALIZOWANIE gry, by zapobiec płaczu potem uczestników o "laggi". Myślę, że tu tej wymiany pogladow między nami wystarczy, jak chcesz to zapraszam na gg/pw.

@Skoro sie na niczym nie znam, to odwołuje całą zapowiedź i ogłaszam, że turnieju żadnego nie zorganizuje. Pozdrawiam. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...