Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2 [Dedyk] [Medium]

WielebnyProrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Góry zaznaczam że Prezentacja zawiera Minimalną ilość wiadomości, na dniach zmienimy jej wygląd oraz opiszemy wszystko, póki co Przepraszamy i Prosimy o oszczędzenie sobie hejtu.

clcoxhbk00rb.png

Diary-MT2.pl czyli troche unowocześniony serwer, choć trzyma troche klimat dawnego Metina. Mimo wielu złych opini na temat serwera

Uważamy że poprawiliśmy uporczywe bugi, tak więc można śmiało wbijać do gry jak i Wbijać Max LVL.

Prezka póki co oklepana, więc Prosze sobie oszczędzić Hejtu. Ale postaramy się na dniach dodać nową z ładniejszą oprawą graficzną, oraz

dodamy małe wiki czyli co z czego dropi itp.

A dla tych którzy zamierzają sądzić że grafika prezentacji nie zachęca do gry mam pytanie: Ważniejsze jest to żeby na serwerze fajnie się grało,

a także żeby panowała fajna atmosfera czy lepiej żeby prezka była ładna i serwer oklepany?

A dla osób które zamierzają hejtować:

http://www.youtube.com/watch?v=3e6mgygHbKo&feature=youtu.be&t=53s

4vyovjbxfj9y.png

Exp: Ciężko mi dokładnie określić ale uznam że 400%

Yang: Ciężko mi dokładnie określić ale uznam że 300%

Wydaje się że Yang nie dropi w dużych ilościach

lecz wykonując wszystkie misje możemy się

dorobić.

Drop: Ciężko mi dokładnie określić ale uznam że 250%

Takie małe FAQ (czyli najczęściej zadawane pytania):

-Skąd dropi truta?

-Azrael, Smok, Baronowa, Riper

-Czy zostanie powiększony lvl oraz dodane zostaną nowe dungeony:

-Tak Czytaj niżej pod nagłówkiem Planowane Zmiany

GamePlay z serwera:

http://www.youtube.com/watch?v=J1SOWAF_RKY

3r25b20c1hm6.png

Procesor: intel xeon e3 1gbit

Pamięć Ram: 8gb

Łącze:1gbit

n8bq6yq3iiuf.png

Tak więc planujemy zwiększenie maxymalnego poziomu do 125 lub 150, co wiąże się z dodaniem

nowych broni, zbroji, biżuterii oraz oczywiście Nowych expowisk jak i Dungeonów.

Zastanawiam się także nad usunięciem systemu petów, kostiumów oraz nowych fryzur.

(osoby które to posiadają będą to mieć).

Dodatkowo w najbliższą środe planuje zaktualizowanie plików z 2010 na 2013 co wyeliminuje

kilka bugów.

6188c27e7aia.png

Bronie do Expa:

6s6w3i2x4bmk.png

Bronie do PVP:

hazhvtpr4yd7.png

Jeśli będzie to konieczne to pojawi się Broń po Brzegowym Ostrzu.

Zbroje Hwang:

03nwh1x4olw8.png

Pozostałe zbroje:

iemxlozyqwt8.png

Zapytacie jak to możliwe że można zrobić Zbroje Hwang oraz Niebiańską.

Zbroje Hwang wytwarzamy normalnie ulepszając stalke+9.

Natomiast Niebiańską u Seon Peyong (nie przenosimy na niego tylko klikamy)

4hrqkam6xq2e.png

Biżuteria:

ltrbwbtvmjgs_t.jpg

lzkvt8o5d371.png

t1t60aeh3995.png

qs70p3lumfp1.png

Diabelskie Katakumby:

c6qpd4ez83cn.jpg

Do wejścia potrzebujemy w sumie 3 osoby w PT oraz Zasuszoną Głowę dostępną z Ripera.

Komnata Pająka:

4dmldk462k29.jpg

Wejście od 65 do 95lvl potrzebujemy być w grupie.

