Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2 [Dedyk] [Medium]

WielebnyProrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. Przyjemny exp, drop oraz w późniejszym okresie pvp. Dmg nie jest jakoś wygórowane więc pvp nie konczy sie po 2 skilach.Jedynym minusem jest brak graczy, ale miejmy nadzieje, że z biegiem czasu bedzie ich przybywać. Serwer naprawdę godny uwagi;)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. Przyjemny exp, drop oraz w późniejszym okresie pvp. Dmg nie jest jakoś wygórowane więc pvp nie konczy sie po 2 skilach.Jedynym minusem jest brak graczy, ale miejmy nadzieje, że z biegiem czasu bedzie ich przybywać. Serwer naprawdę godny uwagi;)

Dziękuje za pozytywną opinie i Zapraszam na serwer. Serwer prawdopodobnie niedługo przejdzie lekką przebudowę tzn. nic nie będzie ruszane od strony Gry (Ceny, exp itp.) lecz chcę zmienić aktualne pliki serwerowe (2010) na najnowsze (2013). Jeśli wszystko się powiedzie potrzebny będzie także nowy client. Lecz poprawi to kilka myśle że przeszkadzających bugów.

Opublikowano

Serwer jest po prostu świetny ! Żaden serwer wcześniej nie wciągnął mnie tak bardzo oraz nigdy tak długo nie przesiadywałem przed metinem. Jedynym mankamentem serwera jest mała ilość graczy,jednak gdy serwer trochę postoi to i gracze zwrócą uwagę, a jak na razie jest idealna okazja żeby się wybić, ponieważ spoty i metiny najczęściej stoją wolne ;)) ZAPRASZAM DO GRY !! Jinno - BrazzeR

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...