Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BoL'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesteś aż takim idiotą?

nie widzisz że to wersja beta która praktycznie w ogóle nie działa?

do jutra nie pograsz

Możesz mi wytłumaczyć, czego wersja "beta"? BoL aktualnie już działa, ale tylko dla VIP'ów + wszystkie skrypty chodzą bez problemu.

8372383248.png
Opublikowano

Po 1 nie musisz odrazu po mnie cisnac tak jak kolega up napisal ze BoL dziala ale dla vipow i skrypty chodza prawidlowo sek w tym ze mam vipa i nie chodzi poprawnie i w tym problem.

Opublikowano

Po 1 nie musisz odrazu po mnie cisnac tak jak kolega up napisal ze BoL dziala ale dla vipow i skrypty chodza prawidlowo sek w tym ze mam vipa i nie chodzi poprawnie i w tym problem.

Próbowałeś od nowa ściągnąć wszystkie pliki? Polecam także wejść w %appdata%, usunąć folder BoL i zainstalować od nowa. Lepiej jest mieć wszystko na czystko - spróbuj :).

8372383248.png
Opublikowano

Możesz mi wytłumaczyć, czego wersja "beta"? BoL aktualnie już działa, ale tylko dla VIP'ów + wszystkie skrypty chodzą bez problemu.

Nie, nie chodzą :) 90% funkcji nie działa i wywala bugsplaty.

Dodam że używanie zoomhacka jest detecable w tej wersji, - informacja od admina "Husky" wystarczy poczytać historię shoutboxa.

jD268Eu.png

LeeSinor skoro chuja wiesz to ludzi nie wprowadzaj w błąd. Obecna wersja to wersja niestabilna i niedziałająca w 90% skryptów, dlatego wywala bugsplaty.

Trzeba czekać aż wyjdzie sprawna, stabilna wersja.

22:04/ spudgy jest właśnie Online, być może oznacza to update w przeciągu najbliższych minut :) Miejmy nadzieję :)

Opublikowano

Ok Klejnot nilu w takim razie mi napisz czy stare skrypty beda chodzili jak juz wprowadza normalna wersje bo jestem nowy w Bolu niecale 2 tyg go uzywam i o jest moj pierwszy update

Opublikowano

Ok Klejnot nilu w takim razie mi napisz czy stare skrypty beda chodzili jak juz wprowadza normalna wersje bo jestem nowy w Bolu niecale 2 tyg go uzywam i o jest moj pierwszy update

Tak, będą działały.

Opublikowano

Dokładnie wydaje mi się, że BoL zostanie dzisiaj aktywowany dla Vipów. Spudgy jest offline ale nie zapominajmy, że pochodzi z Brazylii gdzie jest zupełnie inna strefa czasowa. Poza tym dużo się rozmawia o tym, że może wyjść BoL 2.0

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

A co dokladnie wiaze sie z Bolem 2.0 a tak pozatym spudgy jest teraz offline ale pracuje wiem to od glownego admina z BoLa

spudgy jest głównym adminem a on nie daje żadnych informacji więc raczej nie.

@ushera7 dziś update już na pewno nie będzie.

Opublikowano

Widzę że nie tylko ja cały czas czytam shoutbox'a. W każdym razie chwała bogu w końcu będzie uptade. Podobno ma dać jakąś rekompensate za te czekanie. W sumie gość zarabie (podobno) 150k $ miesięcznie więc 2 dni albo chociaż 1 dzień przedłużenia vipa aż takiej różnicy mu nie zrobi a dla nas to zawsze coś jest.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Widzę że nie tylko ja cały czas czytam shoutbox'a. W każdym razie chwała bogu w końcu będzie uptade. Podobno ma dać jakąś rekompensate za te czekanie. W sumie gość zarabie (podobno) 150k $ miesięcznie więc 2 dni albo chociaż 1 dzień przedłużenia vipa aż takiej różnicy mu nie zrobi a dla nas to zawsze coś jest.

VIP będzie przedłużony o te dni, przynajmniej tak pisał drugi admin - Husky.

Opublikowano

@UP
Jak nie dostaniesz to napisz huskiemu albo spudgiemu jaka sytuacja była jeżeli będą rzeczywiście rozdawać to może dostaniesz.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@up

Bardzo by mnie to ucieszyło ponieważ możliwość zakupu VIP`a będę miał dopiero we wtorek, a chciałbym sobie jeszcze dzisiaj pograć na BoL`u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...