Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A znasz jakieś inne działające bugi np. do Orange?

Zaktualizowałem pierwszy wpis 15zł 25GB w Orange

A ja tak przy okazji skromnie proszę za wyjawienie patentu darmowego neta o zdjęcie paru punktów ostrzeżeń :P

Byłbym bardzo Happy

happy.jpg

Jestem wesoły Tomek

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, powiedzmy, że zamawiam tą karte z ofertą Lubie to, ale tam jest któtki okres ważności konta, więc gdy będę miał zablokowane połączenia wychodzące a później nawet i przychodzące to dalej będę mógł kombinować z tym internetem?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ok, powiedzmy, że zamawiam tą karte z ofertą Lubie to, ale tam jest któtki okres ważności konta, więc gdy będę miał zablokowane połączenia wychodzące a później nawet i przychodzące to dalej będę mógł kombinować z tym internetem?

Nie przedluzasz waznosci karty bo robi to za Ciebie zmiana taryfy.

U mnie wczoraj byla policja, zablokowali karte i wytocza mi proces za oszustwo

Zgłosiłem bład w sieci. Stwierdzili, że buga nie ma.

Według opinii pracowników sieci cos takiego nie ma miejsca. Nic Ci za to zrobić nie mogą.

Nie mają podstaw prawnych.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Kurde boje się kary jakby co ale nic próbuje :D

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jakiej kary? Za co? To bug sieci bo nie obcina predkości do 32kbps na czas :) Wiedzą o tym, więc mogą naprawić. Nie chcą naprawić więc mają to gdzieś. Za zmiane taryfy nie mogą ukarać :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Ale jak to działa ? Co dziennie trzeba wpisywac kod i zmieniac pakiet czy tylko wtedy gdzie stracimy ważność konta lub transfer internetu ?

Codziennie zmieniasz taryfe.

Jak jestem zmuszony z tego korzystać, 2-3 razy w miesiącu to zmieniam taryfe na jakąkolwiek przed pójściem spać, rano jak wstanę zmieniam na Lubię To i po 5 minutach mogę korzystać z darmowego neta.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Ja nie :P Używwam tego tylko okazjonalnie, lepszy bug jest w plusie 2zl 2Gb. Zasadniczo w orange też jest, była promocja 6zł 6Gb i coś im sie zepsuło i niektórzy nadal mogą aktywować ten pakiet mimo, że wycofany dawno temu został.

Jak zrobić to w plusie?
J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Jak zrobić to w plusie?

W plusie Trzeba miec telefon który nie rozłącza sesji jak np.. nokie lub do komputera stacjonrnego się nadaje.

Bug polega na tym, iż mając taryfe głosową na karte kupuje się pakiet nonstop za 2zł, gdy się nie rozłaczymy możemy pobrac prawie 2GB. W pakiecie jest 100mega gdy przekroczymy powinno zwolnić do 32kbps lecz gdy połaczenie nie zostało zestawione ponownie prędkość nie zwalnia.

Drugi kruczek to ważność pakietu nie wolno przekroczyć 24h połączenia bo po tym czase pakiet przepada i zje kase z konta.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

W t-mobile rusza akcja podwajamy doładowanie od 2do 15 grudnia, jeszcze nie ma regulaminu. Zapewne bedzie to kasa na konto glówne więc koszt pakietu 6GB wyniesie około 17zł w zalezności ile doładujemy, orginalny pakiet kosztuje 30zł 6GB w taryfie frii

Na razie to moje spekulacje, jak wspomniałem nie ma regulaminu albo go nie widzę na ich stronie.

To już nie jest bug ale warto wspomnieć

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...