Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety, jeszcze rano mi ładnie działało, a teraz odrazu limit, próbowałem kilka razy i dalej to samo : (

No ale, już z rok się z tego korzystało, no to teraz można coś zainwestować , i przestać okradać PLAY :P

Ten limit dalej wystarcza mi np do GG na fonie, więc jest i tak dobrze xD

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety, jeszcze rano mi ładnie działało, a teraz odrazu limit, próbowałem kilka razy i dalej to samo : (

No ale, już z rok się z tego korzystało, no to teraz można coś zainwestować , i przestać okradać PLAY :P

Ten limit dalej wystarcza mi np do GG na fonie, więc jest i tak dobrze xD

a mi na przeglądanie neta przez przeglądarkę opera. ledwo dołączyłem i nie zdążyłem się nacieszyć :( to dziś zaczęło wysyłać o limicie? bo parę dni temu nie wysyłało jeszcze.

Edit: na innych forach(nie podam jakich) piszą że wszystkim dziś wysyłali o limitach

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Mi narazie dziala mpze wczoraj mieli przerwe

Ale masz prędkość pozwalającą na oglądanie youtube ? Czy tylko neta na przeglądanie lekkich stronek

Opublikowano

Ja korzystałem z tego jeszcze na starym, lubie to, ale jak ten koleś z zara****.com to wrzucił w listopadzie i 3k ludzi się zbiegło to oczywiście że to wykryją. Ja się pytam czy jeszcze działa ten OGARNE czy juz nie?

furry.png

Opublikowano

Kurdebele, średnio im odpowiada to że naprawili ten bug :(

Od końca kwietnia tamtego roku jechałem na tym bugu caaalutki czas. Przyznaję że był to mój jedyny net na kompie i byłem z niego bardzo zadowolony.

W sumie fajna sprawa bo pasowało posiedzieć na kompie to karta do modemu i siedzimy, trzeba gdzieść iść to karta do telefonu i necik zawsze przy sobie.

Gdyby ludzie siedzieli cicho to dalej by to działało no ale trudno. Lepiej chwalić się wszędzie żeby zablokowali. No ale trudno, prawie 9 miesięcy neta za friko to nie tak źle. Gdybym chciał opłacać mobilnego neta o takiej prędkości (do 7mb) to poszedłbym z torbami biorąc pod uwagę że w ciągu miesiąca pobierałem średnio 70-100gb :)) (głównie na oglądanie anime tyle szedło)

No nic, trzeba się udać po starter z orange bo już z tydzień siedzę na tym wolnym internecie z downloadem 3-5kbps :(

HBV27j.png

Opublikowano

bry.. A ja tu z takim pytaniem dotyczacym tego internetu w play :P Czy nadal przedłuża ważność konta po aktywacji taryfy lubie To ? Bo mi by pasowało jak by chodził po przekroczeniu limitu wolniej tylko żeby przedłużało ważność konta :)

Opublikowano

bry.. A ja tu z takim pytaniem dotyczacym tego internetu w play :P Czy nadal przedłuża ważność konta po aktywacji taryfy lubie To ? Bo mi by pasowało jak by chodził po przekroczeniu limitu wolniej tylko żeby przedłużało ważność konta :)

Tak nadal to działa przedłuża się ważność konta o jeden dzień jak zmienisz na taryfę na "Rok ważności konta" a potem spowrotem na "Lubię to"

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Działa to jeszcze?

Z Internetem Play? Nie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Razeer123 działa jeszcze ale jest powolny ale jak się ma operę mini i np. Tapatalk to wystarcza

Nie działa. Taryfa "Lubię to!" oferuje powolny internet zawsze, a tym bugiem był nielimitowany szybki :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...