Komnata Smoka:

32zere9xpfic.jpg

Aby wejść Potrzebujemy 3x Kręty Klucz(dostępny z Generała Yonghan)

nreges95pv7a.png

hiriwgltkj2c.png

Nowa mapa dostępna jest od 100 poziomu i musimy się tam męczyć do 110. Na mapie występują Metiny na 95,100,105 lvl z których drop razem z szansami niedługo opiszę.

zztwafuvjikf.png

[HA]Wielebny

[GM]HorizoN

Opublikowano

Zagram na serwerze ponieważ wydaję się ciekawy i nie ma milionów epików,ale jak to jest ze skillami na tym serwerze bo nie ma nigdzie napisanego tego :)

Opublikowano

Zagram na serwerze ponieważ wydaję się ciekawy i nie ma milionów epików,ale jak to jest ze skillami na tym serwerze bo nie ma nigdzie napisanego tego :)

Oj Przepraszam przeoczyłem, tak więc od M do G mamy dwie możliwości:

-10 Instrukcji które dropią z metków (nawet po 6 sztuk)

-Tęczowy Kamień który możemy kupić u npc, podnosi on poziom skilla o 10 w góre (tzn jeśli ma ktoś np na M5 i użyje to dostaje na G5)

Od G do P to już jeden kamyk duchowy dostępny u handlarki.

Za dobrą opinie Dziękuje i Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Wielebny ale one dropią z metków każdych? czy Jak? Zagram podoba mi się gra ktoś w chunjo ;pp ?

Opublikowano

Wielebny ale one dropią z metków każdych? czy Jak? Zagram podoba mi się gra ktoś w chunjo ;pp ?

Tak, dropią z każdego metina. W chunjo gra pare osób. Na serwer Serdecznie Zapraszam jak i Pozdrawiam.

Opublikowano

Mógłbyś zwiększyć drop yang, lub zmienić ceny dodań bonów, bo nie można zrobić eq do pvp. Wkońcu to serwer easy/medium. Najlepiej by było gdybyś dał 200szt. zmianek po 100k lub zmienił, że w 1h można te 500kk uzbierać.

Tak po za tym serwer na prawdę okej i godny uwagi, po ogarnięciu teamu i drobnych poprawek tylko ta kasa zniechęca do gry. Pozdrawiam i zachęcam do gry. Wbijajcie jak najwięcej osób shinso.

Opublikowano

Widać szykuje się skromny Medium.

Bardzo mi się podoba ten kolor użyty w grafice.

Życzę wam powodzenia bo widzę że stawiacie na dobry typ serwera.

beil.png

Opublikowano

Chyba top1 z tego co jest dzisiaj ^^ Bardzo fajnie zrobiony server, każdemu kto nie może się zdecydować.. polecam wbijaj jak najszybciej!!! :D

Nie no.. poważka fajnie się gra, dawno nie siedziałem tylu godzin bez wyłączenia gry ;p

Opublikowano

Chyba top1 z tego co jest dzisiaj ^^ Bardzo fajnie zrobiony server, każdemu kto nie może się zdecydować.. polecam wbijaj jak najszybciej!!! :D

Nie no.. poważka fajnie się gra, dawno nie siedziałem tylu godzin bez wyłączenia gry ;p

Dziękuje za dobrą opinie, Zapraszam na serwer jak i Pozdrawiam.

Opublikowano

Z okazji zbliżających się Świąt jak i Mikołajek szykujemy kilka nowości oraz Event Świąteczny. Plan eventu możecie zobaczyć na stronie głównej Serwera. Choć póki co jest on jeszcze nie skończony więc na Święta Bożego Narodzenia jak i na Nowy Rok możecię się szykować na coś więcej, lecz to zostanie podane w późniejszym terminie.

Co do zmian na serwerze które zaszły dotychczas. Komnata Smoka i Pająka jest już sprawna. Aktualnie staram się poprawiać reszte bugów. Tak więc Przepraszam za tamte Bugi i postaram się aby nigdy więcej nie nastąpiły.

Szykujemy także powoli nowe dungeony i myśle że do 6 grudnia będzie dostępna Wieża Wygnańców, w nieco późniejszym terminie bądź jak mi się uda dodam także kilka innych dungeonów.

Zapraszam do Gry jak i Pozdrawiam.

Z okazji zbliżających się Świąt jak i Mikołajek szykujemy kilka nowości oraz Event Świąteczny. Plan eventu możecie zobaczyć na stronie głównej Serwera. Choć póki co jest on jeszcze nie skończony więc na Święta Bożego Narodzenia jak i na Nowy Rok możecię się szykować na coś więcej, lecz to zostanie podane w późniejszym terminie.

Co do zmian na serwerze które zaszły dotychczas. Komnata Smoka i Pająka jest już sprawna. Aktualnie staram się poprawiać reszte bugów. Tak więc Przepraszam za tamte Bugi i postaram się aby nigdy więcej nie nastąpiły.

Szykujemy także powoli nowe dungeony i myśle że do 6 grudnia będzie dostępna Wieża Wygnańców, w nieco późniejszym terminie bądź jak mi się uda dodam także kilka innych dungeonów.

Zapraszam do Gry jak i Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...